Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) (/Temat-Bux-lub-cos-innego-Alternatywne-zarabianie-na-rotate4all-PTP-159323)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - freaky11 - 16-09-2020 03:26

Dostalem bana w rotate4all po zleceniu wyplaty 20$. Czasem klikalem sobie surfy i koles w powodzie bana mi napisal, ze oszukiwalem tam z czyms. Odpowiedz z supportu: "Oszukuj sobie gdzies indziej". Szkoda tylko 3$ wtopionych na reklame w imdbux, zeby promowac link z tego smietnika. Szkoda tez mojego czasu, bo juz lepiej przepisywac jakies captche i miec pewne centy, niz modlic sie, czy koles w ogole wyplaci to co tam zarobiles

RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - lanpan - 16-09-2020 09:36

Dziwne w sumie, bo ja pop moich problemach z niby proxy czy tam vpn normalnie dostalem wyplate. Wyjaśniłem wszystko adminowi w mailu i bylo zero problemu Smile Może jednak coś tam zrobiłeś nie tak Tongue

RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - xdax1 - 16-09-2020 15:13

Też nie miałem problemów, on nigdy nie banuje bez powodów. Ale niestety mają sporo zasad, które należy przestrzegać aby go nie dostać.

A imdbux jest w top1 gdzie ludzie promują, gdyby nie chciał tej strony to by ją po prostu dodał do black listy (a jest na to szansa w przyszłości, codziennie sprawdzam).
[Obrazek: IJCeafD.png]

RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - SkylineR34 - 17-09-2020 09:32

Już imdbux wylądował na czarnej liście w r4all.

RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - lanpan - 17-09-2020 10:31

Coś dzisiaj słabiej te wyświetlenia wchodzą z IMDbux ;d

RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - zbyszek - 17-09-2020 10:37

Jak trafil na czarna liste to trudno sie dziwic ^^Big Grin

RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - xdax1 - 17-09-2020 12:09

Chyba to przez moją wypłatę, bo akurat wczoraj zleciłem aby sprawdzić tą plotkę o banie po zleceniu facepalm
No cóż, kto zdążył to wydoił. Ale nie oznacza to, że nie można tej strony używać do innych PTP, trzeba będzie sprawdzić jakieś (dam znać) Wink

Wypłata:

Więc dla potomnych:
UWAGA! IMDBUX ZOSTAŁ JUŻ DODANY NA CZARNĄ LISTĘ I NIE NALEŻY TAM PROMOWAĆ ROTATE4ALL

RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - lanpan - 19-09-2020 06:48

Tą stronę znasz https://www.eurosptp.com/ ?

RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - xdax1 - 19-09-2020 07:18

Było wielokrotnie o niej pisane (tutaj też).

W skrócie: Dobre stawki, ale bardzo trudno pozyskać ruch, zalicza GLOBALNIE 24/h wejścia a nie tylko na nasz link jak w przypadku rotate4all.
Czyli ktoś wejdzie na link kogoś innego, to u nas już nie zaliczy. Do tego napchane reklamami pop up, śmieciowymi itd. i w większości tego ptp nie akceptują.

RE: Bux *lub coś innego - Alternatywne zarabianie na rotate4all! (PTP) - TheBot - 19-09-2020 11:58

Ostatnio na eurosie nastukałem ponad 400k punktów , co dało mi około 330€ ...
Jednak nie zapłacili , bo zrobiłem lekką modyfikację w moim bocie i zablokowałem wszystkie skrypty , które odpowiadały za wypluwanie reklam , a zostawiłem tylko ten który odpowiada za punktację Big Grin... niestety kapnęli się i dostałem bana Smile
Teraz założyłem drugie konto i działam dalej z tym że już nic nie blokuję Smile