![]() |
100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: 100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! (/Temat-100zl-Aplikacja-facebook-autorski-system-do-tokenow-ZA-DARMO-131124) |
RE: 100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! - WujRock - 02-05-2016 21:13 Również nie polecam użytkownika - także mi groził banem na forum. ( ![]() ![]() RE: 100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! - Alerin - 03-05-2016 00:12 @UP: Jedno postowiec się odezwał, oj to stare moje konto. ![]() ![]() ![]() ![]() Za to pod koniec 18 lat stworzyłem własną firmę o której nie mam zamiaru się chwalić i działa za granicą. To co mi podesłałeś to raz mi się rzuciło przed oczami, korzystajcie sobie z tego, ja mam własny system gdzie stworzenie aplikacji zajmuje mi zaledwie 5 minut wraz z nagraniem filmu oraz jego wysłaniem ![]() Chcesz coś jeszcze więcej wiedzieć o mnie? ![]() @EDIT: aa, weź mi jeszcze podaj poradnik z linkiem na grupy, zdjęcia, fanpage i inne prawa. Z chęcią się dowiem z czego jeszcze korzystam ![]() Nie dawno? Skoro uważasz że 4 lata to jak 3 dni to pozdrawiam ![]() Dla nie dowiarkow: Filmik z ostatniej wersji strony, strona po tym upadła ponieważ nie opłaciło mi się jej prowadzić. Nadal mam kilka set kodów do gier. Polecam poszukać jeszcze na YT,są starsze wersje strony ![]() RE: 100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! - Kangertech - 03-05-2016 08:49 nie polecam uzytkownika! Watpie aby po tym wszystkim ktos jeszce chcial kupic od niego apke. #Prośba o zamknięcie. RE: 100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! - yazir - 03-05-2016 13:22 Spam stop, każdy post nie na temat pod tym wpisem będzie nagradzany warnem. ![]() A teraz sprawdzam poprzednie posty RE: 100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! - chomik3 - 03-05-2016 13:33 To proponuje otworzyc temat http://zarabiam.com/Temat-Oszukany-na-150-zl-przez-Alerin-132627?pid=1480490 który za szybko został zamknięty przez Majkę. RE: 100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! - mahuzz - 03-05-2016 13:36 Nie będę tutaj pisał bo zobaczy to garstka osób, mogę założyć osobny temat i napisać wszystko co sądze. Pozdrawiam ![]() RE: 100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! - Alerin - 03-05-2016 13:44 Chomik, po co drążyć coś co zostało już wyjaśnione? mahuzz, założysz na jakiej podstawie? Nie byłeś moim klientem więc nie masz prawa do oceny mojej sprzedaży. A komentarze i domysły innych są bez podstawne i bez dowodów więc mogę mówić też że niebo jest czerwone.. A że są takie owieczki które w to uwierzą i każdemu innemu będą to mówiły to już nie mój problem... Dlatego swoje komentarze zostawcie dla siebie a gdy będziecie mieć jakieś konkretne dowody to wtedy mi je przedstawcie. RE: 100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! - yazir - 03-05-2016 13:50 @[WujRock] i @[chomik3] poproszę dowody tych gróźb banem o których wspominacie w swoich postach na pw. A więc tak: 1. @[Alerin] zakłada nowy temat gdzie jasno opisuje co sprzedaje żeby nie było bólu dupy jak tutaj się znalazł. Mimo tego że ma wiele pozytywnych komentarzy i jednak userzy wiedzieli co kupują. 2. Posty osób cierpiących na ból dolnej partii pleców jak i offtopic zostaną skasowane. 3. Posty osób zarzucających coś bez dodania dowodu zostaną nagrodzone warnem. 4. chomik3, mahuzz oraz Alerin dostali po 20% za offtopic pod postem którego nie dało się przegapić. 5. @[chomik3] moderatorzy nie ingerują w swoje wzajemne działania, więc w tej kwestii powinieneś pisać do Majki. 6. Jak ktoś ma coś do dodania to zapraszam na pw wylać swoje żale. 7. Skargi na mnie wysyłamy na adres podany w sygnaturze ![]() RE: 100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! - WujRock - 03-05-2016 14:26 /edit: napisze pw (dowody) RE: 100zł !-!-! Aplikacja facebook + autorski system do tokenów ZA DARMO@@@@@@@@@@@@@@! - Na 5tyk - 03-05-2016 14:26 Polecam użytkownika. Aplikacja w 5 minut na moim koncie ![]() |