![]() |
Babski dziennik [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Babski dziennik [MyPay, ankiety i wiele więcej] (/Temat-Babski-dziennik-MyPay-ankiety-i-wiele-wiecej-150486) |
RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Mistax - 23-09-2017 19:05 teź łapię bany na mypay zniechęcaja mnie juz powoli RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 24-09-2017 18:00 23.09.2017 Kolejna późna aktualizacja, bo wieczorem następnego dnia, ale jest weekend i ciężko stoję z czasem. Ciężko też wygląda wszystko inne - brak odpowiedzi z MyPay, co, mam nadzieję, zmieni się w ciągu dni roboczych, na Neobuxie również i nie ma już tasków na zerowy lvl. Trochę stoję w martwym punkcie i zastanawiam się nad zmianą formy dziennika, by dodawać wpisy raz na dwa lub trzy dni. Celu już raczej nie osiągnę, choć i tak jest to sukces, bo bez żadnej inwestycji czy zabawy z sub sms zarobiłam ponad 300 zł w niecały miesiąc, a wciąż jeszcze jestem początkująca. Gdyby nie ten Neobux, bez problemu osiągnęłabym cel... ale już trudno, nie ma co się załamywać. ![]() Neobux - 4,21$ ~14,73 zł Do celu: 320,43 zł/500 zł RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Kefefe - 24-09-2017 18:22 Jak zarabiasz tyle na NeoBuxie? RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 24-09-2017 19:42 (24-09-2017 18:22)Kefefe napisał(a): Jak zarabiasz tyle na NeoBuxie? Mini Jobs, choć nie zawsze tyle się udaje. RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 28-09-2017 08:19 24-27.09.2017 Minęło parę dni bez aktualizacji dziennika, ale niewiele się zmieniło, a ja miałam strasznie zawalony czas prywatnymi sprawami. Brak odpowiedzi z MyPay, rozważam założenie drugiego konta, choć póki co jeszcze jestem cierpliwa. Na Neobuxie to samo... jedyny plus, to że udało mi się zarobić na kolejną wypłatę w Clixsense, więc mogę spokojnie dopisywać tu zarobki z tej strony. Teraz już jest pewne, że celu nie uda się osiągnąć, ale jak już mówiłam, mimo to jestem z siebie dość zadowolona. Plany na październik? Wypłata z TextBookers, wziąć się powoli za suby lub PPI i założyć bloga, którego z czasem zamierzam zmonetyzować. Zobaczymy, czy cokolwiek z tego uda się zrealizować. Clixsense - 10,77 $ ~ 37,69 zł Neobux - 0,11 $ ~ 0,38 zł Do celu: 358,50 zł/500 zł RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 02-10-2017 19:37 (późne)PODSUMOWANIE WRZEŚNIA Na początku serdecznie dziękuję wszystkim, którzy czytają ten dziennik. ![]() Plany na październik? - skupić się nieco bardziej na copywritingu, choć ostatnio zleceń jest jak na lekarstwo, - założyłam nowe konto na MyPayu, więc kontynuujemy zarobki w tym miesiącu, mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez bana, - do skracania podchodzę trochę po macoszemu, ale nie do końca mi się podoba ta metoda, więc raczej skupię się na bardziej dochodowych metodach pozyskania ruchu, - wciąż zastanawiam się czy lepiej aktualizować dziennik każdego dnia, czy co parę dni - najprawdopodobniej przyjrzę się, jak idą zarobki i na tej podstawie zadecyduję, - no i zarobić więcej niż we wrześniu, czyli nowy cel to 323 zł! (ambitnie, zważywszy na to, że coraz więcej osób na forum sięga po milion ![]() Ponadto na dniach zmienię nazwę tematu na Babski dziennik lub coś w tym stylu, bo planuję to odkąd pierwsze odpowiedzi w dzienniku dotyczyły tego, jak to niewiele kobiet zajmuje się zarabianiem w internecie, a akurat będzie