![]() |
PPI i dniówka $10 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PPI i dniówka $10 (/Temat-PPI-i-dniowka-10-135128) |
RE: 10$ dziennie? - iPlusOfficial - 07-08-2016 17:57 Chwila przerwy była, ale to nic ![]() ![]() Nie zaśmiecać mi PW czy mentoruje, bo jak narazie to ja za słabo zarabiam ![]() Zmieniłem maila na PIB i wysłałem wiadomość do supportu z zapytaniem o wcześniejszą wypłatę. RE: 10$ dziennie? - iPlusOfficial - 08-08-2016 14:41 Dobra, teraz już koniec opierdzielania się ![]() ![]() Moje nowe nisze się sprawdziły ![]() ![]() Do końca tygodnia mam nadzieję na 5$ ![]() RE: 10$ dziennie? - Bartezx1997 - 08-08-2016 15:38 Powodzenia w PPI ![]() RE: 10$ dziennie? - iPlusOfficial - 08-08-2016 18:17 @[Bartezx1997] Z blockchain ![]() ![]() RE: 10$ dziennie? - iPlusOfficial - 08-08-2016 20:29 O kurde wybił 1$ w jeden dzień ![]() ![]() ![]() Zrobię jeszcze wykres ![]() ![]() RE: PPI i dniówka $10 - iPlusOfficial - 09-08-2016 21:08 A więc podsumowanko na dziś ![]() Dzisiaj wstawiłem 15 filmów, z czego 2 opublikowałem. Resztę do końca tygodnia ![]() W CInstaller jest dobrze ![]() ![]() Wczoraj do nocy wybiło $1.14, czyli rekord, więc myślę, że dziś może coś jeszcze wpadnie i będzie rekordzik następny. Dniówka ~1$ jest, więc pierwszy kamień milowy osiągniety. ![]() Ogólny stan konta w CInstaller na chwilę obecną to $2.57. A tutaj jeszcze wykresik z CInstaller ![]() Moim celem jest uzbierać ~$10 na jakieś gadżety z allegro ![]() ![]() Poszperałem jeszcze trochę w strefie wtajemniczonych, pobrałem trochę wstawek od vasaki'ego, ale narazie nic z tym nie planuję zrobić, bo nie mam pomysłu. Więc to tyle na dziś ![]() RE: PPI i dniówka $10 - iPlusOfficial - 10-08-2016 20:31 Dziś nie jestem zbytnio zadowolony, ale jaka praca takie wyniki. Nic dzis nie zrobiłem ![]() Jeśli się skończy to nowy limit (25GB) od 19 ![]() CInstaller - 26 instalacje, $0.68. Stan konta $3.25 Troszku statystyk Przechodzimy do konkretów ![]() Co zamierzam zrobić? Skończyć opierdzielanie się. Opublikować 12 filmów, chociaż 8 dziś ![]() Utworzyć nowy kanał i w ciągu tygodnia wstawić i opublikować następne 30 filmów. Do końca września mieć pasywny zarobiek z PPI 3-5$ dziennie. Zarabiać w subach ![]() Założyć fanpage i zbierać lajki hyhy ![]() W poniedziałek mieć już troszkę lajków i zacząć dodawać więcej postów. Pospamować trochę (zareklamować fanpage) Zarobić 30zł do końca sierpnia na lead.network RE: PPI i dniówka $10 - iPlusOfficial - 11-08-2016 18:46 Czesc! Leci następne podsumowanie ![]() Wczoraj opublikowałem 6 filmów, jedna nisza sprawdziła się motzno ![]() ![]() Ogółem w CInstaller zarobiłem rekordową sumkę mianowicie $1.61 (o północy zedytuje, bo moze coś jeszcze wpadnie.) Wczoraj, a raczej dzisiaj 40 minut po północy miałem już 30 centów. Nie wiem skąd taki ruch, ale się cieszę. Więc: CInstaller - 34 instalacje, $1.61. Stan konta $4.86 Dzisiejszy dzień udany, ale do końca tygodnia chce mieć w jeden dzień +2$ ![]() ![]() Statystyki ![]() Wczoraj pisałem o subach... W głowie miałem ułożony plan jak działać, ale zapomnialem jak to chcialem robić i co promować więc ten cel 30zł w l.n usuwam ![]() To tyle, czesc ![]() //Edit1: Heh, właśnie piszę to, że wybiła północ i te sprawy, że teraz ostatecznie podsumuję, miałem pisać, że brakło 6 centów do 2$ a tu nagle takie *JEB* i lead za 38 centów. ![]() A więc ostatecznie $2.32 zarobione dnia 11/08 z liczbą instalacji: 46. Czyli w sumie to cel 2$ w jeden dzień osiągnięty! ![]() ![]() ![]() RE: PPI i dniówka $10 - Pan Inwestor - 11-08-2016 18:49 Nie pojawiają Ci się informacje w przeglądarce jak chcesz pobrać plik z cinstallera, że może zawierać wirusa/złośliwe oprogramowanie? Parę dni temu mieli tego typu problemy... RE: PPI i dniówka $10 - Waldes93 - 11-08-2016 19:13 Gz no ja miałem dniowki po 12$ nawet jeszcze miech temu ![]() |