Poradnik Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) (/Temat-Bux-lub-cos-innego-Alternatywne-zarabianie-na-rotate4all-PTP-159323) |
RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - freaky11 - 16-09-2020 03:26 Dostalem bana w rotate4all po zleceniu wyplaty 20$. Czasem klikalem sobie surfy i koles w powodzie bana mi napisal, ze oszukiwalem tam z czyms. Odpowiedz z supportu: "Oszukuj sobie gdzies indziej". Szkoda tylko 3$ wtopionych na reklame w imdbux, zeby promowac link z tego smietnika. Szkoda tez mojego czasu, bo juz lepiej przepisywac jakies captche i miec pewne centy, niz modlic sie, czy koles w ogole wyplaci to co tam zarobiles RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - lanpan - 16-09-2020 09:36 Dziwne w sumie, bo ja pop moich problemach z niby proxy czy tam vpn normalnie dostalem wyplate. Wyjaśniłem wszystko adminowi w mailu i bylo zero problemu Może jednak coś tam zrobiłeś nie tak RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - xdax1 - 16-09-2020 15:13 Też nie miałem problemów, on nigdy nie banuje bez powodów. Ale niestety mają sporo zasad, które należy przestrzegać aby go nie dostać. A imdbux jest w top1 gdzie ludzie promują, gdyby nie chciał tej strony to by ją po prostu dodał do black listy (a jest na to szansa w przyszłości, codziennie sprawdzam). RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - SkylineR34 - 17-09-2020 09:32 Już imdbux wylądował na czarnej liście w r4all. RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - lanpan - 17-09-2020 10:31 Coś dzisiaj słabiej te wyświetlenia wchodzą z IMDbux ;d RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - zbyszek - 17-09-2020 10:37 Jak trafil na czarna liste to trudno sie dziwic ^^ RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - xdax1 - 17-09-2020 12:09 Chyba to przez moją wypłatę, bo akurat wczoraj zleciłem aby sprawdzić tą plotkę o banie po zleceniu No cóż, kto zdążył to wydoił. Ale nie oznacza to, że nie można tej strony używać do innych PTP, trzeba będzie sprawdzić jakieś (dam znać) Wypłata: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Więc dla potomnych: UWAGA! IMDBUX ZOSTAŁ JUŻ DODANY NA CZARNĄ LISTĘ I NIE NALEŻY TAM PROMOWAĆ ROTATE4ALL RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - lanpan - 19-09-2020 06:48 Tą stronę znasz https://www.eurosptp.com/ ? RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - xdax1 - 19-09-2020 07:18 Było wielokrotnie o niej pisane (tutaj też). W skrócie: Dobre stawki, ale bardzo trudno pozyskać ruch, zalicza GLOBALNIE 24/h wejścia a nie tylko na nasz link jak w przypadku rotate4all. Czyli ktoś wejdzie na link kogoś innego, to u nas już nie zaliczy. Do tego napchane reklamami pop up, śmieciowymi itd. i w większości tego ptp nie akceptują. RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - TheBot - 19-09-2020 11:58 Ostatnio na eurosie nastukałem ponad 400k punktów , co dało mi około 330€ ... Jednak nie zapłacili , bo zrobiłem lekką modyfikację w moim bocie i zablokowałem wszystkie skrypty , które odpowiadały za wypluwanie reklam , a zostawiłem tylko ten który odpowiada za punktację ... niestety kapnęli się i dostałem bana Teraz założyłem drugie konto i działam dalej z tym że już nic nie blokuję |