![]() |
Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D (/Temat-Len-po-dlugiej-przerwie-bierze-sie-do-roboty-D-124112) |
RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 21-12-2015 21:40 Dzień 31 Co dzisiaj zrobiłem? - znalazłem nisze, która jest dość nowa i jej popularność szybko rośnie,
- zrobiłem do niej hacka w Visual Basic, napisałem posta i dodałem go na stronke, - zaindeksowalem niszę w webmasterze Google, - spingowałem wrzucony post na stronce massping.org , - dodałem backlinka na reddicie jako post tekstowy, - link do backlinka wrzuciłem też na massping.org, ale jak zawsze pod innym keywordem. Wejścia na stronę : ![]() Zarobki : ![]() Na stronie zawitał 40 post (ale ten czas leci). Niestety w ostatnich dniach nad moją stroną zawisły czarne chmury. Jesli chodzi o zarobki dzisiejszego dnia, to nawet nie bede tego komentowal.
![]() ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - Krakersik - 21-12-2015 21:42 To się nazywa dobra motywacja. Kiedy mi wpadał 1-2 leady przy kilkuset wyświetleniach to krew mnie zalewała od razu ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 21-12-2015 22:18 (21-12-2015 21:42)Krakersik napisał(a): To się nazywa dobra motywacja. Kiedy mi wpadał 1-2 leady przy kilkuset wyświetleniach to krew mnie zalewała od razu Dobrze widzieć opinie osoby, która wie jak to jest! ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - BooDzioo - 21-12-2015 22:42 Ładnie się zapowiada, życzę powodzenia ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - kukuspl - 22-12-2015 00:44 Nie ma co się przejmować kilkoma słabszymi dniami, zarobek na ppa bywa paraboliczny, więc jutro może być zupełnie inaczej ![]() ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 22-12-2015 19:23 Dzień 32 Co dzisiaj zrobiłem? - znalazłem nisze, która jest w miarę nowa i nie widze zbytniej konkurencji na nią,
- zrobiłem do niej hacka w Visual Basic, napisałem posta i dodałem go na strone, - zaindeksowalem niszę w Google, - spingowałem wrzucony post na massping.org , - dodałem backlinka na reddicie w psotaci posta tekstowego, - link do backlinka wrzuciłem też na massping.org, ale pod innym keywordem. Wejścia na stronę : ![]() Zarobki : ![]() Jak widać nie warto się poddawać. Bałem się o to wczorajsze $0, budze sie rano, a tu $5, takze jest super. Dzisiaj juz wpadly 3 leady, ktore daja mi $3, wiec minimum osiagniete (moim minimum jest, a by w danym dniu nie bylo $0). Zobaczymy co noc przyniesie. Także pamietajcie, ze nie warto sie poddawac! Siemanko.
![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - patryk0407 - 23-12-2015 13:25 Ładnie Ci idzie, ale masz bardzo niską skuteczność :/ Popracuj nad tym wyglądem mirrorow, gdyż na cpagrip, można je dowolnie dostosowywać ![]() Popracuj tak aby na te ~150 views, była conajmniej 100 clicks ![]() Powodzenia! RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 23-12-2015 14:26 (23-12-2015 13:25)patryk0407 napisał(a): Ładnie Ci idzie, ale masz bardzo niską skuteczność :/ Właśnie nie wiem czym jest spowodowana ta niska skuteczność. Wszystko staram sie w miare mozliwosci najlepiej dopasowac. Mirrory cpagrip sa graficznie dopracowane niemal idealnie, z kazdym waznym opisem i zacheta do pobrania. Może też to być spowodowane tym, że dużo osób , które chcą pobrać hacka nie wie, że ten link to survey. Bo ogolnie views nalicza wtedy, gdy ktos kliknie na "Download" już wewnatrz mirrora, a clicks, gdy kliknie na ktoras z ofert, ktora mu zaliczylo. Wiec dlatego bycmoze sa to tak duze dysproporcje. Moze to z czasem minie ![]() Dzieki za wsparcie! ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - patryk0407 - 23-12-2015 17:06 (23-12-2015 14:26)adek112233 napisał(a): Właśnie nie wiem czym jest spowodowana ta niska skuteczność. Wszystko staram sie w miare mozliwosci najlepiej dopasowac. Mirrory cpagrip sa graficznie dopracowane niemal idealnie, z kazdym waznym opisem i zacheta do pobrania. Może też to być spowodowane tym, że dużo osób , które chcą pobrać hacka nie wie, że ten link to survey. Bo ogolnie views nalicza wtedy, gdy ktos kliknie na "Download" już wewnatrz mirrora, a clicks, gdy kliknie na ktoras z ofert, ktora mu zaliczylo. Wiec dlatego bycmoze sa to tak duze dysproporcje. Moze to z czasem minie A zrób gateway ![]() ![]() no spróbuj metodą prób i błędów, bo na prawdę dużo tracisz ![]() PS. Oferty masz odblokowane czy posiadasz mało ofert, np. na Polske? Ile masz ofert dla naszych rodaków? ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 23-12-2015 17:26 Dzień 33 Co dzisiaj zrobiłem? - znalazłem nisze, która ma dopiero kilka dni i może być popularna,
- zrobiłem do niej hacka w Visual Basic, napisałem posta i dodałem go na strone, - zaindeksowalem niszę w Google, - spingowałem wrzucony post na massping.org , - dodałem backlinka na reddicie w psotaci posta tekstowego, - link do backlinka wrzuciłem też na massping.org, ale pod innym keywordem. Wejścia na stronę (stan na godzine 18) : ![]() Zarobki (stan na godzine 18) : ![]() Dzisiaj dodaje troche wczesniej posta, bo mam pare rzeczy do ogarniecia jeszcze i przygotowuje sie w koncu na 4-dniowy odpoczynek <3. Wczoraj cos wpadlo, dzisiaj juz tez, takze 0 na pewno nie bedzie!
![]() ![]() ![]() Wesołych Świąt!
![]() |