![]() |
Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. (/Temat-Yourfitway-com-zarabiaj-na-chodzeniu-dowod-wyplaty-169069) |
RE: Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. - Pablo1878 - 16-09-2020 10:00 (16-09-2020 09:58)malpa2 napisał(a):Cytat:No ale zaraz, to jest jednorazowa opłata 10$ czy cykliczna co miesiąc? Co miesiąc jest opłata ![]() Skądś pieniążki muszą brać. RE: Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. - Krakersik - 16-09-2020 14:38 No to apka do usunięcia -nic nie warta! Przy maksymalnej ilości kroków i tak nie pozwala zarobić więcej niż 1 ticket czyli 2$+- we czwartek. Prosta kalkulacja ;p Naganianie na refki... RE: Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. - vky - 16-09-2020 18:18 zauważyłem, że jest dzienny limit w skrzyniach. w robocie spokojnie przechodze ze 12k kroków w 8h.. po wyklikaniu tych najwyższych za 5000, zostaly dwie te najmniejsze z informacją, że jest limit. także, apka nie da zarobić. wychodzisz na 0.. RE: Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. - Krakersik - 16-09-2020 18:45 (16-09-2020 18:18)vky napisał(a): zauważyłem, że jest dzienny limit w skrzyniach. w robocie spokojnie przechodze ze 12k kroków w 8h..Ja przechodze po 20k dziennie i nic z tego ;p Zleciłem wypłatę żeby wyrwać zarobione $$$ przed opłatą miesięczną ale ciągle wisi na pending także tego... RE: Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. - vky - 16-09-2020 19:11 te około 12k to tylko do godziny 15.. no nic, to tak jak z airdropami, trzeba traktować z dystansem. RE: Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. - malpa2 - 16-09-2020 19:18 Są lepsze apki po prostu. Te płacące za chodzenie to najczęściej lipa, bo albo to ukryte kopanie kryptowaluty niszczące telefon albo tak jak tu wykupowanie premki 10$ na miesiąc która może lub nie się zwróci i zarobek 1-2$. Jak ktoś zna jakieś inne gdzie wystarczy chodzić i nie ma opłat miesięcznych to poproszę na PW ![]() RE: Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. - vky - 16-09-2020 19:24 ja na dzien dobry przy vouczerze pobiegałem tydzien, a pozniej wygasło. ale to musiałem coś zle zrobić, tak jak pisałem autorowi. co jak co, ale bardziej wierze jednak w airdropy. Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. - Kaspirek - 17-09-2020 10:42 Siema nie bylo mnie dawno tak subskrybcja msc aktualnie zysk +-2$ chyba ze ma sie poleconych. Typowy mlm Ostatnie kolejne wyplaty. Moj kolega to popłynął black ambasador. Ale ma koło 500 poleconych i duzo wyzej pakietow i jest juz bardzo sporo na plusie. Ja jesze daje im szanse bo tracic nie tracę nic ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka (16-09-2020 18:45)Krakersik napisał(a):Napisz do supportu ostatnio. Na urlopie byla Pani z tego co wiem tez czekalem z 5dni na wypłatę wczesniej tylko 2dni(16-09-2020 18:18)vky napisał(a): zauważyłem, że jest dzienny limit w skrzyniach. w robocie spokojnie przechodze ze 12k kroków w 8h..Ja przechodze po 20k dziennie i nic z tego ;p Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka RE: Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. - malpa2 - 23-09-2020 11:40 Mi subskrypcja wygasła i wczoraj próbowali pobrać automatycznie za kolejny miesiąc 10$. Na szczęście na karcie skrill miałem 0, ale jeśli ktoś podpiął swoją kartę do opłat to radzę uważać i odpiąc ją jeśli nie macie zamiaru korzystać z aplikacji dalej, zeby nie pobrało opłaty automatycznie. RE: Yourfitway.com zarabiaj na chodzeniu + dowód wypłaty. - Krakersik - 23-09-2020 11:57 (23-09-2020 11:40)malpa2 napisał(a): Mi subskrypcja wygasła i wczoraj próbowali pobrać automatycznie za kolejny miesiąc 10$. Na szczęście na karcie skrill miałem 0, ale jeśli ktoś podpiął swoją kartę do opłat to radzę uważać i odpiąc ją jeśli nie macie zamiaru korzystać z aplikacji dalej, zeby nie pobrało opłaty automatycznie. Zrobilem to samo, karta zablokowana i wpadlo nawet zalegle 4$. Apka usunięta ![]() |