![]() |
Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki (/Temat-Dziennik-telemarketera-wyzwolenie-z-lancuchow-sluchawki-117698) |
RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 25-07-2015 15:37 Dredziara wyszła wczoraj rano, chwilę popracowałem, wpadła główna i dopiero teraz wyszła ![]() Moje piątkowe minimum: 16 wykonanych telefonów 4 odebranych 0 zamówień z późniejszą płatnością 0 kurierem na jutro 1 weszło z wczoraj 299 Co czwarty telefon odbierał w piątek, poddałem się dość szybko. Podsumowanie tygodnia: Wykonałem 193 telefony z których odebranych zostało 96. Tym samym opierdoliłem 14 reklam z których zostało zapłacone już 7 + jedno z tygodnia poprzedniego. Na łączną kwotę 2011 zł. Oznacza to tyle, że za każdym razem kiedy wybierałem numer do klienta zarabiałem 10,41 zł. Oznacza to również, że każda wpisana przeze mnie cyfra na telefonie naliczała mi 1,15 zł. Czy mogło być lepiej? Mogło. Znowu zjebałem ;/ Przez cały tydzień na zmianę spotykałem się tylko z dredziarą i z główną, no i w czwartek zostałem wystawiony, w sumie nie pierwszy raz, ale za to pierwszy raz w tak spektakularny sposób ![]() Dodatkowo ciężko ustawić randkę, kiedy jakieś 80% internautek jest na wakacjach/ pracuje za granicą/ wyjechało na wakacje do domów itp, przyznaję się bez bicia, że miałem dziś tylko jednego leada na randkę i rano napisała mi, że nie da rady ![]() a nie chcę dredziary tak często męczyć, więc chyba będę miał wreszcie samotny wieczór ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - whoami - 25-07-2015 15:43 Cytat:miałem dziś tylko jednego leada na randkę ![]() Zdecydowanie mój ulubiony dziennik na forum... RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Dk2RR - 25-07-2015 16:56 (24-07-2015 10:26)Darqus napisał(a): napisałem skrypt rozmowy i każdą przez niego "przepuszczam". Napisałem to tak, żeby mieć pewność iż dziewczyna która przejdzie przez cały skrypt, jest w moim klimacie. ![]() Będę śledził RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 27-07-2015 12:20 Hmm wczoraj mi się nudziło i miałem stanowczy nadmiar pizzy, potrzebowałem kogoś do pomocy żeby to zjeść. Ugadałem się więc z nową dziewczyną, kulką na 18, chwile po tym jak się ugadałem napisała do mnie jeszcze dredziara i ustawiłem się na 21 myśląc, że kulkę szybko spławię. Niestety okazało się, że kulka wcale nie jest aż taką kulką i do tego jest mega wporzo i fajnie całuje, żałowałem później, że nie mogłem z nią spędzić całej nocy. Obiecałem jednak, że wynagrodzę jej to romantyczną kolacją przy świecach~. Odprowadziłem ją na przystanek, buzi na do widzenia, poszedłem na drugi przystanek i buzi na dzień dobry od dredziary, fajnie to ustawiłem xD Poszła dopiero o 3 rano i na dzisiaj ustawiłem się już z główną i weź tu znajdź czas na zarabianie... No nic, siadam do pracy. Cel na dziś dość ambitny 80 wykonanych telefonów 35 odebranych Któryś dziennik zainspirował mnie do zarabiania 1k pln/ dziennie, w sumie to jest do zrobienia, tylko muszę zwiększyć ilość wykonanych telefonów. Pozytywne pierdolnięcie na popołudnie ![]() No i do pracy! RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - zjadamkredki - 27-07-2015 12:26 Cytat:Odprowadziłem ją na przystanek, buzi na do widzenia, poszedłem na drugi przystanek i buzi na dzień dobry od dredziary, fajnie to ustawiłem xD Hahah ![]() To idealnie pasuje do Ciebie ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - xllukaszlx - 27-07-2015 13:07 Mistrz ![]() ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - nasgaroth - 27-07-2015 16:36 Spoko dziennik, spoko pomysł, fajna kasa i dupeczki, czego chcieć więcej? ![]() A jak chcesz zarabiać 1k dziennie, zapraszam do czytania mojej przygody w moim dzienniku ![]() Pozdrawiam i GRATULACJE ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 27-07-2015 22:45 (27-07-2015 16:36)nasgaroth napisał(a): Spoko dziennik, spoko pomysł, fajna kasa i dupeczki, czego chcieć więcej? Zabawne, bo właśnie twój dziennik mnie zainspirował stąd "1k" dziennie, a nie po prostu tysiąc ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - xllukaszlx - 28-07-2015 13:37 P.S. Nie wiem czy dobrze rozumiem tytuł, ale miałeś sie chyba wyzwolić od słuchawki i spróbować czegoś innego ;P Więc szukaj, szukaj! Powodzenia ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Pmxq - 28-07-2015 14:36 Mistrzowski dziennik ![]() ![]() ![]() |