![]() |
Wrócił syn marnotrawny... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wrócił syn marnotrawny... (/Temat-Wrocil-syn-marnotrawny-159985) |
RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 09-01-2019 21:06 Uznałem, że poodpowiadam Wam na komentarze, bo mam chwilkę! (06-01-2019 02:52)KamilFA napisał(a): ładnie Ci idzie Liczę na sześć cyfr, sześć zer będzie ciężko ![]() Dzięki piękne! ![]() (07-01-2019 22:10)Guxinimod napisał(a): Fajnie Ci idzie, gratki. Życzę osiągnięcia celu Dzięki! ![]() Tak, cały czas fb. Zapleczę miałem ![]() (07-01-2019 22:26)kvmyf napisał(a): Powodzenia stary, dawno temu zaczynałeś podróż z czaqiem? Dzięki! Moja podróż z CzaQ'iem zaczęła się w połowie listopada ![]() Polecam go w 100%. W przeciwieństwie do mnie 101% profeski i nie nazywa wszystkich "dziubkami", więc jeśli Cię to razi, to rozmawiając z nim unikniesz takich paskudnych 'słodzeń', które występują u mnie w dzienniku! ![]() (08-01-2019 00:03)morenox napisał(a): Powodzenia mordeczko Kochany ![]() Dzięki! Będę kręcił jeszcze lepsze wyniki (mam nadzieję ![]() (09-01-2019 10:33)Incosino napisał(a): Fajny dziennik. Wpisy inspirujące i ciekawe ; ) Dzięki! ![]() Rzeczywiście mój błąd, ale tak jak jarek Ci napisał - miałem zawsze na myśli "co do" ![]() (09-01-2019 13:23)EfectiveWork napisał(a): Bardzo dobry wpis ! Czekam na kolejne wpisy i statystyki z postępami Dziękuję ![]() Będę starał się działać do końca świata i jeden dzień dłużej! ![]() (09-01-2019 20:50)kvmyf napisał(a): Ile czasu poświęcasz dziennie na te wyniki? Hmm. Różnie to wychodzi. Ciężko mi określić dokładne ramy czasowe. Wszystkie elementy mojej pracy zajmują mi czasami tyle, co 'uczciwy' etat ![]() RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 10-01-2019 21:08 Witam, witam myly państwo! No cześć kolorowe misie. Na sam start - na ten cel 10k, to muszę się chyba bardziej przygotować + z przyczyn technicznych nie do końca jestem w stanie to zrobić. Ucinam cel o prawie połowę, bo naprawdę nie wiem jak to będzie. Poza tym nastał mnie jakiś czarny okres ![]() ![]() Z takich ciekawostek - sprzedaję samochód. Fajnie by było, jakby jakiś fajny kwit za niego wpadł. Rynkowo niby nie mniej niż 10k, najtaniej widzę za 12900, ale chyba ciężko sprzedać teraz Diesla ![]() Anyway - Jak uda mi się go sprzedać, to poinformuję! Kurczę i przebieg ma w miarę niski, bo niecofany (serio xd) 160k <- no to co? Kto na priv? Hehe. Jak auto się sprzeda, to te 30k wolne do końca kwietnia, które napisałem w celach w pierwszym poście, raczej uda się zrealizować ![]() Nie chcę mieć teraz auta, bo co prawda jest to fajna odskocznia od wszystkiego, taki przenośny pokój, ale wolę zacząć się ruszać, a posiadając auto jest to w moim przypadku niemożliwe! ![]() Zarobki? Środa - 209,26 zł - trochę leń, a trochę nie Czwartek - 166,24 zł ukąsiłem co zdążyłem, a drugiej kampanii... Nie zdążyłem ukąsić wcale. Ja tego Schaftera to lubię: Plany na następne dwa dni? - Praca, a potem rozrywka. Muszę ustalić sobie ramy czasowe, bo mi odbija już trochę. - A właśnie. Rozpisałem sobie coś już na tej tablicy, ale wprowadzę kilka