Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) (/Temat-Dorabianie-do-wyplaty-Hyip-Skacacze-i-jescze-wiecej-138856) |
RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - MaLiN - 24-01-2017 22:35 (04-01-2017 19:59)StoneMan napisał(a): Bez problemów jak widze sie nie odejdzie , czekając na mail z potwierdzeniem wypłaty otrzynałem prosbe o numer telefonu bo chcą pogadać @[StoneMan] Wypłaciłeś pieniądze? To tyczy się brokera IQoption? Chętnie widziałbym taki artykuł na łamach serwisu binary24.pl Jakby coś to pisz. RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - StoneMan - 24-01-2017 22:43 Niestety , konto usunięte / zablokowane a grosza nie dostałem , 0 kontaktu RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - Mafiozo19990 - 24-01-2017 22:51 (24-01-2017 22:43)StoneMan napisał(a): Niestety , konto usunięte / zablokowane a grosza nie dostałem , 0 kontaktu i co puścisz to płazem? Ogolnie wlasnie przeczytalem cały ten dziennik, jakoś chaotycznie piszesz i nie mozna Cie zrozumieć, cos promujesz zeby do jakiejs twojej grupy dołączać? Zrobiłes od razu taki przeskok zarobków i jakos Cie to bardzo nie zdziwilo.. sory ale dla mnie te zarobki brzmią jak ściema. A wczesniej 2 lata sie uczyles opcji? ile straciles? RE: Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - MaLiN - 24-01-2017 23:14 Nie napisałeś co to był za broker... Dorabianie do wypłaty ! ( Hyip , Skacacze , i jescze więcej ) - Hybrid1990 - 23-02-2017 15:31 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |