Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Komisja Wojskowa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Komisja Wojskowa (/Temat-Komisja-Wojskowa-107749)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Komisja Wojskowa - sheko12 - 25-02-2015 23:30

Nie tylko raz, sam znam ludzi który badaja swoje męskie ideały kilka razy w roku, dla jednych się to wydaje dziwota, a inni robią to systematycznie Tongue

RE: Komisja Wojskowa - Duxone00 - 25-02-2015 23:56

(25-02-2015 10:25)Radiant napisał(a):  U nas straszyli Rutkowskim w razie nie stawienia się na komisji Smile

Co do pokazywania jajek to nie było to aż takie krepujace, chociaż doktorek za parawanem wyglądał jak z oddziału psychiatrycznego.

A u mnie w miejscowości tylko zostawili w gminie informację przyklejoną na ścianie że te i te roczniki mają się wstawić i tyle żadnych listownych wezwań nie miałem a jak nie miałem to też się nie wstawiłem na tą komisję do tej pory (mija już 3 rok) i jakoś nikt się nie upomina Big Grin czuję iż jestem dla nich zbędny beka

RE: Komisja Wojskowa - Tidus - 26-02-2015 00:15

(25-02-2015 23:30)sheko12 napisał(a):  Nie tylko raz, sam znam ludzi który badaja swoje męskie ideały kilka razy w roku, dla jednych się to wydaje dziwota, a inni robią to systematycznie Tongue

Ja muszę systematycznie się badać, niestety z konieczności Big Grin
U mnie ktoś opowiadał, że po prostu zwykły bilans, jak w podstawówce u pielęgniarki Lol

RE: Komisja Wojskowa - szykiryki - 26-02-2015 09:08

@sheko, bardzo dobrze! Smile badać się trzeba regularnie.

Rozumiem, że w tych komisjach nigdy nie zasiadają kobiety?
W takim przypadku majtanie fujarką przed facetem nie jest chyba aż tak krępujące Wink

RE: Komisja Wojskowa - Madroxx - 26-02-2015 09:11

(26-02-2015 09:08)szykiryki napisał(a):  @sheko, bardzo dobrze! Smile badać się trzeba regularnie.

Rozumiem, że w tych komisjach nigdy nie zasiadają kobiety?
W takim przypadku majtanie fujarką przed facetem nie jest chyba aż tak krępujące Wink

Źle rozumiesz, bo u mnie były baby Smile

Sheko przeżywasz to badanie jakby od tego życie zależało Lol

RE: Komisja Wojskowa - MaLiN - 26-02-2015 17:03

(26-02-2015 09:11)Madroxx napisał(a):  Sheko przeżywasz to badanie jakby od tego życie zależało Lol

Tak samo niektórzy lubią strasznie się chwalić tymi komisjami, normalnie jak gimbaza Tongue

RE: Komisja Wojskowa - sheko12 - 26-02-2015 17:52

Nie przeżywam, otrzymałem wezwanie z kosmosu które obowiązkowo mnie skierowało na jakąś komisje, nic dziwnego, że jestem tym zainteresowany.

Dostałbyś wezwanie z policji, i co, też nie przejmowałbyś się tym ? : )

P.S to tylko moja ciekawość.

RE: Komisja Wojskowa - Ciastek - 26-02-2015 18:10

Tak dla jasności nie macie obowiązku pokazywania swoich "interesów" lekarzowi. Nic Ci nie mogą zrobić jak nie pokażesz.

RE: Komisja Wojskowa - sheko12 - 26-02-2015 18:21

To jeden pies, czy pokazujesz, czy też nie, w końcu to lekarz Wink

Zresztą rocznik 96 podnieca się chyba tym faktem, że są i będą macani, przynajmniej takie wrażenie odnosze, gdzie bym nie słyszał, to pojawia się dyskusja męskiego puntku swojego organizmu i tylko na tym jest skupiana uwaga.....

RE: Komisja Wojskowa - Roxi5017 - 26-02-2015 18:26

To chyba tylko u Ciebie tak sie podniecaja Wink U mne faceci z kl lajtowo do tego podchodza Tongue