zmian. Wierzę, że po tych pochmurnych chwilach wyjdzie słońce i tak jak pisałem wcześniej - Road to 1k per day aktualne! Mój problem polega chyba na tym, że za dużo chcę w za krótkim czasie. Wierzę, że systematycznością do tego dojdę ![]() Cel na styczeń 1900/6000 (31,66%) A tak w ogóle, to rzucałem papierochy. Po 44h coś się popsuło ![]() Trzymajcie się dziubki! RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 12-01-2019 18:08 Witam, witam myly państwo! Cześć kocurki. Dzisiaj wiele zdziałać nie mogłem - weekend jest zawsze u mnie najgorszy, bo hm.. Wiecie o co chodzi ![]() Chciałem coś popromować z tej mojej pobocznej kampanii, ale - sprawa wygląda tak, że ALBO skończył się limit, ALBO coś stało się z kampanią. Nie ładuje się po prostu strona i lecą mi wizyty, a leady nie, bo ludzie niczego nie widzą ![]() Zarobki? Piątek - 258,25 zł - Jestem happy. Sobota - 80,25 zł / ukąsiłem co zdążyłem, a potem albo skończył się limit, albo po prostu problem w postaci nieładowania się strony ![]() I znowu Schafter ![]() Plany na następne dwa dni? - Praca, praca, praca, praca, praca ![]() - Planować sobie na tablicy każdy dzień od początku do końca. Kocham tę robotę ![]() - W sumie to plan na dzisiaj - idę zachlać mor... To znaczy - idę na kulturalne spotkanie w kulturalnym towarzystwie ![]() Buziaki dla MyLeada i CzaQ'a, bo zmieniają moje życie. + czekam na danie klapsa reklamodawcy! ![]() Cel na styczeń 2296/6000 (38,26%) Moje łączne saldo - Cel do końca kwietnia 8800/30000 (31,66%) Trzymajcie się dziubki! RE: Wrócił syn marnotrawny... - EfectiveWork - 13-01-2019 13:48 Kapitalna sprawa ![]() Zastanawia mnie jedna kwestia ![]() ![]() RE: Wrócił syn marnotrawny... - Assasinoo - 13-01-2019 14:46 trochę mnie wkurza podnoszenie i obniżanie celów miesięcznych z dnia na dzień, co to za różnica, że np. nie osiągniesz celu i będzie 5000/10000, nie musisz od razu obniżać go do 6k, chyba, że ma Ci to pomóc w jakiś sposób, dla mnie bez sensu RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 14-01-2019 23:15 Post zaktualizowany będzie jutro. RE: Wrócił syn marnotrawny... - kvmyf - 16-01-2019 23:47 (14-01-2019 23:15)Demizit napisał(a): Post zaktualizowany będzie jutro. Jak tam postępy mordo? RE: Wrócił syn marnotrawny... - patttson - 16-01-2019 23:59 Takie postępy, że ogląda filmy i je chipsy. Potwierdzone info. RE: Wrócił syn marnotrawny... - Czaq - 17-01-2019 09:24 Leniuszku @[Demizit] Czy to prawda, że aż tak się lenisz? ![]() RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 17-01-2019 16:58 O wy szkraby. Prawda - były leniwe dni. Ale w każdym poza wczorajszym coś tam zarobiłem. Dzisiaj już +100 na liczniku, więc spokojnie. Teraz skupiam się na 'nowych możliwościach', więc powinienem nadgonić jakoś ten zastój. Mimo wszystko - ostatnie dwa dni zaliczam na duży +. Znowu mnie nie ma (za chwilę) w chacie, więc już taką naprawdę, naprawdę aktualizację otrzymacie jutro/pojutrze. Obiecuję. No i pogadamy odnośnie tej częstotliwości postów ![]() ![]() Śniło mi się, że dostałem 40 reputów pod postem z dniówką 1k, więc - niech sny staną się prawdą ![]() Buźka! |