Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
szkrot oszust? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: szkrot oszust? (/Temat-szkrot-oszust-161322)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: szkrot oszust? - fusek - 27-02-2019 20:20

Uczepiliscie się chłopaka. On jest uczciwym oszustem. Przecież chce oddać to co sobie przywłaszczył. Działał w dobrzej wierze - liczył że wygra.

Same oksymorony. Skąd on się wziął Wink

RE: szkrot oszust? - szkrot - 27-02-2019 20:25

Przecież oferowali mi wieksza kasę a brałem tyle ile wiem ze moge splacic nawet jeśli przegrałem , tylko zamiast napisać pożyczka ,to powiedziałem ze mam kody od reki

RE: szkrot oszust? - Itachi198 - 27-02-2019 20:27

Dobry zwyczaj nie pożyczaj..
jeszcze lepszy nie oddawajJerk2

A tak serio, to ta nowa nisza fulla jest strasznie zyskowna, niczym te reklamy "1000zł w 15 minut" i inne takie XD

RE: szkrot oszust? - BlueYes.eu - 27-02-2019 20:28

(27-02-2019 20:25)szkrot napisał(a):  Przecież oferowali mi wieksza kasę a brałem tyle ile wiem ze moge ...

..ukraść bo do 250zł to wykroczenie...

I tu się mylisz bo zgodnie z prawem już nawet kradzież od 1 złotówki jest ścigana przez prokuraturę.

RE: szkrot oszust? - rachman - 27-02-2019 20:42

Cytat:I tu się mylisz bo zgodnie z prawem już nawet kradzież od 1 złotówki jest ścigana przez prokuraturę.
Coś się zmieniło w prawie? Do tej pory kradzież miała dolne granice, natomiast oszustwo było bez dolnej granicy. Tutaj występuje oszustwo a nie kradzież także nawet za grosz można zgłoszenie...

Cytat:tylko zamiast napisać pożyczka ,to powiedziałem ze mam kody od reki
Nie ma to NIC wspólnego z pożyczką. To zwykłe oszustwo. Wprowadzanie w błąd.
Lepiej czasem się nie odzywać kolego. Serio im więcej piszesz takich tekstów tym bardziej poszkodowanych wkurzysz. Daruj sobie - oddaj jak szybko się da, najlepiej wyznacz terminy i ich dotrzymaj bo z boku kiepsko to wygląda. Za takie teksty to ktoś dla samej nauczki Cię zgłosi bo widocznie chyba nie zdajesz sobie sprawy, że takim oszustwem mogłeś zrobić komuś kuku. Niektórzy kupują za ostatnie grosze, albo w pośpiechu bo pilnie potrzebują czy to by móc zarabiać dalej czy w celach prywatnych itd itd. Nie każdemu po drodze dawać komuś darmowe "pożyczki" facepalm Robi się żanuła...

RE: szkrot oszust? - szkrot - 27-02-2019 20:45

(27-02-2019 20:28)BlueYes.eu napisał(a):  
(27-02-2019 20:25)szkrot napisał(a):  Przecież oferowali mi wieksza kasę a brałem tyle ile wiem ze moge ...

..ukraść bo do 250zł to wykroczenie...

I tu się mylisz bo zgodnie z prawem już nawet kradzież od 1 złotówki jest ścigana przez prokuraturę.

Przeczytaj mój post wcześniej gdzie sam pisałem ze od 1zk karane a brałem mniej kasy ,bo wiem ze tyle będę mial ,nawet jeśli przegrałem ale z ankiet dostaje i na spłatę będę mial

(27-02-2019 20:42)rachman napisał(a):  
Cytat:I tu się mylisz bo zgodnie z prawem już nawet kradzież od 1 złotówki jest ścigana przez prokuraturę.
Coś się zmieniło w prawie? Do tej pory kradzież miała dolne granice, natomiast oszustwo było bez dolnej granicy. Tutaj występuje oszustwo a nie kradzież także nawet za grosz można zgłoszenie...

Cytat:tylko zamiast napisać pożyczka ,to powiedziałem ze mam kody od reki
Nie ma to NIC wspólnego z pożyczką. To zwykłe oszustwo. Wprowadzanie w błąd.
Lepiej czasem się nie odzywać kolego. Serio im więcej piszesz takich tekstów tym bardziej poszkodowanych wkurzysz. Daruj sobie - oddaj jak szybko się da, najlepiej wyznacz terminy i ich dotrzymaj bo z boku kiepsko to wygląda. Za takie teksty to ktoś dla samej nauczki Cię zgłosi bo widocznie chyba nie zdajesz sobie sprawy, że takim oszustwem mogłeś zrobić komuś kuku. Niektórzy kupują za ostatnie grosze, albo w pośpiechu bo pilnie potrzebują czy to by móc zarabiać dalej czy w celach prywatnych itd itd. Nie każdemu po drodze dawać komuś darmowe "pożyczki" facepalm Robi się żanuła...

Kolego mam sie nie odzywać ,jak sam pisałem to co ty wcześniej o prawie

RE: szkrot oszust? - PremAccHack - 27-02-2019 22:03

@[szkrot] A mi czemu wysłałeś kod doładowujący? Chciałeś zdobyć osobę do polecenia?

RE: szkrot oszust? - szkrot - 27-02-2019 22:24

(27-02-2019 22:03)PremAccHack napisał(a):  @[szkrot] A mi czemu wysłałeś kod doładowujący? Chciałeś zdobyć osobę do polecenia?

Zobacz ze moje reputy ,to wszystkie ze wysyłam wpierw kasę albo sprzedaje kod od reki , wiec miałem od,reki ,wiec ci wysłałem a potem nikt nie chcial kupic na,termin ,to musiałem napisać ze mam od reki żeby miec na hazard ,wiem nikt nie wiedzial ze chce pożyczkę wiec oszustwo

Widzę teraz na chłodno ,co robi hazard z człowieka , kasę przegrałem a kasę zarobiona na,ankietach ,długi splata
Hazard tylko problemy robi ze człowiek do oszustwa zdolny

RE: szkrot oszust? - Itachi198 - 27-02-2019 22:29

nie wiem czemu, ale mam wrażenie że pod postacią szkrota kryje się zbanowany wcześniej user helix Jerk2
ten sam styl pisania xd

RE: szkrot oszust? - maniek250 - 27-02-2019 22:38

@up Niee Helix używał "i" co każde słowo, chyba że "i" zamienił na przecinki Big Grin