Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Aelf - darmowe krypto codziennie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376)
+---- Wątek: Aelf - darmowe krypto codziennie (/Temat-Aelf-darmowe-krypto-codziennie-154438)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Captain - 24-03-2018 20:59

U mnie też jak wypłaty nie było tak dalej nie ma. A to jest wypłata zlecona ,,March 16'', czyli już 8 dni temu. Moja pierwsza wypłata, około 10 ELF (czyli sporo bo minimum jest 1 ELF).

Wygląda chyba na to, że ten serwis to scam stosujący wybiórcze wypłaty. Wyplacają co któremuś aby wszyscy nie połapali się zbyt szybko, że scam.
No ale jest jeszcze szansa, ze się mylę w tej kwestii, zobaczymy.

RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 24-03-2018 22:00

Piszę po raz kolejny, zapytajcie się o to na ich fb podając loginy.
https://www.facebook.com/aelfio/

Ciekawe co odpiszą.

RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Captain - 24-03-2018 22:40

Ja nie używam fb, nie chce mi się organizować tam sobie konta tylko po to aby do nich pisać. Już wystarczy, ze musiałem się rejestrować w aelf i na giełdzie kryptowalut i się fatygować z tym i z logowaniami tam i błędami strony, a nic z tego nie mam póki co i penie nie będę miał...

RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 25-03-2018 10:40

@[Captain]
Zapytałem się w Twoim imieniu.

Cytat:He need to confirm his withdrawal

Cytat:Ja: He did not receive an email

Cytat:Tell him to try again

Musisz akceptować email.

@[Misiał]
A jak u Ciebie, akceptowałeś email? Polecam napisać do nich.

RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Captain - 25-03-2018 10:51

@[xdax1]: Przecież zaakceptowalem ten mail, nawet pisaliśmy o tym na Steam. Za pierwszym razem nie doszedl pisalem Ci, ale za drugim już byl i potwierdzilem, a to bylo już z 8-9 dni temu.
Więc oni nie sprawdzili dokladnie, zobaczyli, ze raz z tym emailem nie bylo potwierdzone i pomysleli, że o to chodzi, ale tym razem jest przecież potwierdzone.

RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - evenixx - 25-03-2018 12:12

Cos zepsute te wyplaty maja bo tez dwa razy dostalem, jedna zlecona 16 marca, na binance dostalem 20 marca i teraz widze ze 23 marca dostalem jeszcze raz taka sama kwote

RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Misiał - 25-03-2018 19:00

Wypłata doszła. Tak samo jak u kolegi wyżej, też dwie wypłaty dostałem także jakieś problemy mają z tymi wypłatami.

RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Captain - 26-03-2018 17:29

No to chyba ktoś z was dostał moją wypłatę bo u mnie jest, ze ''Succed'', a na giełdzie nic nie dostałem na moje saldo tej waluty. Echh, co za dziadostwo, szkoda na to czasu.

RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - prymul1 - 26-03-2018 18:00

(26-03-2018 17:29)Captain napisał(a):  No to chyba ktoś z was dostał moją wypłatę bo u mnie jest, ze ''Succed'', a na giełdzie nic nie dostałem na moje saldo tej waluty. Echh, co za dziadostwo, szkoda na to czasu.

Wiem, że zadaje głupie pytanie, ale na 100% dobry adres portfela podałeś? Smile

RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Captain - 26-03-2018 18:09

Tak.