![]() |
Fortadpays - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: Fortadpays (/Temat-Fortadpays-123946) |
RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - Bio21 - 14-03-2016 19:54 Prowizja od wypłat pobierana przez Fortadpays wynosi 2% Mój poradnik Fortadpays RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - kernst - 14-03-2016 22:06 Math Bio21 już 1 pkt. podał, chyba nic jeszcze nie wypłaciłeś z programu ![]() widać kto tutaj "łapie" ludzi, pisząc jaki to wspaniały program i że na pewno długo pociągnie i że warto w niego inwestować. Brak Ci etyki już to pisałem, ludzi należy szanować a nie mamić ich "pseudo" zyskami. pokaż ile odważyłeś się wrzucić w ten program, że tam święcie go zachwalasz, ze to longterm revshare ![]() nie TY poinformowałeś o PM lecz inny użytkownik, od tego jest forum żeby każdy się wypowiadał, a nie tylko założyciel. Jak nabierzesz doświadczenia to będziesz wiedział dlaczego taki program to wielkie ryzyko, póki co jesteś Żółtodziobem i też się tak zachowujesz, skoro nawet ryzyka nie widzisz ![]() RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - Fallriv - 14-03-2016 22:43 Zluzujcie majty ludzie, po co te nerwy ![]() Tak, każdy program revshare jest RYZYKOWNY. Tak, niektóre są mniej lub bardziej warte uwagi. Tak, FAP na ten moment jest jednym z tych bardziej wartych uwagi. Temat wyczerpany ![]() RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - kernst - 14-03-2016 22:56 Fallriv po części się z Tobą zgadzam, ale nie będę tolerował w tym wątku tego, jak ktoś piszę jaki to świetny i wieloletni program który da nam miliony bez ryzyka.. bo to się nazywa naciąganie ![]() O TM też tak wielu śpiewało a byle paypal narobił namieszania i wielu nie ma z czego płacić kredytów bo tacy jak mathew98 mówili im jaki to "świetny" biznes ;p Chcę aby każdy kto wchodzi w ten program wiedział, że ryzyko jest wielkie, zwłaszcza że ma ponad 2 lata ![]() Koniec tego bo zrobił się offtop. RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - Matthew98 - 15-03-2016 09:52 (14-03-2016 22:56)kernst napisał(a): Fallriv po części się z Tobą zgadzam, ale nie będę tolerował w tym wątku tego, jak ktoś piszę jaki to świetny i wieloletni program który da nam miliony bez ryzyka.. bo to się nazywa naciąganieKilka razy powtarzalem ze w kazdym RS jest ryzyko. Pokaz mi gdzie napisalem ze to wieloletni program ktory da nam miliony bez ryzyka? W ktorym miejscu sie tak wypowiedzialem? Jesli czyjes doswiadzczenie oceniasz po ilosci postow na forum to pozdro ![]() (14-03-2016 22:06)kernst napisał(a): Math Bio21 już 1 pkt. podałNapisalem ze chyba 4% io ile dobrze pamiętam. RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - kernst - 15-03-2016 11:32 Cytuje Twoje wypowiedzi i to jest zarazem mój ostatni post w stosunku do Ciebie ![]() (08-03-2016 20:39)Matthew98 napisał(a): No reinwest raczej troszke dluzej niz 2-3 miesiace Bardzo stabilny i nie ma co się zbytnio obawiać? Powiadasz hmm widzę, że jesteś bardzo o nim przekonany, co powiesz na to żeby mój znajomy wszedł z Twojego polecenia na 90 000 tys zł wszystko ustalone będzie z prawnikiem, re-inwestycja 100% przez 3 miesiące. Ty dostaniesz za to prowizję i to ładną, a on w zamian Twoją gwarancje pokrycia ew. strat wynikłych z tej inwestycji, która to oczywiście będzie musiała mieć realne pokrycie jak samochód ew. mieszkanie, na wypadek gdybyś nie chciał wywiązać się z zobowiązania. Jeżeli program padnie nim wypłaci całość, zwrócisz mu to co ew. straci. I ja mówię tutaj całkowicie poważnie, nawet w tym tyg. możemy zacząć przygotowania z prawnikiem ![]() (10-03-2016 21:56)Matthew98 napisał(a): (..)Narazie nie wiem co moze pojsc nie tak Wymień konkretnie te źródła zew. dochodu (realne biznesy) bez pisania o nich w powietrze. Konkrety jaka firma, w co, data, dokumentacja, potwierdzenie. ps. a Amber Gold było fikcją? RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - Matthew98 - 15-03-2016 13:36 Teraz juz naprawde jestem zazenowany. Koncze dyskusje z toba bo to jak gadac do sciany. Juz tyle razy odpowiadalem na to samo ze uposledzony by zrozumial. Pisz co chcesz nie mam czasu ani ochoty zeby sie w to bawic RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - kernst - 15-03-2016 14:15 Nie wiem kogo nazywasz upośledzonym, ale chyba masz jakiś problem ze sobą. Moja wypowiedź była bardzo przejrzysta. Zadałem Ci pytanie o "realnych" biznesach tej firmy to pasowałoby to udokumentować, jeżeli nie potrafisz podać konkretów to przestań promować programy w ten sposób. Narobisz sobie wrogów, w końcu trafisz na kogoś kto przez Ciebie straci i dorwie Ci się do tyłka, a wariatów nie brakuje ![]() Także, czekamy na informację o inwestycjach FortAdPays. RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - Matthew98 - 15-03-2016 15:32 (15-03-2016 14:15)kernst napisał(a): Nie wiem kogo nazywasz upośledzonym, ale chyba masz jakiś problem ze sobą. Moja wypowiedź była bardzo przejrzysta.Masz to na stronie fap, z pamieci wymienie chociazby reklame, xaklady sportowe i wyrob wlasnych towarow. Nie mam dzisiaj czasu szukac czegos co moglbys znalezc sam gdyby ci sie chcialo tylko po to zeby ci cos udowodowodnic. I nie raz i nie dwa powtarzalem ze ryzyko jest zawsze, a argument taki ze mialbym komus cokolwiek gwarantowac bo ty masz takie widzimisie jest smieszny. Nigdzie nie widzialem zebys ty gwarantowal seeda swoim poleconym. I nie mam zadnego problemu ze soba dzieki za troske i zegnam bo nie mam czasu ani checi na takie przerzucanie sie argumentami bo donikad mnie to nie prowadzi wiec szkoda na to mojego czasu i nerwow. Nie zamierzam sie tu wiecej rozpisywac, inwestuj sbw co chcesz i pisz co chcesz naprawde nie bedziemnie to juz interesowac. RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - kernst - 15-03-2016 16:28 Chyba się nie zrozumieliśmy. Proszę czytać ze zrozumieniem logicznym. Ja nie proszę żebyś mi wymienił, tak to ja mogę powiedzieć, że inwestuje w NASA. Chcę konkrety, dokumenty, potwierdzenia inwestycji. Informację od drugiej strony że takie działania są prowadzone. To co Ty mówisz każdy może sobie napisać. Jeżeli nie masz potwierdzenia, to nie powtarzaj plotek ![]() |