![]() |
Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! (/Temat-Szybki-Z-LIST-czyli-bardzo-szybki-sposob-na-zebranie-znajomych-1254) |
RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - pentiumd - 15-03-2010 00:03 To i ja się dołączę ![]() ![]() gg:4058440 RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - ledo - 15-03-2010 00:51 Wiecie jak wygląda zakładanie kont przez proxy ? Mogą to wykryć ? RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - szulakaluble - 15-03-2010 01:25 tak, sprawdzając adres, spod którego jest widoczny poprzez whois / ipnetinfo. Tak poważny serwis raczej zatrudnia prawdziwych informatyków a nie takich co potrafią włamać się na msn i pobierać torrenty:> RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - messinho - 19-03-2010 19:57 Mi udalo sie wlasnie zalatwic pierwsza osobe na omegle.com Tu jest tres rozmowy, przeczytajcie bo warto ![]() Cytat:You're now chatting with a random stranger. Say hi! RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - radush - 19-03-2010 20:06 Ja uzbierałem w taki sposób 15 znajomych ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - (K)rychu - 20-03-2010 14:53 Witam ! Mam pytanie jeżeli mam 2 kompy połączone do neta przez jeden router to czy dostane bana za to ,że wyśle i zarejestruje się na drugi mail ?? RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - szulakaluble - 20-03-2010 15:49 Nie na 1 gospodarstwo domowe przypada 5 kont;> jak wiecej to ban RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - (K)rychu - 20-03-2010 15:55 aha dzięx A mógł by ktoś podać jakieś POLSKIE czaty ?? RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Yanke$ - 20-03-2010 20:20 Omegle super sprawa, zdobyłem tam PRAWIE całego Z-Lista, koło 10 osób. Trzeba tylko wyczuć klimacik xd RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - _Pablo_ - 22-03-2010 21:31 A ja mam takie pytanie czy jeśli zdobędę osoby z tej strony, zrobią one konta, ale na nie nie bedą wchodzić to czy nie dostanę bana,albo jak mi się uda zamówić nagrode to ją anulują za to, że pozapraszałem sobie osoby które wogóle na te konta nie wchodzą i uznają to za fake? |