![]() |
Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! (/Temat-Zarob-duze-pieniadze-w-sieciach-affilacyjnych-NAWET-KILKA-TYS-ZLOTYCH-113568) |
RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Ciastek - 10-05-2015 11:06 A jak wpływa ilość sprzedanych sztuk na zarobki? Bo sprzedając 7 sztuk poradnik na 100% trafia w ręce jeszcze paru osób więc konkurencja znacznie wzrasta. RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 11:09 Konkurencja jest tak czy tak, jednak dużego wpływu to nie ma. ![]() ![]() Ja sprzedaje tylko 10 sztuk więc nie jest to ogromna konkurencja. Miejsc do reklamowania można znaleźć multum ![]() PS: POZOSTAŁY DWIE SZTUKI PORADNIKA W CENIE 140ZŁ! RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - feellove - 10-05-2015 14:21 czy ktoś z tym paru kupujacych moze pochwalic sie juz jakimis wynikami finansowymi? chocby najdrobniejszym testem metody?! Surfer pisał, ze działał na tym kiedys i ze nie wie jak jest teraz, dlatego prosilbym kupujacych o szczera wypowiedz... RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 14:39 (10-05-2015 14:21)feellove napisał(a): czy ktoś z tym paru kupujacych moze pochwalic sie juz jakimis wynikami finansowymi? chocby najdrobniejszym testem metody?! Pare osób dziś do mnie pisało, pomagałem im ze stroną. ![]() PS: POZOSTAŁA JEDNA SZTUKA W CENIE 140zł!! RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - feellove - 10-05-2015 14:57 ok to poczekam na wyniki tych osob ![]() RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 16:27 Jedna osoba zrezygnowała z rezerwacji, tak więc są jeszcze DWA poradniki RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - feellove - 10-05-2015 16:32 wiesz o tym, ze jakiekolwiek wyniki kupujacych lub nawet Twoje (bez ujawaniania programu (zasloniecie go)- wiekszosc wie, jak wygladają staty np. na novem- nie zdradza sie tutaj mega tajemnicy) znacząco wplynelyby na wzrost sprzedazy? ![]() RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 17:00 (10-05-2015 16:32)feellove napisał(a): wiesz o tym, ze jakiekolwiek wyniki kupujacych lub nawet Twoje (bez ujawaniania programu (zasloniecie go)- wiekszosc wie, jak wygladają staty np. na novem- nie zdradza sie tutaj mega tajemnicy) znacząco wplynelyby na wzrost sprzedazy? Tak, wiem o tym. Jednak sprzedaż jest na dobrym poziomie ![]() DWA PORADNIKI POZOSTAŁY - CENA 140zł ![]() RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - fusek - 10-05-2015 17:03 Ja tez bym chcial zobaczyc zarobki bo jedynie kwoty mnie przekonaja;p RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - mlody16918 - 10-05-2015 17:17 Podajesz w poradniku jakieś miejsca do pozyskiwania ruchu? |