![]() |
Droga do własnego biznesu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Droga do własnego biznesu! (/Temat-Droga-do-wlasnego-biznesu-132173) |
RE: Droga do własnego biznesu! - AlucyBlue - 29-05-2016 20:41 Jeden z moich najchętniej obserwowanych dzienników, przejrzysty, estetyczny i ładnie prowadzony. Tak dalej ^^ RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 30-05-2016 21:46 Dzień 41. 41 dzień już za nami, strasznie szybko to zleciało, a główny cel stoi w miejscu ![]() ![]() ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Zrobiłem całe 2% pythona, nawet nie ma sensu aktualizować progressbaru - Wygrałem półfinał konkursu, o którym wspominałem wcześniej w dzienniku, a w piątek jadę na finał ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia (29-05-2016 20:41)AlucyBlue napisał(a): Jeden z moich najchętniej obserwowanych dzienników, przejrzysty, estetyczny i ładnie prowadzony. Tak dalej ^^ Dzięki za taką pozytywną opinię ![]() RE: Droga do własnego biznesu! - KiLo - 30-05-2016 22:18 Powodzenia! A co to za konkurs? RE: Droga do własnego biznesu! - SPARTAN-117 - 30-05-2016 22:43 Szkoda czasu na pytonga, ty też widzisz figury na niebie? ![]() RE: Droga do własnego biznesu! - Kasjer - 30-05-2016 23:56 Fajny dziennik - miło się czyta. Muszę "powiedzieć" że dostrzegam talent graficzny. ![]() Powodzenia w progresie z faucetami bo po 40 dniach tylko o 1% ruszył się pasek postępu ![]() RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 31-05-2016 21:12 Dzień 42. Ostatniona forum powstaje wiele ciekawych i zajebistych dzienników, te stare też się dobrze rozwijają, fajnie by było dołączyć do tego grona ![]() ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Kolejne 7% pythona zrobione, ale nie mam czasu na aktualizacje progressbaru (nie to, że mi się nie chce, ale teraz nie mam dostępu do komputera, tylko pisze z telefonu) Ukończone projekty/cele + osiągniecia (30-05-2016 22:18)KiLo napisał(a): Powodzenia! A co to za konkurs? Matematyczny, wrocławski ![]() (30-05-2016 22:43)SPARTAN-117 napisał(a): Szkoda czasu na pytonga, ty też widzisz figury na niebie? Czemu szkoda? Zawsze warto coś tam umieć w jakimś języku, no i dla mnie nawet przyjemny ten python ![]() Uważaj. Oni na nas patrzą ![]() (30-05-2016 23:56)Kasjer napisał(a): Fajny dziennik - miło się czyta. Muszę "powiedzieć" że dostrzegam talent graficzny. Czy ja wiem, czy to taki talent graficzny? ![]() RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 01-06-2016 21:50 Dzień 43.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Kolejne 5% pythona zrobione, do środy chę go skończyć, więc muszę codziennie robić po 6.33%, więc chyba dam radę ![]() - Wpadły nowe pomysły na faucety Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 02-06-2016 20:33 Dzień 44.
Małe info - progressbary będę aktualizować raz w tygodniu, pewnie w sobotę ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - W sumie to nic ważnego, przygotowywałem się tylko do jutrzejszego finału konkursu ![]() - Jeszcze nie wiem, czy zamieszczę to w tym dzienniku, ale wracam powoli do świata kryptowalut, dzisiaj zainwestowałem trochę w RISE, całe 0.017 BTC z groszami, które ktoś mi przesłał na portfel ![]() ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 03-06-2016 23:56 Dzień 45.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Byłem dzisiaj na finale konkursu i go wygrałem ![]() ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 04-06-2016 23:16 Dzień 46.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Robiłem sygnaturkę na forum, jeszcze nie jest skończona - Większość wolnego czasu przeznaczyłem na oglądanie filmów p. Jana Taratajcio, zaciekawiło mnie to trochę ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia |