Wyzwanie 1000zł w 10 dni - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wyzwanie 1000zł w 10 dni (/Temat-Wyzwanie-1000zl-w-10-dni-163660) |
RE: Wyzwanie 1000zł w 10 dni - Zarobiony_Koles - 04-08-2019 02:42 Gratulacje, że wytrwałeś te 10 dni. Nalegam nadal, że nie ma sensu tworzenia nowego dziennika, fajnie do obejrzenia będzie krok po kroku jak działałeś w jednym miejscu. W momemncie gdy nie będziesz czerpał motywacji z opinii innych, to co ktoś napisze w dzienniku wrócisz na poprzednie strony i zobaczysz jak zaczynałeś, przemyślisz i dojdziesz do wniosku co daje "ciężka praca".. Bardziej w internecie, tutaj chodzi o samo zaparcie oraz systematyczność i samodzielność. Ja bym nie czekał do października z dziennikiem, budowanie zaplecza zaczął bym już w formie podsumowania tygodniowego i opisywał jak to wygląda czy nawet 15 dniowego. Jesteś Królem na swojej ziemi, planuj prac. Miej gotowy plan działania na dzień i staralnie go realizuj, wtedy odznaczaj, to zrobiłem, to udało mi się zrealizowań w budowaniu zaplecze! A potem hmmm, ogień !? Przepraszam monetyzacja Tak w między czasie jak byś miał czas zapraszam do wejścia w mój dziennik. Tam pracowałem przez cały rok w sumie bez tygodnia (Dzień po dniu wolnym nazbierało się 7 dni) Siemano, z fartem. RE: Wyzwanie 1000zł w 10 dni - Czaq - 05-08-2019 15:24 Od siebie mogę pogratulować wyników w ML i zaproponować abyś jednak szedł w kierunku afiliacji niż e-whoringu. Kwestie moralne jak i prawne w tym przypadku mogą być przeszkodą więc liczę, że już niedługo wznowisz dziennik z jeszcze większym impetem Pozdrawiam i powodzenia! RE: Wyzwanie 1000zł w 10 dni - golleador - 05-08-2019 18:55 Wydaje mi sie że te kwestie moralne można jak najbardziej zminimalizować, nie wiem jak to robi reszta ale zawsze wysyłam swoim "klietnom" to co im zaoferował"am". Płacą za coś, co chcą dostać i dostają, a nawet wracają i pytają o więcej wiec jedynym oszustwem jest to że podaje sie za dziewczynę, którą rzeczywiscie nie jestem. RE: Wyzwanie 1000zł w 10 dni - morskapapuga - 05-08-2019 19:59 Brawo, bede na pewno tu zagladac. Powodzenia |