Hajs się zgadza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Hajs się zgadza (/Temat-Hajs-sie-zgadza-131303) |
RE: Hajs się zgadza - Basteks - 24-06-2016 18:56 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Ok, to zaczynamy, jak wcześniej pisałem firma zmienia status na Brokera i otwiera swoją platformę opcji binarnych ale przed tym wszystkim musiała wykonać audyt Finansowy, wszystko wyglądało fajnie do półki nie okazało się iż firma bierze na siebie bardzo duże ryzyko wpadnięcia w kłopoty finansowe ponieważ dla inwestorów nie było praktycznie żadnych informacji co do strat wkładu a jedynie informacja iż przychód może być mniejszy lub większy w zależności od handlu na opcjach dlatego firma postanowiła dużo namieszać nie informując o tym fakcie swoich inwestorów, dlatego też takie podejście odbiło się negatywną opinią i dużym minusem no ale co się takiego zmieniło: 1) zmiana planów inwestycyjnych  są to plany na 4, 8 i 12 miesięcy z różną stopą procentową straty lub bez oraz co z tygodniową wypłatą - tylko i wyłącznie dla nowych inwestycji i inwestorów Wszyskie dotychczasowe inwestycje zostały zatrzymane i przeniesione na tzw. pomocnicze konto gdzie można tylko wykonać 3 opcje a) otworzyć nową inwestycję i tylko na rok bez ryzyka b) kupić udziały c) wrzucić na platformę handlową i pohandlować a raczej przehandlować  2) udziały firmy pojawiła się nowa funkcja, przesłania udziałów innej osobie oraz zostało przekazana informacja inż dywidendy beda wypłacane co kwartał dokładna data 1 wypłaty nie jest jeszcze znana ale naliczenia mają być już z nowego miesiąca, poczekamy zobaczymy. Do tego wszystkiego dojdzie jeszcze możliwość odsprzedaży udziałów innej osobie. 3) Program partnerski zostaje taki jaki był lecz dojdzie mała dodatkowa funkcja czyli partnerka z platformy handlowej 4) zmiana strony chyba na gorszą, osobiście uważam iż poprzednia była bardziej ładniejsza i czytelniejsza ale to kwestia gustu, oczywiście w pewnych miejscach wykonywane są jeszcze poprawki 5) została uruchomiona platforma handlowa na opcjach binarnych  uważam że platforma ma jeszcze wiele do życzenia, jest ona też jak narazie dostępna tylko dla zarejestrowanych inwestorów dlatego też w momencie wypuszczenia ją na rynek dostępny dla wszystkich będzie poprawiona ale nie jestem też specjalistą wiec nie będę się w tej kwestii dużo wypowiadał, ktoś inny ją przetestuje i da opinię. Podsumowując to wszystko uważam że firma zmieniła za szybko swój kierunek i inwestorzy mogą uciec od tych drastycznych zmian, ja osobiście rekomenduje jeżeli ktoś by naprawdę chciał zainwestować to tylko i wyłącznie małą sumę i na bezpieczny bez ryzyka plan inwestycyjny, oczywiście to jest tylko i wyłącznie moja opinia każdy zrobi jak uważa za słuszne. Trudno jest w tej chwili określić co te zmiany mają oznaczać i jaki kierunek obrała firma czas pokaż mam nadzieję że wszystko się unormuje i będą dokładnie objaśnione warunki co do inwestycji i ryzyka. To tyle z mojej strony pozdrawiam Sebastian PS. Jeżeli ktoś szuka innego rozwiązania niż Delston to proponuję Kairos Planet sprawdzony i opisany tutaj RE: Hajs się zgadza - Karimes - 09-07-2016 14:02 Wiadomo coś kiedy inwestycje zostaną wznowione? RE: Hajs się zgadza - Basteks - 09-07-2016 15:34 inwestycje sa wznowione w takim formacie jak powyzej RE: Hajs się zgadza - Kamil_Koleczko - 10-07-2016 08:38 Witam, Z braku czasu pisze po dłuższej przerwie. Delston działa, mogłem tylko założyć nowy, roczny kontrakt na 1,4% tygodniowo. Dopiero za rok przekonam się czy wypłaca pieniądze. RECYCLIX, nic nowego, 7 euro się uzbieralo, cały czas reinwestycja: Karios Planet, działa dalej bez problemów, kolejna wypłata doszła. RE: Hajs się zgadza - Karimes - 10-07-2016 15:16 No działa ale co z pieniędzmi które utknęły w starych inwestycjach? Bo ja wszystkich na to drugie konto nie otrzymałem. Przy starych inwestycjach mam "wstrzymane" i co z nimi? Jest możliwość "shut down" RE: Hajs się zgadza - Basteks - 10-07-2016 15:48 dokladnie masz zamknac inwestycje, wszystkie pieniadze czyli wklad i przychod przejdzie na pomocniczy balance, obok tego balansu bedziesz mial przycisk i potem 3 mozliwosci. 1) inwestycja 2) kupic udzialy 3) przerzucic na platforme RE: Hajs się zgadza - Karimes - 10-07-2016 16:09 OK dzięki RE: Hajs się zgadza - Basteks - 24-08-2016 13:08 Kairos Planet Przez ostatnie 2 tygodnie nastąpiły zmiany w płatnościach Kairosa, mianowicie nie ma już E-payments ! wypłaty można dokonywać przez Bank wypełniając dane oraz podłączyli inną platformę https://www.paysera.com/ref/1491659 z różnymi opcjami konta i kartą kredytową prepayd niestety same wypłaty tez zostały ograniczone i są podzielone na sumy 25, 100, 200, 500, 700, 1000 itp jest to duże ograniczenie zwarzywszy na to ze nikt nie wypłaca równej sumy jeżeli ma np 553$. to narazie tyle co do Kairosa. Delston Capital Tutaj praktycznie nic się nie zmieniło jedynie co to przywrócili status partnerski dla wszystkich, i już za niedługo mają wypłacać za udziały. Co do platformy to są wprowadzane jeszcze poprawki. Sebastian RE: Hajs się zgadza - Turbik - 02-10-2016 20:38 Wie ktoś coś na temat Delston-Capital? Hajs się zgadza - Basteks - 02-10-2016 21:09 Narazie strona nie działa ale maja wypłacać od 1 do 10 za udziały oraz ma być podłączony advcash, ePayments i coś tam jeszcze z tego co mi wiadomo ktoś sie włamał na stronę i wszystko usuną i teraz przywracają ale ile w tym prawdy to nie wiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |