![]() |
Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! (/Temat-Byczekcash-pl-Zarob-z-nami-BYCZY-hajs-Programy-PayPerCall-Premium-SMS-i-CPS-118616) |
RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! - Byczekcash.pl - 04-08-2015 13:28 (04-08-2015 12:55)milosz998 napisał(a): Byczek, a macie jakieś leady z poradnika o odchudzaniu? Właśnie poradnik o odchudzaniu konwertuje najlepiej. Ze wszystkich programów możemy polecić Bon Amkarta, konkurs Crunchips, konkurs z piwem oraz konkurs ze słodyczami. Tam konwersja trzyma się najwyżej, jednak promocja to kluczowy element dobrej konwersji ![]() RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! - Pitek236 - 04-08-2015 19:09 Polecam serwis, bardzo dobry kontakt z Adminem, konwersja znakomita nic tylko zarabiać ![]() ![]() RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! - milosz998 - 05-08-2015 09:57 A u mnie to odchudzanie nie schodzi ![]() Pitek co za program tak konwertuje Ci? RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! - Byczekcash.pl - 05-08-2015 10:04 (05-08-2015 09:57)milosz998 napisał(a): A u mnie to odchudzanie nie schodzi Właśnie może w tym tkwi problem? Z własnego doświadczenia wiem (a także jestem earnerem), że spam nie jest najefektywniejszą metodą promocji ![]() RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! - Pitek236 - 05-08-2015 10:48 U mnie pobierz pliki tak konwertuje ![]() RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! - milosz998 - 05-08-2015 11:57 Zawsze zastanawiałęm się jakim cudem programy typu PobierzPlik tak konwertują i w ogóle jakim cudem ktoś na nich zarabia. RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! - Lotheo - 05-08-2015 15:58 Tak jak ja innych programach. Przecież to nie jest jakiś kosmiczny wynalazek, tylko plik do pobrania. Nie wiem, co w tym takiego dziwnego. RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! - milosz998 - 07-08-2015 13:48 No dobra, ale co to muszą być za pliki że ktoś płaci by je pobrać. (05-08-2015 10:04)Byczekcash.pl napisał(a):(05-08-2015 09:57)milosz998 napisał(a): A u mnie to odchudzanie nie schodzi No tak, wiadomo że SPAM ma słabą konwersje, ale kurde no, wchodzi taki program ODCHUDZANIE no i gdzie to niby promować jak nie spamem?! Chyba że ktos mial wlasną stronę o zdrowiu czy odchudzaniu juz wypromowaną, innego wyjścia nie ma... RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! - Byczekcash.pl - 09-08-2015 11:57 Przypominamy o naszej trwającej promocji! Każdy kto zarobi 700zł do końca sierpnia dostaje 100% stawki na wszystkie programy na 14dni! Masz także propozycje zmian? Chciałbyś zobaczyć jakiś program w panelu? Napisz swoją propozycję na [email protected]. Jeżeli okaże się ciekawa, dostaniesz wyjątkowe stawki na nasze programy i z pewnością to wynagrodzimy ![]() RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS! - ZexKox - 10-08-2015 08:53 Zlecał już ktoś może wypłatę ? Jeśli tak to ile to trwa w praktyce ? |