![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 11-05-2018 09:49 Zabrałam się za 5 modułową ankietę, dopiero teraz bo i tak mieli jakieś problemy z prawidłowym jej działaniem. Pierwszy moduł za mną ![]() jak zwylke standardowe aktywności również wykonałam, parę punktów tu i tam zdobyłam Wciąż skacze na skakance dziś 4 dzień, robię serie 50-50, mam już zakwasy szczególnie łydek, ale czuje, że inne partie mięśni też lekko mnie bolą. Z wydolnością już lepiej bo już widzę, że się tak nie męcze. Z synkiem mało próbowałam czytać.Bardziej czytałam im różne książki. Muszę się za to bardziej wziąć. W weekend więcej postaram się też podziałać z promocją bloga. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 11-05-2018 17:27 Jeszcze jeden wpis dziś ale nie mogłam się powstrzymać, od jakiś 3 tyg. jestem w społeczności Philips, a dostałam się tam dzięki jednej ankiecie z GLOBALTESTMARKET (była ona tylko za losy i w języku angielskim) i dostałam zaproszenie na takie forum Philips no i dziś wchodzę na ich stronę bo raz w tygodniu należy się logować, patrzę a tam nagroda za aktywność (a napisałam tam tylko 3 posty). W dodatku dziś już przelane na Paypal. Takie niespodzianki lubię ![]() ![]() Mam nadzieję, że takich nagród będzie więcej ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 15-05-2018 20:55 Przede wszystkim miałam 2 dni wycięte z życiorysu -> migrena. Znowu wrociłam do skakania ![]() Dziś z promocja bloga poszło ładnie jak to sie mówi trzeba się wstrzelić np. w dany post na fb i ruch zwiększa się o 100% ![]() Nadal czekam na 4 wypłaty co trochę mnie irytuje, ale z drugiej strony wiem, że niczego nie przyspieszę. Dziś z moje dzieci uczyły się jeździć na rowerze. Młodszy ciągle hamował licząc na siłe mamy, ach przy dzieciach naprawdę żadna siłownia nie jest potrzebna ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 18-05-2018 22:15 Otrzymałam wszystkie wypłaty na które czekałam z: Zymetrii 25zl, Klub Zdrowia 25zł., Keeprewarding 5$ (ponad 17zł.) i z panelu smgkrc 32zł, jeszcze doszło doładowanie z panelu Twoje ankiety za 10zł. Nadal skaczę i forma już się poprawiła ![]() Sporo działam na różnych stronach, blog ma sporo wejść. Jest ok. Troche brakuje mi czasu, muszę to wszystko bardziej zorganizować. ![]() Trochę zwlekam z nowym postem, a czas goni. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - 11natinka11 - 22-05-2018 12:05 Ja jeszcze tej 5 modułowej nie zaczęłam, a też mam czas do 25 maja i to mam w smgkrc i w panelu bo, ale nie wiem czy 2 razy będę mogła. Mi znów duzo czasu zajmują gry, bo mam taką słabość, że lubię sobie pograć na telefonie w gry, chociaż wiem, że to strata czasu... RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 22-05-2018 12:18 (22-05-2018 12:05)11natinka11 napisał(a): Ja jeszcze tej 5 modułowej nie zaczęłam, a też mam czas do 25 maja i to mam w smgkrc i w panelu bo, ale nie wiem czy 2 razy będę mogła. Ja zrobiłam bo z dwa razy dostałam przypomnienie od nich i już chiałam mieć to z głowy. Ale tą się w miare szybko robiło, poprzednia była znacznie dłuższa a za taką samą ilość punktów. Kiedyś próbowała sobie grać ale na komputerze, to moje dzieci mi nie dały, wchodziły mi na kolano i nie mogłam nic zrobić ![]() Czasami myślę, że powinnam mieć jakieś biuro dziwiękoszczelne, bo moje skarby ciągle coś chcą, szczególnie jak robię rózne rzeczy na komputerze. Póki co muszę sobie jakoś radzić ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 23-05-2018 12:22 Przede wszystkim udało się w tym tygodniu zlecić 3 wypłaty (z Badania opinii, Cixsense i Mypay) ![]() Poza tym znowu mam tyle ankiet, że nie wiem kiedy je robić. Wczoraj nie skakałam ![]() Za to bardzo dużo czytałam moim maluchom ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 26-05-2018 09:31 Dziś Dzień Matki i z tej okazji postanowiłam pomóc innym mamom, szczególnie tym, które walczą o zdrowie swoich dzieci. Na stronie Ceneo.pl można za punkty zgromadzone w programie Łowca Nagród wykupić cegiełki które trafią do fundacji "Na Ratunek Dzieciom Z Chorobą Nowotworową". Wczoraj jedną cegiełkę wymieniłam, dziś jedną i mam plan w Dzień Dziecka wykupić jeszcze 2. Jeśli chodzi o takie sprawy związane z dorabianiem to wciąż nadrabiam zaległości. Idzie mi dość ciężko, ale mam nadzieję, że sobie poradzę. Z Clixsense dostałam już wypłatę. Na pozostałe nadal czekam. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 09-06-2018 18:53 Już dawno tak długo nie dawałam wpisu i tu i na blogu. Wszytsko spowodowane prywatnymi zawirowaniami w życiu. Jednak nie mam zamiaru z niczego rezygnować, a w szczególności z realizacji wyznaczonych celów. Na moim blogu PODSUMOWANIE MAJA -->> http://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2018/06/maj-wykaz-nagrod.html Jestem bardzo zadowolona bo wyszło ponad dwa razy więcej niż w kwietniu i widzę, że w czerwcu też będzie ładnie. Systematyczność i wytrwałość dają skutek ![]() W tym miesiącu już dostałam wypłatę z Badania Opinii 50zł., właśnie zleciłam z SWpanel 50 zł., czekam również na wypłatę z GlobalTestMarket w wysokości 60zł oraz na 1 lub dwie nagrody z zamkniętego forum Philips. Myślę, że jeszcze z innych stron coś wpadnie ![]() Dlatego mimo trudności głowa do góry i do przodu ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 12-06-2018 22:14 Ostatnio napisałam, że nie wiem czy otrzymam 1 czy 2 nagrody z forum Philips, teraz już wiem dostałam jedną i drugą, a nyślałam, że to pomyłka. Każda nagroda w wysokości 30,80zł czyli łacznie 61,60zł ![]() ![]() ![]() Jednak warto się starać. Poza tym moim małym sukcesem jest coraz więcej wejść z wyszukiwarek, czyli blog jest wyżej wypozycjonowany albo trafiłam w słowa kluczowe ![]() Czekam wciąż na wypłatę z SWpanel, Globaltestmarket i doszła jeszcze wypłata z Isay. |