Typy by zonu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Typy by zonu! (/Temat-Typy-by-zonu-120796) |
RE: Typy by zonu! - mamrocik - 22-09-2015 19:42 No i oby takich typów było więcej . Co do zrobienia sobie przerwy z Twojej strony, całkowicie przerwa czy tylko na tym forum? Czy blog też będzie miał przerwę? RE: Typy by zonu! - zon - 22-09-2015 19:56 Myślę, że jak przerwa to tu i na blogu, ale na razie się wstrzymam jeszcze A teraz trzymajcie kciuki, aby dzisiejszego wieczoru padło dużo bramek i kartek... RE: Typy by zonu! - Ando - 22-09-2015 20:24 @[zon] w sumie dobry z Ciebie typer ale jak można napisać, że ma się typ pewny na 100%? ;> (chodzi mi o płatny na blogu) RE: Typy by zonu! - zon - 22-09-2015 21:13 (22-09-2015 20:24)Ando napisał(a): @[zon] w sumie dobry z Ciebie typer ale jak można napisać, że ma się typ pewny na 100%? ;> (chodzi mi o płatny na blogu) Jak można tak napisać? Po prostu, był pewny na 100% no i wszedł na 100% Dobry dzień dziś na blogu 4/4 darmowe, 2/2 płatne RE: Typy by zonu! - Damkofr - 22-09-2015 23:42 (22-09-2015 21:13)zon napisał(a):Nie ma w bukmacherce czegoś pewnego na 100% zlota zasada.(22-09-2015 20:24)Ando napisał(a): @[zon] w sumie dobry z Ciebie typer ale jak można napisać, że ma się typ pewny na 100%? ;> (chodzi mi o płatny na blogu) RE: Typy by zonu! - sojusznik - 22-09-2015 23:47 Jestem tego samego zdania co Pan wyżej. Płatne typy to najczęściej naciąganie ludzi, ale nie o to mi chodzi. Mam takie pytanie. Skoro mamy PEWNE TYPY i możemy kosić kasę bez ograniczeń to po co sprzedawać dostęp za marny abonament? RE: Typy by zonu! - zon - 23-09-2015 11:04 Panowie... czy według Was był pewny, czy nie. Wszedł. Kilka osób ładnie zarobiło. Więc o co chodzi? Zdaje się, że już tu pisałem czemu nie stawiam własnych typów (jak stawiam to przegrywam, jak przeanalizuje a nie zagram to 3/4 wchodzi). Wrzucam do tego tematu codziennie typy i zamiast korzystać to jeszcze marudzicie. A do rozmowy na temat abonamentu i płatnych zapraszam na maila (znajdziecie na blogu) bo nie mam zamiaru złapać tu bana i temat do kosza. Na dziś (obawiam sie troszkę drugiego meczu, więc proszę uważać ze stawkami): Data: 23/09/2015 Godzina: 17:45 Liga: POLSKA: Puchar Polski Spotkanie: Jagiellonia - Zagłębie Typ: BTS (Obie drużyny strzelą) Kurs: 1.75 Wynik: 0 - 2 -------------------- Data: 23/09/2015 Godzina: 20:30 Liga: POLSKA: Puchar Polski Spotkanie: Lech - Ruch Typ: BTS (Obie drużyny strzelą) Kurs: 2.05 Wynik: 1 - 0 Kursy na godzinę 11:30 RE: Typy by zonu! - mamrocik - 23-09-2015 12:06 Zawsze znajdą się marudne mordki .Nie ma co się nimi przejmować. Jeśli Zonu mówi że 100% to oznacza że 100% . Jeśli nawet by nie weszło to tylko zabawa i odrobić można następnym typem. RE: Typy by zonu! - Ando - 23-09-2015 13:23 Ehh.. Przecież nikt nie marudzi.. Chciałem tylko uświadomić wam że nie istnieje typ PEWNY NA 100%. Sam czasem postawie jakiś typ zona więc nikogo nie hejtuje ani nic z tych rzeczy. A taki tok rozumowania mamrocika "Jeśli nawet by nie weszło to tylko zabawa i odrobić można następnym typem." jest najszybszą drogą do przegrania wszystkiego bo zdarzają się serie (nawet zon miał niedawno że zawsze w ako coś nie weszło) że nic nie wchodzi przez x razy i zaczyna robić się ciepło RE: Typy by zonu! - zon - 23-09-2015 13:49 (23-09-2015 13:23)Ando napisał(a): Ehh.. Przecież nikt nie marudzi.. Chciałem tylko uświadomić wam że nie istnieje typ PEWNY NA 100%. Sam czasem postawie jakiś typ zona więc nikogo nie hejtuje ani nic z tych rzeczy. Oczywiście, masz trochę racji. Nigdy nie można być pewnym na 100% jeśli nawet nie masz najmniejszego wpływu na wynik Ale przez ostatnie 5 tygodni, mając skuteczność na blogu te 70%, gość ma pewność że nawet jak nie wejdzie raz czy drugi, to w końcu złapie kilka typów, którymi się odbuduje. Rozumiem, gdyby mi przez tydzień siadało wszystko a później przez miesiąc same wtopy. Ale tutaj odkąd prowadzę bloga (połowa sierpnia) to trzymam +/- jeden poziom (70-75% skuteczności). Tekst "100% skuteczności" jest po części jakimś chwytem, aby zwabić klientów, bo póki co to mój jedyny sposób jakiegokolwiek zarobku. Ale z drugiej strony nie daję byle jakich typów, tylko często spędzam na prawdę dużo czasu uprzednio je analizując Mam nadzieję, że wszystko zostało wyjaśnione. |