Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! (/Temat-Zarabiaj-DUZA-kase-pracujac-KILKA-MINUT-dziennie-131907) |
RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Matixio - 23-05-2016 17:53 wpisuje moje id i wogole mnie nie wyszukuje a mówiłes ze kazdy dostaje aktywnego poleconego RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Matthew98 - 24-05-2016 13:59 (23-05-2016 17:53)Matixio napisał(a): wpisuje moje id i wogole mnie nie wyszukuje a mówiłes ze kazdy dostaje aktywnego poleconego Każdy dostaje poleconego, który ma aktywne paczki, ale może tego dnia akurat żadnej nie kupić. I skoro sam mi wysyłałeś screen w którym masz $$$ w Commission Balance to najwyraźniej źle szukasz. RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Matthew98 - 27-05-2016 01:09 MAS Mixer działa bez problemu, tutaj dowód moich zarobkówz dzisiaj Swoje zarobki możemy sprawdzić w Plikach w oficjalnej grupie FB. Na każdy dzień jest plik PDF i możemy tam znaleźć ile my dostaliśmy i ile ktoś za nas wciskając Ctrl+F i wpisując swój nr. ID RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - rojasQ - 27-05-2016 08:19 I trzeba pamiętać, że szukamy naszego ID w kolumnie "Recipient member ID". Niby wiadomo, ale ja na początku szukałem w kolumnie pierwszej i wkurzałem się, że mnie tam nie ma. RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Matixio - 27-05-2016 08:20 Mnie nie ma wpisuje id i nic RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Matthew98 - 27-05-2016 18:11 (27-05-2016 08:20)Matixio napisał(a): Mnie nie ma wpisuje id i nic Najwidoczniej źle szukasz RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Fox90 - 28-05-2016 17:54 Kurde, dzisiaj dołączyłem i myślałem że powoli coś zacznę tutaj robić bo w sumie program się fajnie zapowiada, tymczasem od razu info na fb które przeczytałem(MAS Mixer tylko dla osób które mają przynajmniej jedną paczkę za $50, te zmniejszone ROI do 150% bym mógł spokojnie przeboleć, ale w sumie chciałem tylko wejść ze względu na tego MAS Mixera) powoduje że szybko zabawy w tym programie to nie zacznę, jeżeli w ogóle a szkoda RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Matthew98 - 28-05-2016 20:05 (28-05-2016 17:54)Fox90 napisał(a): Kurde, dzisiaj dołączyłem i myślałem że powoli coś zacznę tutaj robić bo w sumie program się fajnie zapowiada, tymczasem od razu info na fb które przeczytałem(MAS Mixer tylko dla osób które mają przynajmniej jedną paczkę za $50, te zmniejszone ROI do 150% bym mógł spokojnie przeboleć, ale w sumie chciałem tylko wejść ze względu na tego MAS Mixera) powoduje że szybko zabawy w tym programie to nie zacznę, jeżeli w ogóle a szkoda MAS Mixer to tylko dodatek W porównaniu z tym co zarabiamy w revshare MAS mixer to nic RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - RedDevill - 28-05-2016 21:00 (28-05-2016 17:54)Fox90 napisał(a): Kurde, dzisiaj dołączyłem i myślałem że powoli coś zacznę tutaj robić bo w sumie program się fajnie zapowiada, tymczasem od razu info na fb które przeczytałem(MAS Mixer tylko dla osób które mają przynajmniej jedną paczkę za $50, te zmniejszone ROI do 150% bym mógł spokojnie przeboleć, ale w sumie chciałem tylko wejść ze względu na tego MAS Mixera) powoduje że szybko zabawy w tym programie to nie zacznę, jeżeli w ogóle a szkoda 50$? Jakaś zmiana dzisiaj była, o której nie wiem? RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Matthew98 - 28-05-2016 21:42 Tak, od 30 maja trzeba mieć min. 1 aktywną paczkę za 50$ żeby kwalifikować się do Mixera. Pisałem o wszystkich zmianach kilka postów wyżej. Ogólnie jestem zadowolony bo program na pewno dużo dłużej dzięki nim pożyje @EDIT Pardon, pisałem w drugim wątku Cytat:Od 30 maja zmiany w My Ad Story: Hangout My Ad Story z dziś https://youtu.be/lDweBqSWlgc Między innymi o zmianach. Admin Mahmoud Cherif był nieobecny z powodu spotkania biznesowego, ale zastąpił go brat Becem. |