Earning na bonusach i airdropach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Earning na bonusach i airdropach (/Temat-Earning-na-bonusach-i-airdropach-165443) |
RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 22-02-2020 12:47 Obecnym planem jaki realizuje jest douczenie się nowej technologii webowej (AJAX - wymagana znajomość na stanowisku, o którę będę zabiegać za ponad pół roku), a co za tym idzie? Realizacja aplikacji internetowej, tak jak wspomniałem, która wykorzystuje Google Maps API. Dalszą częścią będzie realizacja githuba jako wizytowki. Mam około 7 miesiecy na realizację kilku projektów i porządne zagospodarowanie GitHuba. W między czasie kolejna dostawa XLM dotarla na giełdę. Zostawiłem je i zalecam trzymanie XLM, a nie ich sprzedaż. RE: Earning na bonusach i airdropach - wojteks102 - 22-02-2020 13:27 (22-02-2020 12:47)shf napisał(a): W między czasie kolejna dostawa XLM dotarla na giełdę. Zostawiłem je i zalecam trzymanie XLM, a nie ich sprzedaż. Jest znów jakiś drop XLM? RE: Earning na bonusach i airdropach - kubex001 - 25-02-2020 17:16 Airdropy i bonusy to niezły sposób na zarabianie trzeba przyznać, sam zacząłem swoją przygodę z tym rok temu w kwietniu z blockchain, udało mi się skosić koło 4-6 tys zł. Ciekawy dziennik. Zostanę tu na dłużej, powodzenia RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 27-02-2020 16:52 (22-02-2020 13:27)wojteks102 napisał(a):(22-02-2020 12:47)shf napisał(a): W między czasie kolejna dostawa XLM dotarla na giełdę. Zostawiłem je i zalecam trzymanie XLM, a nie ich sprzedaż. Nic z tych rzeczy. (25-02-2020 17:16)kubex001 napisał(a): Airdropy i bonusy to niezły sposób na zarabianie trzeba przyznać, sam zacząłem swoją przygodę z tym rok temu w kwietniu z blockchain, udało mi się skosić koło 4-6 tys zł. Popieram, podwyższyły mój budżet airdropy Dorzucam też do tego jakiekolwiek restocki lub zgarnianie darmowych gadzetów. Np. w ostatnim miesiacu zdobylem ponad 7 paczek. Jedne byly z firmy Gillete z tego co pamietam, a ostatnia paczką była dostawa płynu chłodnicznego borygo 2x po 1L, wygrana w konkursnie na forum mechanicznym. Wszystkie zdjęcia będę wrzucać na bieżąco w tym tygodniu. W dalszym ciągu realizuje kurs projektowania graficznego stron WWW w Adobe Photoshop PS 2020. Przyszłość FullStacka stoi otwartymi drzwiami . Zdobyte kolejne leady na Twisto, niestety to już nie to samo co wcześniej. Jutro traska kolejna, więc kolejne szybkie pieniążki wpadną do kieszeni. Będzie zastój z odpowiadaniem na PW na weekendzie z powodu wyjazdu do Berlina. 1-2 dni okaże się ile zejdzie tam. Wyjazd do Berlina całkowicie opłacony za hajs z XLM. Kolejny powód dlaczego warto brać udział w airdropach i inwestować w małe crypto. RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 01-03-2020 17:13 Z powodu wybuchu małej epidemi COVIDa-19 pod Berlinem odpuściłem wyjazd na Berlin i wybrałem się na Węgry, a w drodze powrotnej do Zakopanego. Dzisiaj do wieczora odpowiem każdemu na PW na zalegle wiadomości RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 06-03-2020 11:10 Z traski piękny zysk za 1 dzień, wyniósł aż 530 zł !!! Nowy rekordzik właśnie strzelił. Obecnie kończę kurs projektowania stron WWW w Adobe Photoshop PS 20. Będzie okazja na kilka zleceń, za które też bardzo dobrze zarobię. Myślę, aby uderzyć też pod 1 niszę związaną z SUB/SMS. Na dniach dam więcej informacji, co gdzie i jak. Możliwe, że będzie do LP pod jeden film online. CVC dalej nie wydało aplikacji, więc i CVC jeszcze nie mogą zostać rozdane. Czekamy dalej.... Ze spraw tuningowych, to dzisiaj będzie wymieniany cały tłumik końcowy + rura, która dochodzi do katalizatora. Rure popękaną da sie zespawac, ale pucha jest tak zardzewiala ze jednak wolę wymienić ją na nową. Dlatego zaiwestowałem w orginalny wydech. Do e3przyjeciela narazie nie potrzeba udogodnień w postaci tłumików bassowych itp Koszt ogółem za tłumik to 165 zł, więc na pewno nie wydam za dużo, a w cenie odrazu wymiana. EDIT: Link do wygranej masyznki Gillette + pianka z konkursu na FB, piękny dropik: https://zarabiam.com/galeria/displayimage.php?pos=-14003 RE: Earning na bonusach i airdropach - dzemba - 08-03-2020 12:41 Powodzenia, AJAXA to sie człowiek uczy max 2 dni więc pewnie już jesteś specjalistą RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 08-03-2020 13:33 (08-03-2020 12:41)dzemba napisał(a): Powodzenia, AJAXA to sie człowiek uczy max 2 dni więc pewnie już jesteś specjalistą AJAX juz ogarniety nie jest jakiś ciężki jak umie sie JS i PHP. RE: Earning na bonusach i airdropach - PokazujeJak - 09-03-2020 23:51 Podobny dziennik kiedyś prowadziłem, powodzenia RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 11-03-2020 13:36 Ecoin rozdaje 14$ w airdropie !!! Nowy airdrop, za założenie konta otrzmujemy do 1000 Ecoina. Ja otrzymałem 938 Ecoin o wartości 14$. Wystarczyło zalogować się za pomocą adresu email (najlepiej konto pocztowe na Gmail.com). Otrzymany Ecoin jest zamrożony i będzie on na giełdzie od 1 kwietnia 2020 roku. Czyli zakładamy, czekamy do 1 kwietnia i sprzedajemy. Istnieje także program partnerski do promowania i zdobycie dodatkowych Ecoinów: 750 Ecoin za poleconego Czysty: https://ecoinofficial.org/ Ref: https://ecoinofficial.org/referral/yxoeja0 *nie wiem czy bez refa otrzymamy airdropa |