Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! (/Temat-Zarob-duze-pieniadze-w-sieciach-affilacyjnych-NAWET-KILKA-TYS-ZLOTYCH-113568) |
RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Ciastek - 10-05-2015 11:06 A jak wpływa ilość sprzedanych sztuk na zarobki? Bo sprzedając 7 sztuk poradnik na 100% trafia w ręce jeszcze paru osób więc konkurencja znacznie wzrasta. RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 11:09 Konkurencja jest tak czy tak, jednak dużego wpływu to nie ma. Jest to takie coś, że zawsze u nas to będzie potrzebne, i ludzie tego szukają Ja sprzedaje tylko 10 sztuk więc nie jest to ogromna konkurencja. Miejsc do reklamowania można znaleźć multum PS: POZOSTAŁY DWIE SZTUKI PORADNIKA W CENIE 140ZŁ! RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - feellove - 10-05-2015 14:21 czy ktoś z tym paru kupujacych moze pochwalic sie juz jakimis wynikami finansowymi? chocby najdrobniejszym testem metody?! Surfer pisał, ze działał na tym kiedys i ze nie wie jak jest teraz, dlatego prosilbym kupujacych o szczera wypowiedz... RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 14:39 (10-05-2015 14:21)feellove napisał(a): czy ktoś z tym paru kupujacych moze pochwalic sie juz jakimis wynikami finansowymi? chocby najdrobniejszym testem metody?! Pare osób dziś do mnie pisało, pomagałem im ze stroną. Więc niedługo powinni mieć jakieś efekty. PS: POZOSTAŁA JEDNA SZTUKA W CENIE 140zł!! RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - feellove - 10-05-2015 14:57 ok to poczekam na wyniki tych osob w temacie. Jak się nie zalapie na ostatnia sztuke, to trudno RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 16:27 Jedna osoba zrezygnowała z rezerwacji, tak więc są jeszcze DWA poradniki RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - feellove - 10-05-2015 16:32 wiesz o tym, ze jakiekolwiek wyniki kupujacych lub nawet Twoje (bez ujawaniania programu (zasloniecie go)- wiekszosc wie, jak wygladają staty np. na novem- nie zdradza sie tutaj mega tajemnicy) znacząco wplynelyby na wzrost sprzedazy? RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 17:00 (10-05-2015 16:32)feellove napisał(a): wiesz o tym, ze jakiekolwiek wyniki kupujacych lub nawet Twoje (bez ujawaniania programu (zasloniecie go)- wiekszosc wie, jak wygladają staty np. na novem- nie zdradza sie tutaj mega tajemnicy) znacząco wplynelyby na wzrost sprzedazy? Tak, wiem o tym. Jednak sprzedaż jest na dobrym poziomie DWA PORADNIKI POZOSTAŁY - CENA 140zł RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - fusek - 10-05-2015 17:03 Ja tez bym chcial zobaczyc zarobki bo jedynie kwoty mnie przekonaja;p RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - mlody16918 - 10-05-2015 17:17 Podajesz w poradniku jakieś miejsca do pozyskiwania ruchu? |