![]() |
Na kogo oddasz swój głos w wyborach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Na kogo oddasz swój głos w wyborach (/Temat-Na-kogo-oddasz-swoj-glos-w-wyborach-109818) |
RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - daniel42na - 27-03-2015 01:33 Polecam fragment z bloga JKM w narracji Kelthuza, dotykający sedna tego czym różni się wolność od tego, co dziś wolnością się nazywa: RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - forumisko - 27-03-2015 13:48 I jak tu się nie wku*wić ![]() RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - kollo1996 - 27-03-2015 16:40 Pytanie mam odnośnie tematu czemu nie ma na liście Pawła Kukiza? RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - tomswi - 27-03-2015 20:27 Wziąłem złą listę kandydatów i nie było na niej Pawła Kukiza. Nie można niestety edytować już sondażu RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - mamrocik - 27-03-2015 20:29 Korwin na Prezydenta, Niech zrobi porządek !!!!! ![]() ![]() RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - mateusz2045 - 27-03-2015 20:48 Glosujcie na Kukiza alkoholika. Osobiście oddam z satysfakcją głos na Pana Janusza ![]() RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - krzysio3001 - 27-03-2015 23:48 Właściwie to w tym kraju nie ma na kogo głosować. Prezydenci miast coś chociaż robią, bo coś w otoczeniu się zmienia, a głowy państwa polskiego co robią? Czy ktoś coś zrobił dla tego kraju, żeby na niego głosować? Nie. Głosujesz w ciemno, bo wierzysz w ideę, kit który Ci wciskają. A prezydenci miast: Szczecin i Krzystek - szybki tramwaj, nowa koncepcja floating garden i miasto staje się coraz bardziej kolorowe i przyjazne. Warszawa i Hania - II linia metra, ludzie ją chwalą. Biedroń z słupska podejrze, wejdź na jego Facebook i przeczytaj komentarze, a znajdziesz jak go szanują. Prezydent Krakowa też znany i lubiany pomimo swego majątku, który komentują media. A do rządu to pchają się tylko po zarobek. Ty liczysz się tylko do czasu oddania głosu, a później jakoś będzie. Takie moje zdanie. Wysłane za pomocą Tapatalk na Windows Phone 8.1 RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - daniel42na - 30-03-2015 20:43 ![]() RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - vivat32 - 08-04-2015 13:58 Nad Braunem się zastanawiam |