![]() |
Milion do 40-stki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Milion do 40-stki (/Temat-Milion-do-40-stki-169370) |
RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 17-04-2022 22:56 Minęło parę dni od ostatniej publikacji. Jedna z kryptowalut którą kupiłem na rynku DeFi dość mocno spadła, jednak dzięki innym moim ruchom udało mi się zarobić i defacto jestem na plus od ostaniego postu na zarabiam ![]() Rynki DeFi Zmieniłem trochę swoją strategię. Zrezygnowałem z lewarowanej pozycji na CAKE/BNB na rzecz dorzucenia do produktów pożyczkowych większej ilość CAKE/BNB które kupiłem za środki z innych inwestycji. Na obecną chwię wartość moich inwestycji na rynku DeFy wynosi 57337,59$. Od kwoty tej należy odjąć wysokość zaciągniętych pożyczek 8110,38$ co zamyka mój kapitał na kwocie 49227,21$.
Od początku części dziennika o DeFi zarobiłem 2887,83$ RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 18-04-2022 15:55 Aż muszę się pochwalić dzisiejszym strzałem na kryptowalucie EGG. Około godziny 15 przeglądając giełdę zauważyłem nagły spadek EGG (okolo 30% w 2 minuty). Na szybkosci kupiłem jej za mniej więcej 17000$. Zacząłem sobie swobodnie trejdować gdyż spread był moim sprzymierzeńcem. Waves Exchange/EGG Niesamowita akcja którą udało mi się przez przypadek ucelować. Zakupiłem około 240 sztuk EGG po cenie 77-80$ za sztukę, aby po chwili sprzedać je za średnio 100$! Dawno nie miałem tak świetnego strzału ![]() ![]() Dzięki tej szybkiej akcji udało mi się zarobić około 5000$ co daje kwote około 7887,83$ od początku rozdziału DeFi!
![]() RE: Milion do 40-stki - caliber - 18-04-2022 18:00 Gratuluje dzisiejszego strzału ![]() RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 18-04-2022 20:06 (18-04-2022 18:00)caliber napisał(a): Gratuluje dzisiejszego strzału Dziękuję serdecznie! Szukam cały czas opcji i możliwości, a milion do 40stki sam sie nie zarobi. Spedzam naprawdę duzo czasu żeby znaleźć nowe opcje które moga przynieść mi dochód. Btw. Udalo mi sie pojsc za ciosem i EGG mial kolejna korektę na którą sie zalapalem i dzięki temu udało mi sie dorzucić do puli okolo 1700$ ![]() Świetny dzien który powoduje u mnie banana na twarzy! ![]() RE: Milion do 40-stki - ravsk8 - 19-04-2022 09:32 Sprawdź sobie mm finance, ekosystem cronos. Może Cię zainteresuje. Na samym stakingu $mmf masz fajny procent, a to tylko jedna z opcji. RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 20-04-2022 18:41 (19-04-2022 09:32)ravsk8 napisał(a): Sprawdź sobie mm finance, ekosystem cronos. Może Cię zainteresuje. Na samym stakingu $mmf masz fajny procent, a to tylko jedna z opcji. Wiem, widziałem. Swojego czasu miałem troche tego coina jak na Annex można było go użyczyć za prawie 500% ;D RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 23-04-2022 22:30 Ostatnim razem udało mi sie fajnie zarobić na kryptowalucie EGG z gamy coinow Waves. Niestety ostatatnie ruchy na Waves uszczuplaja to co uda zarobic mi się w innych miejscach. Nie mogę co prawda narzekać - jednak zawsze może być lepiej ![]() BSC Obecnie duzą część kapitału przerzuciłem na blockchain BSC i działającą na nim kryptowalute CAKE. Reszte możecie zobaczyć na poniższym zdjęciu. Zapodaje wam też link (nie zawsze dobrze sie uaktualnia) - żebyście mogli zobaczyć mój obecny portfel inwestycyjny Link do mojego portfela BSC ![]() Waves Tutaj wysokość moich inwestycji dość mocno zmalała, co nie oznacza, że nie planuje tam wrócić na mocnej ![]() Link do waves ![]() Na obecną chwię wartość moich inwestycji na rynku DeFy wynosi 58056$. Od kwoty tej należy odjąć wysokość zaciągniętych pożyczek 8983$ co zamyka mój kapitał na kwocie 49073$.
Od początku części dziennika o DeFi zarobiłem 2734$. Co przekłada się niestety na stratę w porównaniu do ostatniego postu. Pocieszam się tym, że nie zawsze można tylko zarabiać. Ważne jest by w ogólnym rozrachunku być na plus! |