![]() |
DasCoin - NetLeaders - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376) +---- Wątek: DasCoin - NetLeaders (/Temat-DasCoin-NetLeaders-138873) |
RE: DasCoin - NetLeaders - lamar6 - 03-05-2017 17:03 Rany. Rok temu był Onecoin - pamięta ktoś to jeszcze? Kilka miesięcy temu był DasCoin - są ludzie, co jeszcze się łudzą jak widać. A teraz głośno się robi o GCCcoin - i tam też ludzie ślepi, łykają tylko marketingowy bełkot zamiast pytać o fundamenty, kupują bezwartościowe coiny po 10 centów i myślą, że będzie rosło bo BTC urosło ![]() RE: DasCoin - NetLeaders - mikuss - 03-05-2017 17:10 (03-05-2017 17:03)lamar6 napisał(a): że będzie rosło bo BTC urosło Mówią, że głupich nie sieją .... Nie poradzisz, nauczy się 1 z 2 jak straci pieniądze bo inaczej takich byznesmenów nie nauczysz niczego w temacie shitkrypto Btc jest kryptowalutą, natomiast wszystkie te g.wna mają tyle wspólnego z kryptowalutą co kozia d.pa z trąbką ![]() RE: DasCoin - NetLeaders - Lazork - 03-05-2017 21:18 ja chyba też wydam swoja walutę bo to dobry biznes jest.. ![]() RE: DasCoin - NetLeaders - mikuss - 04-05-2017 11:36 (03-05-2017 21:18)Lazork napisał(a): ja chyba też wydam swoja walutę bo to dobry biznes jest.. Patrząc na to ile jeleni nie ma pojęcia czym jest kryptowaluta i łapie się na te scamcoiny to temat wydaje się być dobrą niszą do koszenia siana i nie trzeba już dzwonić do bociana ![]() Patrząc również na to ile pojawia się tych scamcoinów to wielu ludzi sobie pod płaszczykiem krypto właśnie takie maszynki do robienia kasy na naiwnych urządza i w sumie dobrze niech tracą kasę omamieni wizją nie istniejących rzeczy skoro nawet nie mają pojęcia czym jest kryptowaluta i na czym to wszystko polega. W cale mi takich ludzi jak stracą nie jest żal nic a nic, jak stracą to wtedy się może czegoś nauczą a może i nie .... RE: DasCoin - NetLeaders - lolitek - 22-05-2017 18:58 w btc tez nikt nie wiezyl i co!!! RE: DasCoin - NetLeaders - lamar6 - 22-05-2017 20:13 No tak, jak nie ma fundamentów pozostaje wiara. Co mnie obchodzi twoja wiara człowieku! Chcesz to pchaj w to swoją kasę, droga wolna. I nie porównuj tego ścierwa z BTC, nie te realia, nie te założenia, te waluty ideowo oraz fundamentalnie różni od siebie wszystko. RE: DasCoin - NetLeaders - KitekW - 23-05-2017 10:29 Chyba każdy dobrze wie , że inwestujemy tyle ile możemy stracić ![]() Inwestycje DasCoina traktuje długoterminowo, zobaczymy co pokaże czas zwłaszcza od początku 2018. Płakać nie będę bo to nie majątek , ryzyko wysokie no cóż , ale ja widzę szansę na rozwój. RE: DasCoin - NetLeaders - brombor - 23-05-2017 11:25 (23-05-2017 10:29)KitekW napisał(a): Chyba każdy dobrze wie , że inwestujemy tyle ile możemy stracić Tylko problem jest w tym, że inwestujesz pieniądze w coś czego teraz nie ma i nigdy nie będzie tym, czym byś chciał, aby było. Marketing DasCoina chce Ci wciskąć 3 pnie drzew, mówiąc, że za rok będzie z tego samochód. Po prostu się nie da. Chyba, że zna ktoś takiego magika, to z chęcią się pozbędę kilku drzew z ogrodu... RE: DasCoin - NetLeaders - KitekW - 23-05-2017 20:48 (23-05-2017 11:25)brombor napisał(a):(23-05-2017 10:29)KitekW napisał(a): Chyba każdy dobrze wie , że inwestujemy tyle ile możemy stracić No fakt faktem teraz niczego nie ma, ale ja wierzę. Być może to głupia wiara , ale przekonała mnie cała obsada która jest zaangażowana w projekt m.in. Eberhard Wedekind czy Brian Semkiw. RE: DasCoin - NetLeaders - Pacho - 30-05-2017 11:41 Witam! Temat ucichł? Działa już ten DasCoin? u jednego naganiacza widziałem już post na facebooku: "Kolejny poniedziałek, kolejna wypłata DasCoin. ? 340 € = 1424 PLN, za tydzień czasu nic nie robienia?" z posta wnioskuje ze juz zarabia, kopie, czy poprostu wali w chu**? ![]() |