Kto nie ryzykuje, szampana nie pije :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Kto nie ryzykuje, szampana nie pije :) (/Temat-Kto-nie-ryzykuje-szampana-nie-pije-126641) |
RE: Kto nie ryzykuje, szampana nie pije :) - tomek019 - 28-04-2016 06:46 (28-04-2016 06:31)Dziq napisał(a): A te adpacki to przynoszą po prostu większy zysk za reklamy czy same nabijają hajs? Bo nadal tego nie do końca rozumiem.Napisz priv to wytlumacze tapnięte RE: Kto nie ryzykuje, szampana nie pije :) - maszhajs - 27-05-2016 00:11 mxrevshare: Trafficwavesurfing: Paczki po 1$ - 110 Paczki po 3$ - 2 (Pękła seteczka ) Wpłaciłem ostatnio 50 zł do b365 i gram live, małymi kwotami się uczę jak narazie W końcu odzyskałem wypłatę która miała status completed od 18 marca Payza się tłumaczyła że źle wpisałem SWIFT-a, tylko ciekawe jak druga wyplata doszła na drugi dzień gdy ja zleciłem... Bierz los w swoje ręce jak najprędzej, zbuduj normalny dom, woź dzieciaki nowym Benzem, kontroluj lejce i nie daj z tropu się zwieść, świat jest Twój chłopaczyno jeśli tego chcesz ! |