![]() |
Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! (/Temat-Od-samochodziorza-do-zawodowego-earnera-czyli-Danonek-s-destroying-the-fcking-bank-135134) |
RE: Zarabianie piniendzy - xchangerx - 17-10-2016 19:18 Powolutku do celu życzę powodzonka będę zaglądał ![]() RE: Zarabianie piniendzy - danoneksss - 22-10-2016 18:18 Siemaneczko ![]() Co tam u Was? U mnie dzisiaj cała sobota przeleciała na małym remoncie... a miałem odpocząć w weekend ![]() A po robocie fizycznej, trzeba jeszcze siąść do kompa. Ale cóż, życie. Bardziej pewnie ciekawi was jak tam u mnie z zarobkami, już śpieszę z wyjaśnieniami. Cel na październik 151,20 zł/200 zł Nooo, muszę przyznać, że bałem się, że będzie gorzej, a tu niespodzianka! 21 zł wpadło mi za zwrot z programu cashloveback. Wszystko opisane jest tutaj. I to chyba wszystko co chciałem dzisiaj przekazać. Do poniedziałku! ![]() RE: Zarabianie piniendzy - borahopie - 24-10-2016 12:31 Powodzenia ![]() RE: Zarabianie piniendzy - danoneksss - 25-10-2016 16:40 Czesc ![]() Post miał być wczoraj, ale... zapomniałem o nim ![]() Tak więc jest dzisiaj, ale też obejmuje jedynie sobotę i niedzielę. W tej chwili wygląda to tak: Cel na październik 165,20 zł/200 zł Brakuje jeszcze około 35 zł, ale jako, że zleciłem wypłatę z Clixsense to cel pewnie zostanie zrealizowany ![]() Kolejny post w sobotę... o ile nie zapomnę ![]() RE: Zarabianie piniendzy - danoneksss - 01-11-2016 16:13 Siemka, Czas na podsumowanie piździernika, znaczy października ![]() Postu w sobotę ani poniedziałek nie było, bo nie chciało mi się takowego pisać, ze względu na słabe zarobki. Konwersja masakra ![]() Ale za to dzisiaj jest podsumowanie całego miesiąca. Ile zarobiłem? O to odpowiedź: Cel na październik 210,90 zł/200 zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po raz pierwszy w historii zarabiania w internecie spełniłem założony przez siebie cel, który na dodatek nie był taki mały... jak dla mnie oczywiście ![]() Bardzo się więc cieszę, ale nadszedł kolejny miesiąc i kolejne wyzwania. Mam problem z wyznaczeniem celu na kolejny miesiąc. Bo nie wiem jak będzie w nim z hajsikiem, gdyż mam teraz zamiar nauczyć się czegoś bardziej kreatywnego niż zwykły spam i nie wiadomo kiedy przyjdą efekty. Ale kto nie idzie do przodu, ten się cofa jak to kiedyś ktoś mądry powiedział ![]() A więc: Ladies and Gentlemens Cel na listopad 0 zł/250 zł Tak mi się skojarzyło z racji zrealizowania celu ![]() RE: Zarabianie piniendzy - danoneksss - 05-11-2016 14:44 Cześć, Dzisiaj na szybko, bo też nie ma nad czym się rozpisywać. Ten tydzień jest u mnie jak na razie mocno słaby. Tak to wygląda: Cel na listopad 7 zł/250 zł Szału nie ma, widzimy się w poniedziałek ![]() RE: Zarabianie piniendzy - danoneksss - 15-11-2016 17:42 Siemka ![]() Nie pisałem postów tak jak miałem to robić, czyli w sobotę i poniedziałek, bo pracuję teraz nad trochę ambitniejszym projektem niż zwykły spam i z zarobkami jest teraz mało ciekawie. Celu raczej nie spełnię, ale jak wszystko pyknie, to za jakiś czas będzie fajnie ![]() Codziennie odpalam też Multiclickera i dobijam do wypłaty w serwisach z ankietami. Z swpanel nawet wypłaciłem 50 zł i jest git. Został jeszcze tylko Marketagent. Na ten moment zarobiłem tyle: Cel na listopad 71 zł/250 zł Zawsze coś, na przysłowiowe waciki będzie ![]() RE: Zarabianie piniendzy - danoneksss - 06-12-2016 12:38 Cześć! Dziennik czas reaktywować ![]() Miałem sporą przerwę z jego prowadzeniem, ale było to spowodowane niezbyt dużymi zarobkami i pracą nad większym projektem, który jak na razie nie rokuje zbyt dobrze na przyszłość. Z tego też powodu wracam do korzeni, czyli spamu w pewnym serwisie. Oprócz tego założyłem też FP Ero ![]() Na ten moment mam 12 fanów ![]() Moim celem jest zdobywanie przynajmniej 10 polubień dziennie, ale będę walczył oczywiście o więcej ![]() A teraz czas na konkrety i podsumowanie listopada. Cel na listopad 106 zł/250 zł Znacznie słabiej niż w październiku, ale zdarza się. Granicę 250 zł spróbuje przebić w grudniu, byłoby super ![]() Cel na grudzień 14 zł/250 zł RE: Zarabianie piniendzy - danoneksss - 17-12-2016 14:17 Siemka ![]() Miałem pisać częściej, ale jak widać nie robię tego ![]() Idzie mi słabo jak na razie. Niszka, na której do tej pory zarabiałem na sub-sms chyba się wypaliła i zarobków praktycznie nie ma ![]() Cel na grudzień 45,50 zł/250 zł Jak więc widać szału nie ma. Od dzisiaj ostro zaczynam uczyć się pozycjonowania, bo w tym jest duży hajs. Będę czytał, działał, poznawał narzędzia i mam nadzieję, że w końcu zacznę zarabiać. DAM RADĘ, MUSI SIĘ UDAĆ!!! Właśnie z takim nastawieniem do tego podchodzę - nie poddam się ![]() Kolejny post będzie na 99% za tydzień w sobotę. Trzymajta się! RE: Zarabianie piniendzy - Mailowiec - 17-12-2016 18:19 Nie poddawaj się to najważniejsze. Powodzenia. |