![]() |
TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! (/Temat-TheAdsTeam-Academy-Szkolenia-i-matryce-zarobkowe-144018) |
RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - k4rol - 13-03-2017 20:05 Wypłaty w TAT Academy są już dostępne! 1. Możemy zlecać jedną wypłatę tygodniowo. 2. Minimum do wypłaty to 10$. 3. Wszystkie wypłaty będę realizowane w każdy poniedziałek. Jeśli jeszcze nie jesteś a chcesz zacząć działać to zapraszam! RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 13-03-2017 20:48 KOLEJNE NEWSY: Produkty zostały dodane na stronie ![]() W zakładce ,,manage education levels" znajdziemy wszystko to co sobie kupiliśmy. ➡ W pakiecie za 20$ dostajemy 142 stron o marketingu online. Ebook jest narazie w języku angielskim ale będzie też przetłumaczony na polski. . Od takich podstaw jak rejestracja domeny na swoją stronę internetową, przez marketing na social media po budowanie lejków sprzedażowych i list mailingowych, pisania artykułów sprzedażowych, postów sprzedażowych itp itd. ➡ W pakiecie za 100$ dostajemy (jak na razie) 10 filmów o długości 10-20 minut plus kolejny ebook na temat marketingu online. Wiedzy jest naprawdę sporo. ➡ Na pakiecie za 300$ dostajemy ponownie masę filmów już z bardziej zaawansowanymi rzeczami. ➡ Na pakiecie za 600$ będziemy mieli możliwość uczestniczenia w webinarach z ludźmi którzy marketingiem zajmują sie od wielu lat. Będzie mieli też dostępne treningi 1 na 1 z takimi osobami. Wydane pieniądze mogą zwrócić nam się wielokrotnie. Jak to mówią Learning is earning. Zarabianie przez naukę ![]() ☑☑☑ Wypłaty z akademii zostały uruchomione!!!! ☑☑☑ Można zlecić sobie wypłatę. Będzie zrealizowana jutro. Nastepne wypłaty będą robione co poniedziałek. Myślę ze teraz akademia powinna nabrac rozpędu takich narzędzi jakie tutaj będą nie widziałem osobiscie w żadnym tego typu programie ale jak bedziecie tylko patrzec na same matryce i to tylko ze wam ktos spadnie z góry to nigdy nie zarobicie, to jest oczywiste moje zdanie ![]() RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - migbor - 15-03-2017 17:03 Wczoraj wieczorem, pierwsza wypłata wylądowała na portfelu Również mój zespół fajnie działa i wypłaca ![]() Myślę że niedługo matryce zwłaszcza te za 20 i za 100, nabiorą jeszcze większego tempa RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - kleopatra69 - 16-03-2017 18:32 właściciele programu w ogóle gdzieś się reklamują ?Czy tylko polegają na ludziach co weszli ? RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 16-03-2017 19:40 reklamują się na swojej tablicy na FB i w TheAdsTeam a czy gdzies jeszcze tego nie wiem RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - kleopatra69 - 17-03-2017 00:42 czyli nigdzie tak naprawde się nie reklamują zatem ;-/ za mało ludzi wchodzi wszystko stoi RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - migbor - 23-03-2017 07:44 Zgadzam się z Rafim. Do matryc należy podejść inaczej niż do hyipa, czy revsharea. Tutaj raczej mało osób wbije komuś z refa, bo fajnie pisze (chociaż tacy mi się też zdarzają). W matrycy wymagane jest większe wsparcie, zwłaszcza dla osób, które pierwszy raz w nie wchodzą. Ja osobiście, tłumaczę dosyć obszernie w swojej strukturze, na czym to dokładnie polega i oczywiście najważniejsze, jak ja pozyskuje poleconych. Wbrew ogólnie panującej opinii, nie jest to aż takie trudne, nawet dla mało doświadczonych. Wiadomo, że wsparcie z góry, tez jest potrzebne, bo jednak z tych spadów, to troche się uzbiera. Dlatego ważne jest do której gałęzi drzewka się dostaniesz, ale podstawa, to odpowiednie nastawienie i strategia polecania. Jak słyszę, że ktoś mówi polecam dużo ale nie mam żadnych efektów, to po prostu z tym polecaniem robi coś nie tak, a nie że się nie da. Ja sam nie mam jakichś wyszukanych metod polecania i tez nie jestem nad wyraz transparentny w internecie, a bezpośrednich poleconych mam już tyle, że mi się wkład(przynajmniej w tej najtańszej matrycy) już kilkakrotnie zwrócił. Ps. Ludzi jednak przybywa, bo moja ostatnia polecona, ma już numer około 3000 ![]() Poniżej naliczenia, Za poleconego dostajemy sponsor bonus + position bonus, a za spady tylko position bonus. Widać że position bonus jest o wiele więcej, a o spady podobno tak trudno ![]() RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 23-03-2017 14:11 No u mnie także pierwsza i druga matryca bardzo ładnie, łącznie juz w nich 60 osób a sam osobiście zaprosiłem tylko chyba 8 osób. No i moja kolejna wypłata jak co poniedziałek , tym razem na payza: ![]() wypłacać można na dowolny procesor jaki sie chce, nie ma znaczenia z którego oplacało sie matryce. Materiały szkoleniowe po angielsku też już są gotowe, z początkiem kwietnia mają już być tlumaczone na polski i mają też ruszyć webinary szkoleniowe on-line. Myślę że cały projekt akademii dopiero się rozchula, a już jest nie najgorzej ![]() RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 24-03-2017 20:04 Nagranie z webinaru TAT ACADEMY: Jak zarabiać na edukacji? W razie pytań oczywiście zapraszam na priv. RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - k4rol - 24-03-2017 20:55 Ciekawa prezentacja ![]() |