Poradnik G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki (/Temat-G2A-opis-serwisu-poradnik-i-wskazowki-113324) |
RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - Zawadson - 23-06-2015 14:59 Hmm nie mogę przyjąć Ciebie do znajomych. Jest napisane "Przepraszamy, ta prośba jest nieaktualna". Pocztę wyczyściłem, spróbuj jeszcze raz. RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - pointsmaster - 27-06-2015 08:13 (23-06-2015 14:59)Zawadson napisał(a): Hmm nie mogę przyjąć Ciebie do znajomych. Jest napisane "Przepraszamy, ta prośba jest nieaktualna". Pocztę wyczyściłem, spróbuj jeszcze raz.Skontaktuj się ze mną Jednak Polacy też potrafią kupować droższe rzeczy Odp: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - jupp82 - 05-07-2015 14:18 Mentoring aktualny? Nie chce zarabiac na wciskaniu ludziom Iphonow a tu wydaje mi sie dobra alternatywa.. Tapnięte.... RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - pointsmaster - 05-07-2015 14:59 (05-07-2015 14:18)jupp82 napisał(a): Mentoring aktualny? Nie chce zarabiac na wciskaniu ludziom Iphonow a tu wydaje mi sie dobra alternatywa.. @jupp82 Tak, mentoring jest jak najbardziej aktualny. Mogę Cię prowadzić. Zaznaczam, tylko, że aby zarobić musisz wykazywać się również własną inicjatywą. Jeśli skoczyleś promowanie w jednym miejscu i masz czas to promujesz gdzie indziej, zamiast czekać aż będę dostępny i coś nowego podpowiem. Spędzam z poleconymi, a kilku ich jest co najmniej 3h dziennie i najlepsze efekty osiągają osoby, które wykazują się swoją inicjatywą Dlaczego to mówię? Zdarzają się osoby, które liczą, że będę dostępny 24h na dobe, a same nic nie ruszą. Na start każdy dostaje kompleksowe wskazówki, przeprowadzam Cię przez tworzenie pierwzych reflinkow, doradzam godziny promowania i tłumacze zawiłości systemu jeśli ktoś jakieś dostrzega. Codziennie też jestem dostępny i zawsze mogę odpowiedzieć na pytania i coś podpowiedzieć. Także zapraszam do rejestracji z reflinka i jak najszybszy kontakt, bo najlepszym okresem zarabiania jest weekend, a ten powoli dobiega końca Najlepiej kontaktować się przez skype(pointsmaster), pozwoli nam do zaoszczedzic duuużo czasu RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - Frinks - 05-07-2015 20:15 Poszło z Refa Czekam na dalsze wskazówki RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - pointsmaster - 05-07-2015 20:37 (05-07-2015 20:15)Frinks napisał(a): Poszło z RefaCzekam na nick i kontakt na skype RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - jupp82 - 07-07-2015 00:22 Zarejestrowany z refa ogarniam skype potrwa chwile (zakup mikrofonu i może laptopa do pracy ) RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - chmielunia - 09-07-2015 15:23 poszła rejestracja z refa proszę o garść wskazówek, później odezwę się też za pomocą skype RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - pointsmaster - 09-07-2015 17:50 (09-07-2015 15:23)chmielunia napisał(a): poszła rejestracja z refa proszę o garść wskazówek, później odezwę się też za pomocą skypeSprawdz PW RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - maniekmaniek - 09-07-2015 19:01 poszło z refa |