![]() |
Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD (/Temat-Kurs-Zarabiania-na-Fiverr-Stworz-Pasywny-Dochod-12-Filmikow-Instruktazowych-w-HD-103130) |
RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Jacuss - 29-12-2014 20:11 Zakupiłem, dobry poradnik - dla mnie za ogólny, ale dzięki temu zmusza do wymyślenia czegoś swojego ![]() ![]() Wpadłem na pomysł jak łatwo wypromować sobie giga na fiverze także mam nadzieje że sprawdzi się ten sposób ![]() RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Workis - 29-12-2014 22:05 Mysle, ze skusze sie troche wczesniej, coś poczytam w wolnym czasie to moze jakis pomysl wpadnie. ![]() Prosilbym o dane do wplaty na PW pozdrawiam serdecznie ![]() RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Komet - 29-12-2014 23:05 @[Workis] - dane do przelewu wyslane! ![]() RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Nescafe - 30-12-2014 00:21 Jestem zainteresowany, prosiłbym o wypowiedź kogoś kto już kupił poradnik (chodzi o dochód). RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Komet - 30-12-2014 09:30 @[Nescafe] polecam zajrzec do tego dziennika ![]() RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - draksone - 31-12-2014 13:04 Biorę poradnik,proszę o dane do przelewu na PW RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Komet - 31-12-2014 13:33 (31-12-2014 13:04)draksone napisał(a): Biorę poradnik,proszę o dane do przelewu na PW PM poszlo ![]() Dzieki! RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - barto - 31-12-2014 15:21 Kurs ukazuje wielkie możliwości, jeśli ktoś ruszy głową to może stworzyć dochód pasywny, co również ciekawe nie koniecznie na fiverr, oczywiście najpierw trzeba włożyć w to troche serca jak i czasu. Według mnie 77 zł to śmieszna kwota za to co otrzymujemy. RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Komet - 31-12-2014 17:03 (31-12-2014 15:21)barto napisał(a): Kurs ukazuje wielkie możliwości, jeśli ktoś ruszy głową to może stworzyć dochód pasywny, co również ciekawe nie koniecznie na fiverr, oczywiście najpierw trzeba włożyć w to troche serca jak i czasu. Dziękuję bardzo za recenzje! Masz rację, techniki zaprezentowane w kursie mają zastosowanie w innych metodach - liczy się przede wszystkim spryt i kreatywność, no i jak wspomniałeś podejście - bez wkładu czasowego i ciężkiej pracy nic z tego nie będzie. Nie chodzi o to by cały czas harować jak wół ale na początku trzeba dać z siebie wszystkie, żeby potem dzięki zdobytemu doświadczeniu móc zbijać bąki i zarabiać ![]() Co do ceny, masz rację jest zaniżona i przyznało to już kilka osób, jednak polski rynek nie jest jeszcze na tyle dojrzały do cen adekwatnych do jakości produktu. Ludzie na tym forum przyzwyczaili się do kiepskich poradników pisanych w Wordzie, najlepiej jeszcze 'kradzionych' i sprzedawanych jako własne, których treść nie wnosi nic nadwyczajnego do ich wiedzy. Mój kurs to zupełnie coś innego - wszystko jest wykonane profesjonalnie i na najwyższym poziomie, co potwierdzają recenzje. Według mnie cena adekwatna jest co najmniej 2x wyższa od aktualnej, jednak jako, że to mój pierwszy kurs i dzięki zarabiam.com kilka lat temu poznałem tajniki zarabiania w sieci, to i cena jest jaka jest ![]() RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Jagawpr - 01-01-2015 19:14 Zakupiłem kurs, jestem po ''seansie'' cóż mogę rzec... Mamy 12 filmików, w jakości do której nie ma co się przyczepiać, głos miły dla ucha. Z kursu możemy wynieść naprawdę dużo wiedzę, która w połączeniu z tym ''czymś'' co nazywa się pracą zaoowocuje pieniążkami w postaci pasywnego dochodu. Dodatkowo na tacy mamy mega paczkę nisz gotową do wykorzystania. Podsumowując osoby mające choć trochę mózgu mogą wykorzystać zdobytą wiedzę i zamienić ją w dolary bez dużego wysiłku, wystarczy odrobina kreatywności i trochę czasu. A więc biorę się za robotę ![]() |