Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Kompendium wiedzy o zarabianiu na ankietach + aktualna lista zaufanych paneli (2025) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Kompendium wiedzy o zarabianiu na ankietach + aktualna lista zaufanych paneli (2025) (/Temat-Kompendium-wiedzy-o-zarabianiu-na-ankietach-aktualna-lista-zaufanych-paneli-2025-168929)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

re - Shimeon - 17-06-2025 18:16

Zaktualizuj czysty link do IpsosiSay, bo padł. Big Grin

A skoro już mowa o tym panelu to zniknął e-kupon 5$ na PayPal. Obecnie jest dostępny tylko jeden za 10$ (1800 pkt).

Edit.

Właśnie zerknąłem teraz na nagrody w panelu i brakuje e-kuponu od Paypala. Dwa dni temu albo wczoraj sprawdzałem i był normalnie dostępny ten za 10 dolarów. Czyżby już zrezygnowali z tej metody płatności?

RE: Kompendium wiedzy o zarabianiu na ankietach + aktualna lista zaufanych paneli (2025) - Shimeon - 24-06-2025 20:31

Napisałem do nich tydzień temu w tej sprawie, otrzymując taką oto wiadomość:

Cytat:Witaj,

Dziękujemy za kontakt.

Przykro nam, ale z powodu dużego popytu niektóre nagrody wyczerpały się szybciej niż oczekiwano.

Nagroda, która jest niedostępna, automatycznie zniknie ze strony z nagrodami. Nie martw się, pracujemy nad tym, aby była p

Wszystko wyjaśnione. Wink

RE: Kompendium wiedzy o zarabianiu na ankietach - Shimeon - 08-07-2025 13:34

Obie karty podarunkowe od Paypala już wróciły. Big Grin