Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) (/Temat-Zarabianie-na-pobieraniu-aplikacji-z-Google-Market-1-2-za-1-116332)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - Damkofr - 25-06-2015 13:34

Jednak pośpieszyłem się z opinią sporo pozaliczało tylko z opóźnieniem ale ogólnie ponad 50% więc jest dobrze.

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - Cinkowsky13 - 25-06-2015 21:31

A sprawdzał ktoś czy zalicza pobranie tej samej apki z innego IP? Chodzi mi o to że zostają pliki ( nie wiem czy na androidzie czy na gmailu) z postępem gry i mimo że instaluje się ją od nowa to zaczyna się od ostatniego momentu. Ma ktoś na to patent?

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - Make it - 26-06-2015 10:20

I po złotym kranie ;D mobile app offerwall paused xd

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - dekiel123 - 26-06-2015 13:36

(26-06-2015 10:20)Make it napisał(a):  I po złotym kranie ;D mobile app offerwall paused xd

Hehe - Polacy dopadli i zaraz zamknięte Tongue

Zawsze można próbować z różnych IP ale tylko USA "GetMyInsurance"

User submits a valid zip code (US only), and then click on some of the insurance related links on the page to record a conversion. The zip code needs to be valid. You can earn $3 per successful zip submission.

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - Cinkowsky13 - 26-06-2015 14:44

Zaliczylo Ci tą ankiete getmyinsurance?Smile

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - dekiel123 - 26-06-2015 23:04

Oferta "Mobile Game Offer Wall" została czasowo wyłączona!
Oferta "GetMyInsurance" została czasowo wyłączona!

"Mobile Game Offer Wall" zostało wyłączone ponieważ serwis prowadzący tą stronę wysłał do Any.TV informacje o niskiej jakości konwersji co poparli jakimiś screnami.
Zespół Any.TV będzie przeglądał te screeny i podejmie decyzję co dalej z "Mobile Game Offer Wall".

W tym czasie zostaną dodane nowe aplikacje bezpośrednio pobieralne z "Offers: Browse/Search"

Z tego co zauważyłem dodano 4 nowe giery - o wartości od 0,40$ do 2,50$.

Pobierał już ktoś?

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - DeoRIP - 30-06-2015 20:45

I jak zlecili wypłaty?

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - Damkofr - 30-06-2015 20:56

MI z 19$ zredukowali do 9$ więc może te 9 wypłacą.

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - Cinkowsky13 - 30-06-2015 21:11

U mnie też redukcja o 4 dolce, mam nadzieję że resztą pójdzie na paypala SmileSmile

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - dekiel123 - 30-06-2015 22:13

Ja straciłem 50$ Smile

"Mobile Game Offer Wall" zmusiło Any.TV do anulowania zaliczonych pobrań z IP powszechnie znanych jako udostępnione dla ludzi prze VPN itp...

Z tego co wiem Any.TV dokonało już wypłat (na Freedom dostałem), z tych oferty nie. Obawiam się że do puki nie zakończy się sprawa z "Mobile Game Offer Wall" wypłat nie będzie bo i Any.TV nie dostanie zapłaty od "Mobile Game Offer Wall".

Jak chcecie mogę dołączyć dowód wypłaty od Any.TV (Freedom).