okazja. ![]() RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Olszi - 03-10-2017 08:54 Wysokich zarobków Kasiu ![]() RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 03-10-2017 18:29 01-03.10.2017 Początek miesiąca dość słaby, ale tragedii nie ma. Skupiam się głównie na copywritingu, napisałam zeszłego wieczoru sporo precli i muszę przyznać, że to lepsza i wygodniejsza metoda zarobku, niż przypuszczałam. Lubię pisać, więc chętnie zajmę się tym w wolnym czasie, przynajmniej dopóki nie będę mogła wykonywać zadań na Neobuxie. Chyba zacznę zbierać zakłady, co nastąpi pierwsze - jakakolwiek odpowiedź na moje zgłoszenie na Neobuxie czy końcowa weryfikacja konta na TextBroker. ![]() Do subów nadal zabieram się jak pies do jeża, choć założyłam konto na kilku programach partnerskich, by bliżej się temu przyjrzeć i wpadła mi dość ciekawa nisza, którą mogłabym zmonetyzować również poprzez skracanie i nauczyć się wstępnie pozyskiwać ruch. Być może w niedalekiej przyszłości wreszcie się przełamię i zabiorę za to, bo zarobki kuszą, trzeba przyznać. Mam nowe konto na MyPayu, ale akcji jak to na początku miesiąca nie ma praktycznie wcale. Czekam cierpliwie aż coś ruszy. W planach jeszcze gdzieś majaczy założenie bloga niezwiązanego z zarabianiem i pisanie go ot tak, dla przyjemności, by potem z niego również pozyskiwać przychody... Ale póki co może skupmy się na faktach. Neobux - 0,39$ ~1,36 zł Clixsense - 0,29$ ~1,01 zł MyPay - 3,29 zł Łącznie: 5,66 zł A, i jeszcze jedno. Przeliczając dolary na złotówki używam przelicznika 3,5. Dolar zalicza swoje wzloty i upadki (ostatnio na szczęście głównie to pierwsze), więc 3,5 to dość uczciwy przelicznik. W rzeczywistości do tego wszystkiego dochodzą jeszcze podatki przy wypłacie z Payza, więc dokładne podanie zarobków jest możliwe tylko kiedy pieniądze wpływają na moje konto bankowe. A jako że wypłaty zlecam rzadko, niestety tak to wygląda. RE: Babski dziennik [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 06-10-2017 22:25 04-06.10.2017 W wolnym czasie wciąż zajmuję się copywritingiem i to już zdecydowanie poważniej niż wcześniej, dlatego pieniądze przyzwoicie lecą, przy wcale nie tak dużym nakładzie pracy. Staram się jak najszybciej zarobić na pierwszą wypłatę i muszę przyznać, że idzie to całkiem gładko. MyPay na początku miesiąca bez szału, na Neobuxie brak jakichkolwiek tasków... na szczęście na Clixsense w miarę regularnie wpadają ankiety, więc jakieś grosze zawsze z tego są. Mam nadzieję, że w tym miesiącu rozwiąże się sytuacja z Neobuxem, bo bez tego jest naprawdę kiepsko z zarobkami. Ostatnio próbowałam brać się za suby, a raczej spam na grupach FB z fake konta, ale skończyło się na jednym leadzie, a za drugim razem wielkie zero, więc niespecjalnie mnie to motywuje. Całkowicie nie mam do tego serca, więc cud, że w ogóle wpadł ten jeden, ale to nie zmienia faktu, że póki co raczej nie chcę się za to brać. Za to coraz poważniej myślę nad założeniem własnego bloga, bo z tego co wiem, na Adsense również da się porządnie zarobić. Z niewiadomego źródła znowu wpadło 2,50 na Paypal. Podejrzewam, że to GPTR, na którym kiedyś się zarejestrowałam. Albo to błąd, albo płacą za nic - narzekać nie będę. ![]() Neobux - 0,17$ ~0,60 zł Clixsense - 2,00$ ~7,00 zł MyPay - 0,17 zł ??? - 2,50 zł Łącznie: 15,93 zł RE: Babski dziennik [MyPay, ankiety i wiele więcej] - alynne - 07-10-2017 21:36 Super, trzymam kciuki ![]() |