Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? (/Temat-Co-bys-zrobil-gdybys-wygral-w-LOTTO-132948) |
RE: Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? - inviolatos - 10-11-2016 13:13 Zamieszkałbym w dubaju i jarał z szejkami najlepsze zioło RE: Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? - szymon1051 - 10-11-2016 13:39 Kupił bym sobie jakąś dochodową stronę np to forum, bo ma dużo odsłon . RE: Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? - sster82 - 15-11-2016 23:48 Przede wszystkim nikomu bym o tym nie powiedział to podstawowa zasada. Bo nagle zjawi się tysiąc znajomych i większość dawnych byłych . A potem to już tylko dwie opcje. Większość kasy wrzucamy na obligacje i konto oszczędnościowe, które zarabia sobie dla nas na odsetkach. A druga, to zakup, nawet używanego, ciągnika typu DAF - http://www.mascus.pl/transport/uzywane-ciagniki-siodlowe. Po co? Bo mając w cholerę kasy mogę jednocześnie spokojnie pracować w spedycji jeżdżąc po całym świecie, a jednocześnie dorabiając sobie do kolejnych inwestycji. Tak to widzę RE: Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? - trybulski - 19-11-2016 14:45 40 lat x 12 miesięcy daje nam 480 miesięcy wpłaciłbym wszystko na konto oszczędnościowe i przez 40 lat wypłacałbym 100 tysięcy miesięcznie takie życie na bogato za pozostałe kilka milionów kupiłbym albo stworzył klub w moim mieście, gdzie grałyby same gwiazdy za sponsorowałbym klub piłkarski, wybudowałbym willę i zatrudnił szofera, aby mnie woził od klubu do piłkarskiego do klubu muzycznego i na odwrót czasem oczywiście zajrzałbym do swojej posiadłości RE: Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? - MrocznyKILL - 19-11-2016 15:17 Co bym zrobił gdybym wygrał? Hmmm... podejrzewam że pewnie bym się ucieszył A co bym zrobił z pieniędzmi? Najprawdopodobniej bym je wydał RE: Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? - Hopekk94 - 19-11-2016 15:22 odjebal bym taki dom i dzialke ze grosze bym wydawal na utrzymanie i podroze po swiecie ;] z 10-20% bym rodziniee oddal RE: Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? - koneser00 - 19-11-2016 15:34 10 mln bym sobie zabrał na życie i bym z tego się podzielił z rodzinką co do pozostałej części to 10 mln na konto i % i oczywiście inwestycja inwestycja inwestycja RE: Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? - getshow - 24-11-2016 12:04 Inwestycje, aby powiększyć kapitał RE: Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? - inbox115 - 26-11-2016 11:38 Gdybym wygrala to zbudowalabym sobie piekny dom i zalozyla porzadne przedszkole w mojej miejscowosci) RE: Co byś zrobił gdybyś wygrał w LOTTO? - rekki - 26-11-2016 12:30 Wykupilbym firmę w której pracuje moja ex.. i bym ją zwolnił |