Dziennik pracy - revshare MXrevshare + FutureAdpro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy - revshare MXrevshare + FutureAdpro (/Temat-Dziennik-pracy-revshare-MXrevshare-FutureAdpro-122072) |
RE: Dziennik pracy - revshare MXrevshare + FutureAdpro - Uni3X - 07-05-2016 19:44 (07-05-2016 17:41)tomek019 napisał(a): Ladnie Ci idzie jesli chodzi o zbieranie BTC ja probowalem chwile na kranikach ale odpuscilem (moze niepotrzebnie) a teraz chce zainwestowac w jakas kopalnie btc. Kraniki są dobre jeśli posiada się dużo refów, nie raz również sobie trochę poklikam w kranikach ale nie nastawiam się na duży zarobek, jest to około 0.50 do 1$ można samemu wyciągnąć. Zbieranie btc można interpretować na wiele sposobów, można działać w PPI czy PPA, lub po prostu PPD wrzucić jakaś muzyke czy grę i udostępnić na forach, bardziej się opłaca niż kraniki. Również myślałem nad koparką btc, lecz postanowiłem skupić się na FutureAdPro i przy tym zostanę, w koparkę trzeba wrzucić parę groszy a jak czytam twój dziennik to korzystasz z wielu serwisów, raczej takie rozdrabnianie na wiele serwisów to moim zdaniem nie jest zbyt dobre, lepiej wybrać max 2-3 revshare i na nich działać, czas poświęcić na marketing lub po prostu zdobywanie gotówki bez inwestowania i przyspieszyć sobie osiągniecie celu w revshare. RE: Dziennik pracy - revshare MXrevshare + FutureAdpro - tomek019 - 08-05-2016 09:31 (07-05-2016 19:44)Uni3X napisał(a):Korzystam z 3 serwisów priorytetowo a dodatkowo jeszcze jestem w serwisach ktorych nie promuje ale z nich korzystam i wyciagam korzysci , ale tak jak mowie stawiam 3programy ponad innymi inaczej nie dalbym rady tego ogarnac tak jak mowisz jesli chodzi o koparke - mialem pare lat temu koparke BTC 2 lata temu dokladnie. W tej chwili zeby sie oplacalo musialbys zbudowac "malą potęge" sam przygladalem sie obecnym sprzeta i w sumie mozna w rozsadnych pieniadzach zbudowac dobry sprzet ale trudnosc kopania tak masakrycznie rosnie z dnia na dzien ze to jest wielka niewiadoma(07-05-2016 17:41)tomek019 napisał(a): Ladnie Ci idzie jesli chodzi o zbieranie BTC ja probowalem chwile na kranikach ale odpuscilem (moze niepotrzebnie) a teraz chce zainwestowac w jakas kopalnie btc. tapnięte RE: Dziennik pracy - revshare MXrevshare + FutureAdpro - Uni3X - 19-05-2016 19:41 MXrevshare
Obecny stan to 27 paczek, na obecną chwilę nie planuję wypłacać ani inwestować w ten program, obecnie program jest stabilny. Dostałem refback 5$ od sposnora Wpłacone: 92$ Wypłacone: 55.99$ FutureAdPro Obecnie posiadam 24 adpacki, planowałem dokupienie 4 paczek w tym miesiącu lecz ten cel może być nie zrealizowany, trudno myślę że w czerwcu zakupię paczki, obecnie program nie ma żadnych problemów, wszystko śmiga aż miło, dzienne naliczenia z paczek mam już na poziomie +11$. Tak jak i w mxrevshare dostałem refback 9$ za futureadpro Wpłacone: 900$ Wypłacone: 36.50$ Portfel Bitcoin Obecnie kurs bitcoin spada ;/ nic nie robiłem w sprawie bitcoin, refback od sponsora wpadło do tego portfela Obecny stan konta: $37.61$ / 0.08386468 BTC RE: Dziennik pracy - revshare MXrevshare + FutureAdpro - Uni3X - 28-05-2016 14:48 MXrevshare
Aktualnie 31 paczek za 5$ ! miałem wypłacać przy 35 paczek, jak to cele zmieniają się, aktualnie postanowiłem powiększyć swój cel do 50 paczek za 5$. Wpłacone: 92$ Wypłacone: 55.99$ FutureAdPro Aktualnie posiadam 26 paczek, jutro zakupie już 27 paczkę, głównie skupiam się na FAP niż MX, postanowiłem zrobić upgrade za 95$ poszło troszkę z konta a trochę z bitcoina, w tym miesiącu już więcej paczek nie zakupię, w czerwcu będę raczej "prawdopodobnie" wydatki wiec nie wiem czy coś wpłacę, myślałem że nie uda mi się zakupić niczego w FAP, a jednak na coś starczyło jak się postaram Poniżej screen Wpłacone: 995$ Wypłacone: 36.50$ Portfel Bitcoin Zakupiłem trochę z bitcion upgrade konta trochę z konta bankowego. Obecny stan konta: $28.50$ / 0.05770038 BTC BTC Zbiórka na nowy komputer Postanowiłem odkładać sobie na nowy komputer, obecnie posiadam starego laptopa kupionego za 1.5 tys złotych, kupiłem go około 6 lat temu, długo nie pochodzi już, jestem zadowolony że 6 lat wytrzymał bez żadnej awarii, lecz postanowiłem zakupić komputer stacjonarny. Postanowiłem zakupić komputer: jednostka centralna, monitor, mysz, klawiatura za 4.500 tys złotych. Jak kupię komputer oczywiście wkleję zdjęcie. obecnie: 0/4500zł Dziennik pracy - revshare MXrevshare + FutureAdpro - Klin - 24-09-2016 22:37 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |