Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS (/Temat-Pay2Me-pl-Serwis-Premium-SMS-139875) |
RE: Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS - buba_483 - 17-11-2016 20:56 RE: Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS - Sergio7 - 07-01-2017 22:21 Każdemu polecę Pay2me !! <3 RE: Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS - Krashai - 12-02-2017 02:10 Przeczytałem temat i mam dziwne podejście do serwisu. Jutro a raczej dziś przetestuję was na mojej ukochanej niszy . Zobaczymy jak to wyjdzie, może zachęcicie mnie czymś Chyba smsy nie działają Testowy się nie spisał. Napisałem do supporta zobaczymy odpowiedź RE: Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS - Krashai - 12-02-2017 22:08 @[mahuzz] Wyjaśniaj wszystkim tutaj. Jesteś supportem a nawet nie dałeś informacji że sprzedaliście serwer... Podaj jeszcze komu sprzedaliście tą stronę, niech wszyscy wiedzą kim są Ci ludzie którzy "żerują" mahuzz napisał(a):Krashai napisał(a):mahuzz napisał(a):Jako że jesteś supportem pay2me to mam kilka ciekawych pytań. RE: Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS - mahuzz - 12-02-2017 22:17 Witam! Przepraszam za zaistniałą sytuację. Sprostujmy więc. Ja, jako 'support'(tak bym tego nawet nie nazwał, strona za naszych czasów się nawet dobrze nie rozwinęła) nie włożyłem wiele czasu i uwagi w ten projekt. Prawdę mówiąc, sam po jakimś czasie się dopiero dowiedziałem, że strona została sprzedana. Nie będę tutaj wymieniał osób, które są, bądź nie są winne. Błąd oczywiście przekażę osobom odpowiedzialnym aktualnie za stronę. Może być i tak, że po prostu testują płatności MT a MO są nieaktualne. Póki co nie wyciągałbym pochopnych wniosków. Pozdrawiam RE: Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS - lolek95 - 12-02-2017 22:21 Z tego co wiem nowi właściciele mieli wyłączyć rejestracje i logowanie. Sieć nie jest moja od początku grudnia. Nowi właściciele nie chcieli rozgłosu o sprzedaniu, także ja rownież to uszanowałem. Ponadto maja tutaj firmowe konto P2M, wiec myśle aby ich oznaczyć i raczej powinni wszystko wyjaśnić. RE: Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS - mahuzz - 12-02-2017 22:23 @[Krashai] Dostałem wiadomość, że błąd prawdopodobnie leży po stronie HotPay i pierwszy raz serwis p2m ma taką sytuację. Albo właściciele się wypowiedzą, albo napisz właśnie do HotPay. RE: Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS - Pay2Me - 12-02-2017 23:12 Witajcie. 1 grudnia odkupiliśmy serwis ze wszystkimi prawami autorskimi. Tak jak już poprzednicy napisali - nie chcieliśmy rozgłosu bo w serwisie jest jeszcze pełno rzeczy do wprowadzenia. Wierzcie nam, że od 1 grudnia cały czas pracujemy nad rozwojem Pay2me, większość zmian jeszcze nie została wprowadzona ponieważ wszystko chcemy najpierw sami przetestować aby później nie było tego typu sytuacji jaką zauważył tutaj Krashai. Postaramy się to sprawdzić jak najszybciej. Nigdy wcześniej nie spotkaliśmy się z błędem tego typu. Proszę nas nie stawiać w roli "oszustów" bo nigdy nikt tutaj nikogo nie chce oszukać i następnym razem warto zgłosić taki problem do nas na e-mail, gdyż zarówno mahuzz i lolek95 nie mają już nic wspólnego z Pay2me . RE: Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS - Krashai - 14-02-2017 01:22 @[Pay2Me] Więc może będziecie na tyle uczciwi i dodacie mi do waszego konta Kwotę którą straciłem na testy? RE: Pay2Me.pl - Serwis Premium SMS - Pay2Me - 14-02-2017 13:28 W sprawie wyjaśnienia sprawy prosimy o kontakt na nasz adres email. Jeśli błąd leży po naszej stronie, oczywiście dostaniesz zwrot pieniędzy. |