![]() |
W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę (/Temat-W-drodze-do-realnego-biznesu-Taki-leser-jak-ja-z-tym-dal-rade-151930) |
RE: W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę - painstream - 15-12-2017 12:48 Najlepiej wyznaczyć sobie cel przynajmniej 1, 2 posty dziennie, 10 linków dziennie i jakieś socialki typu facebooki czy twittery, youtube też najważniejszy. Ja tak robię przynajmniej. No ale mi to zjada dużo czasu bo tylko z tego się utrzymuje, więc jakoś 5 godzin dziennie przy tym siedze, samo linkowanie jest strasznie żmudne, szczególnie że mało teraz stron web 2.0 które mają wordpressa ![]() ![]() RE: W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę - patttson - 15-12-2017 12:59 Dopiero zaczynam i już wiem, ze to strasznie żmudna praca, idzie średnio, ale jest pocieszenie - jak zaczynałem z HTML i stronami to tez było męczące i ciężkie, a teraz w sumie lubie grzebać w kodzie, mam ogromnaaaa nadzieje ze tak samo bedzie z SEO ![]() A co do kolegi/ów pytających o to jak zacząć pytajcie raczej na PW ![]() RE: W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę - patttson - 15-12-2017 22:51 xxx RE: W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę - patttson - 17-12-2017 22:25 xxx RE: W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę - JustLikeThat - 17-12-2017 22:46 Fajne cele, powodzenia, będę śledzić ![]() RE: W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę - patttson - 17-12-2017 22:59 Dzięki ![]() ![]() RE: W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę - patttson - 23-12-2017 10:53 xxx RE: W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę - patttson - 27-12-2017 12:19 xxx W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę - mahuzz - 27-12-2017 12:40 Patryk, na BitBayu, żeby się zweryfikować, musisz być pełnoletni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: W drodze do realnego biznesu - Taki leser jak ja z tym dał radę - patttson - 27-12-2017 12:47 Dobrze o tym wiem, może inaczej - ktoś pełnoletni czeka na weryfikacje i zebym mu doradził w typach ![]() |