![]() |
Dziennik pracy Grubego - PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy Grubego - PPI (/Temat-Dziennik-pracy-Grubego-PPI-138684) |
RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Grubykesz - 15-10-2016 12:41 Nie próbowałem, ale trochę się boję, że jak przerzucę wszystko na PPA, to w ogóle spadną te leady. Jak dla mnie zarobki są na dobrym poziomie i póki co pozostanę przy PPI. Może na próbę podmienię kilka linków. ![]() RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - master4 - 15-10-2016 23:39 Mówi się, że kto nie ryzykuje ten szampana nie pije. Chociaż jak masz te najniższe pobrania to na PPA też dużo za te kraje nie płacą, to zależy od ilości postów ale mnie by kusiło przerzucić na PPA na dwa dni dla testu. I tak ładnie zarabiasz, oby tak dalej! RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Matixio - 16-10-2016 06:18 Jsk chcesz to pod PPA zrób oddzielny blog a blogi te co masz i przynoszą zyski zostaw pod PPI ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Grubykesz - 16-10-2016 08:12 (15-10-2016 23:39)master4 napisał(a): Mówi się, że kto nie ryzykuje ten szampana nie pije. Chociaż jak masz te najniższe pobrania to na PPA też dużo za te kraje nie płacą, to zależy od ilości postów ale mnie by kusiło przerzucić na PPA na dwa dni dla testu. I tak ładnie zarabiasz, oby tak dalej! Wiesz, póki co pozostanę przy PPI jeszcze. ![]() (16-10-2016 06:18)Matixio napisał(a): Jsk chcesz to pod PPA zrób oddzielny blog a blogi te co masz i przynoszą zyski zostaw pod PPI Dzieny, w sumie nie głupi pomysł, zacząłem już tworzenie nowego bloga, ale zanim go wypromuje i zacznie przynosić zyski, to potrzeba trochę czasu. ![]() Dzień 19 Dopiero dziewiętnasty dzień, a już osiągnąłem mój cel na te 30 dni! Ba, nawet go przebiłem - nie spodziewałem się, że już teraz uda mi się tyle zarobić. Ale nie ma się co za bardzo podniecać, tylko trzeba dalej pracować, aby chociaż te zyski utrzymały się na podobnym poziomie, albo stały się jeszcze wyższe! Zacząłem tworzenie nowego bloga i powoli dodaje na niego posty, codziennie po kilka. Czeka mnie długa praca, bo najtrudniejsze będzie wypromowanie go, ale patrzę na to optymistycznie i jeśli poświęcę codziennie trochę czasu na rozkręcanie go, to na pewno za jakiś czas zacznie mi odpłacać. ![]() ![]() PerInstallBucks/Cinstaller - $6,92 Cel: $105,68/$100 RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Grubykesz - 17-10-2016 11:09 Dzień 20 Prace nad nowym blogiem idą pełną parą, już sporo postów dodane, teraz tylko trzeba wypromować, a z tym będzie już trochę więcej roboty. Ile udało się zarobić? Granica siedmiu dolarów tym razem przebita i jestem mega zadowolony. ![]() PerInstallBucks/Cinstaller - $7,49 Cel: $113,17/$100 RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - radmatuszewski - 17-10-2016 11:29 Możesz powiedzieć jak promujesz czy to tajemnica? ![]() RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Grubykesz - 17-10-2016 11:44 (17-10-2016 11:29)radmatuszewski napisał(a): Możesz powiedzieć jak promujesz czy to tajemnica? Czemu nie, wiele osób zwraca się do mnie na PW z prośbą o pomoc i każdemu staram się odpowiadać na pytania i chociaż trochę pomóc. Wysyłam już priv do Ciebie. ![]() RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - radmatuszewski - 17-10-2016 11:46 Dzięki! RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - ErgePL - 17-10-2016 20:51 Kilka dni mnie nie było i już cel masz osiągnięty. ![]() Gratuluję! RE: Dziennik pracy Grubego - PPI - Grubykesz - 18-10-2016 09:24 (17-10-2016 20:51)ErgePL napisał(a): Kilka dni mnie nie było i już cel masz osiągnięty. Dzieny! Jakoś poszło. ![]() Dzień 21 Dzień ogółem można uznać za udany, ponieważ posty na stronie dodane, zarobki też całkiem fajne, ale jest jeden szczegół, który mnie troszkę zdenerwował... Jaki to szczegół? Ilość leadów - wpadło 120, a w ostatnich dniach było nawet 200, może dlatego że był to weekend - no nie wiem... Na PerInstallBucks utrzymały się na podobnym poziomie, a na Cinstallerze była połowa tego co we wcześniejsze dni - też mieliście wczoraj mniejszą ilość leadów na Cinstaller? Jakby nie patrzeć podratowały mnie troszkę dwa pobrania z USA na PIB po $1,40 za jedno. Jeszcze jedna kwestia pozostała, czyli zaniżenie stawek na PerInstallBucks - US $1,20 (wcześniej $1,40) GB $0,30 (wcześniej $0,40) i wiele innych, więc tutaj wielki minus. :/ PerInstallBucks/Cinstaller -$7,29 Cel: $120,46/$100 |