[PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk (/Temat-PORADNIK-Jak-zarobic-kilkadziesiat-zlotych-w-twojej-okolicy-w-bardzo-krotk-116190) |
RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk - Mercz - 20-06-2015 12:35 @[GetGifts] Tez bylbym wdzieczny za takie zdjecie RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk - GetGifts - 20-06-2015 12:38 Niedługo dam zdjęcia bo już nie mam materiału dopiero zamówienie złożyłem @[nitram] @[Mercz] RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk - tremen - 20-06-2015 12:45 czy można tym samym osobą sprzedać to jeszcze raz i po jakim czasie ( czy towar się zużywa) ?? RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk - GetGifts - 20-06-2015 12:46 (20-06-2015 12:45)tremen napisał(a): czy można tym samym osobą sprzedać to jeszcze raz i po jakim czasie ( czy towar się zużywa) ?? Towar można jeden osobie sprzedać tylko raz czy towar się zużywa nie RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk - Dzonyy - 20-06-2015 12:55 Oczywiscie ze mozna kilka razy tej samej osobie sprzedac. Jesli komus bedzie sie podobac mozliwe ze kupi wiejcej RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk - GetGifts - 20-06-2015 12:59 (20-06-2015 12:55)Dzonyy napisał(a): Oczywiscie ze mozna kilka razy tej samej osobie sprzedac. Jesli komus bedzie sie podobac mozliwe ze kupi wiejcej No tak ale mu chodziło o to że następnego dnia do tej samej osoby znów przyjdziesz RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk - radek0389 - 20-06-2015 13:00 A jak kształtuje się marża? RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk - Dzonyy - 20-06-2015 13:18 W zaleznosci od tego ile przeznaczysz na materialy i za ile produkt bedzie sprzedawany. Najtaniej wychodzi jakies 5zl za wszystko ale jakosciowo bedzie gorzej. Mysle ze 8-10 zl z materialami ktore beda dostepne u mnie (podobno juz jest paru chetnych) dawac beda lepszy efekt co moze wiazac sie z latwiejsza sprzedaza. Slyszalem ze ludzie licza sobie za produkt ok 30zl, wiec latwo sobie mozesz wyliczyc marze RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk - overlord25 - 21-06-2015 14:44 Pracował ktoś dzisiaj? RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk - Mercz - 21-06-2015 14:52 Ja niestety nie, bo z materialami problem. |