![]() |
Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji (/Temat-Pokaze-kilku-osobom-jak-zarabiac-bez-inwestycji-139597) |
RE: Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji - Akaishi909 - 30-10-2016 17:17 (30-10-2016 16:06)adik7276 napisał(a): Wiele osób odpowiadało na moje pytania na zasadzie "tak" lub "nie" Nigdzie nie znalazłem informacji o tym, że trzeba się rozpisać? Z tego co pamiętam odpisałem coś w stylu, że jestem ciekawy co z tego wyjdzie i chętnie zobaczę. Mogłeś dodać, że aby komuś pokazać swoją drogę oczekujesz od niego wypracowania w komentarzu. Jeżeli Ci przeszkadzały wiadomości od cwaniaków mogłeś dodać, że wszystkie osoby chętne mają się zgłaszać pod tematem. Teraz to raczej Ty pokazałeś, iż trzeba Ci wejść w dupe, żebyś Ty mógł łaskawie coś pokazać, tak to wygląda ![]() RE: Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji - adik7276 - 30-10-2016 17:22 Nie zrozumiałeś niestety ![]() RE: Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji - Tindamer - 30-10-2016 17:47 Jestem zainteresowany jeśli nadal szukasz kogoś pisz śmiało ![]() RE: Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji - fusek - 30-10-2016 18:02 Jesli aktualne proszeo pw. RE: Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji - pawlo12131 - 11-11-2016 19:38 Proszę o pw, jestem zainteresowany Pozdrawiam ![]() RE: Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji - Maros12 - 25-11-2016 23:13 Ja także jestem zainteresowany, jeśli będziesz znowu chciał rekrutów to daj znać, będę tu dziś i za rok, nigdzie mi się nie spieszy. RE: Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji - Janusz Tracz - 26-11-2016 21:30 Jeżeli masz jeszcze miejsce to pisz ![]() RE: Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji - start - 28-11-2016 01:26 Ja dopiero zaczynam , zawsze mówię jak się uczyć to od zawodowców ! RE: Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji - xsd-cangu - 28-11-2016 04:37 (21-10-2016 08:11)Akaishi909 napisał(a): Aż sam jestem ciekawy, bo jedyne zdanie jakie słyszałem o zarabianiu bez inwestycji to, że się po prostu nie opłaca Pewnie takie zdanie słyszałeś od osób, które zainwestowały i teraz szukają innych do tego typu zarabiania, aby im się jak najszybciej ich inwestycja zwróciła. Ja zaś powiem inaczej. Zarabianie z inwestycją wymusza działanie. Im większa inwestycja, tym intensywniejsze działanie - niestety często wprowadzające w błąd innych zainteresowanych. Zarabianie bez inwestycji się nie opłaca, tylko dlatego, ze często przyciąga takich, którzy sądzą ze samo się zarobi. Wystarczy przystąpić do danego projektu. ![]() Najbardziej opłaca się nisko inwestycyjny marketing sieciowy. RE: Pokaże kilku osobom jak zarabiać bez inwestycji - xsd-cangu - 28-11-2016 06:00 (21-10-2016 09:23)ShuQi napisał(a): @[adik7276] Oj, nie bardzo chciałabym zapraszać do współpracy kogoś, kto chciałby z „samej ciekawości”. ? Jednak wiem, że ciekawość oznacza otwartość na nowe. Ale, za ciekawością i otwartością albo idzie potrzeba zarabiania, albo liczenie na to, ze TU się uda. Do współpracy zawsze potrzebni są ludzie, świadomi tego że: Zarobisz, zbudujesz źródło pasywnego dochodu pod warunkiem, że innym dasz zarobić. |