![]() |
WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! (/Temat-WSTRZYMANE-NOWOSC-Bitsafe-15-euro-BEZ-DEPOZYTU-167953) |
RE: WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! - Pablo1878 - 20-05-2020 11:21 (20-05-2020 11:01)siudzin napisał(a): kuzwa mi tez zablokowali.... moze za duzo osob poszlo z jednego refa xD pisze do supportu o co chodzi, zobaczymy Zablokowali nawet osobom, które nikogo nie polecały. ![]() Są dwie opcje: firma krzak albo zrobili sobie fajny marketing ![]() RE: WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! - vky - 22-05-2020 12:21 zawsze się broniłem przed rejestracja tego typu.. spróbowałem pierwszy raz i oszustwo..... nawet podczas wysylania do nich mejla wraca mailerdaemon. RE: WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! - siudzin - 22-05-2020 15:46 (22-05-2020 12:21)vky napisał(a): zawsze się broniłem przed rejestracja tego typu.. ogolnie na grupkach na facebooku widzialem ze sporo osob otrzymało owy bonus ale widac juz ich to przeroslo i zrobili taka lipe.... ciekawe czy jakos to sie rozwiąże czy nie RE: WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! - SoLo17 - 22-05-2020 23:25 Wątpię, już przy pobieraniu aplikacji te negatywne opinie których była większość mnie zniechęcały, ale stwierdziłem że spróbuje. Człowiek się połasił na 15 euro a tu taki wałek ![]() Tyle dobrego, że w moim przypadku praktycznie tego samego dnia unieważniłem dowód bo mi zginął, więc przynajmniej szczęście w nieszczęściu ^^ RE: WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! - SoLo17 - 23-05-2020 11:57 Dostałem odpowiedź od nich Bitsafe napisał(a):At Bitsafe we have learned that we are not able to help every client with their account needs. Some client have financial needs best served at another financial institution.Podsumowując - usunelimy Twoje konto bo mieliśmy takie widzimisię ![]() RE: WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! - vky - 23-05-2020 12:39 mam nadzieje, że ich tylko to przerosło co do wypłat bonusu, a nie, że chcieli wyłudzić dane osobowe ze scanem dokumentów. RE: WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! - dexter2 - 24-05-2020 12:26 Wczoraj Pojawił się jakiś regulamin i warunki. https://www.bitsafe.com/en/tell-a-friend-tc.html https://www.bitsafe.com/en/terms-and-conditions.html RE: WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! - vky - 24-05-2020 12:35 wychodzi na to, że sprawdzają skad jest ruch.. z jakich stron itp. wywnioskowałem, że osoba polecająca (siudzin) musiala by posiadać jakąś konkretną strone z ruchem wartościowym, aby zobaczyli, że coś dla nich znaczy i moga mieć korzyść i stamtad by ludzie wchodzili. tak się zastanawiam, czy forum nie jest traktowane na poważne pod tym względem. mogę się mylić, macie jakieś pomysły, lub sugestie? RE: WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! - SoLo17 - 24-05-2020 22:29 W ostatnim akapicie tego regulaminu napisali, że promując nie można oferować dodatkowych korzyści, refback jakby nie patrzeć taką jest ![]() Ja mam pomysł, dać sobie z tym spokój i potraktować jako zwykły SCAM. O tych 15 euro możemy wszyscy zapomnieć ![]() RE: WSTRZYMANE!!! NOWOŚĆ! Bitsafe 15 euro! BEZ DEPOZYTU! - Angulo - 25-05-2020 07:39 Od początku to wyglądało na scan i tak też jest. Proponuję nie drążyć tematu. |