![]() |
[PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka (/Temat-PROGRAM-socialbyte-nowy-program-do-facebooka-138537) |
[PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - incoretom - 23-10-2016 11:58 Czy istnieje możliwość zakupu programu? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - TechByte - 23-10-2016 14:11 (23-10-2016 11:58)incoretom napisał(a): Czy istnieje możliwość zakupu programu? Tak oczywiście. Napisałem PW RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - prymul1 - 23-10-2016 22:51 Witam. Brałem udział w testach programu to i postaram się wrzucić krótką notkę
![]() Powinienem zacząć od tego, że autor programu to konkretna i rzeczowa osoba. Kilka razy zgłaszałem mu drobne błędy programu, które po krótkim czasie były już naprawione. Widać, że konsekwentnie rozwija swój program i zależy mu, aby działał na najwyższym poziomie ![]() Co do programu. Na pierwszy rzut oka ukazuje nam się jego prostota, która umożliwia intuicyjne poruszanie się po menu. Bez problemu każdy odnajdzie się w programie, a nawet jeśli mielibyście jakiekolwiek pytania to @[TechByte] przygotował instrukcję na swojej stronie (1 post) oraz zapewne sam chętnie udzieli wam potrzebnych informacji. Plus za wyrazisty podgląd ze statystykami na nasze konta. Program posiada wszystkie niezbędne funkcje umożliwiające prowadzenie konta, co w połączeniu z planerem pozwoli nam stworzyć konto wyglądające realne. Na plus jak dla mnie fajny planer czynności oraz możliwość grupowania w zakładkach zarówno kont jak i postów. Podsumowując myślę, że program jest wart swojej ceny, aczkolwiek dodałbym możliwość wykupienia licencji na 90 i 180 dni (oczywiście za mniejszą opłatą). Mimo tego, że na rynku jest dostępnych kilka innym programów z automatyzacją czynności na FB to jednak warto kupić program od TechByte i wesprzeć nasze rodzime podwórko ![]() RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - denzu123 - 27-10-2016 14:59 W ciągu kilku dni zgłoszę się po licencje ![]() RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - Postro - 27-10-2016 15:03 jaka cena programu? ![]() RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - TechByte - 27-10-2016 15:12 (27-10-2016 14:59)denzu123 napisał(a): W ciągu kilku dni zgłoszę się po licencje Zapraszam ![]() (27-10-2016 15:03)Postro napisał(a): jaka cena programu? 30zł na okres miesiąca RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - denzu123 - 29-10-2016 10:46 Czy ktoś może wie jak tym programem dodać znajomych do swojej grupy? Edit: już ogarnięte ![]() RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - rekki - 30-10-2016 14:47 Jak tam sytuacja z funkcją o której wspominałem w poprzednim poście? ![]() RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - TechByte - 30-10-2016 19:49 (30-10-2016 14:47)rekki napisał(a): Jak tam sytuacja z funkcją o której wspominałem w poprzednim poście? Własnie dodałem aktualizację zawierającą między innymi tą funkcję RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - trybulski - 01-11-2016 16:35 Problem poruszony przez @[rekki] ciągle nie rozwiązany. Pomimo dodania postu lub dołączenia do grupy, program wyświetla jako "odrzucone - czerwone" a w rzeczywiście powinno być "zatwierdzone - zielone". |