RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - suchy0001 - 09-03-2015 15:55
hmmm
http://fejsview.ugu.pl/
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - AndroidPL - 09-03-2015 16:00
ojj będzie soczysty banik
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - suchy0001 - 09-03-2015 16:01
Teraz widzę,że tylko grafikę wziął bo całość jest klikalna i prowadzi do apki.Także bana nie będzie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DrMagK2 - 09-03-2015 16:03
(09-03-2015 15:55)suchy0001 napisał(a): hmmm
http://fejsview.ugu.pl/
Skąd wziąłeś link do mojej starej apki? XD
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mauorycy - 09-03-2015 17:18
Z tymi "blokadami" kont i walką z notorycznie powtarzającą się głupotą...to spoko...
Tyle, że na moje ktoś powinien sprawować kontrolę nad materiałami, jakie promowane są w Waszym serwisie...A nie po fakcie karać blokadą(zabraniem) środków, które jakby na to nie patrząc zostają Wam w kieszeni...
Czy to zakrywanie stopki...czy to uśmiercanie papieża..
Wiadomo..nie da się nad wszystkim zapanować..ale jak widzicie, że ktoś generuje jakiś duży ruch...to sprawdźcie jak promuje te swoje "doładowania" i dajcie mu znać, czy może robić to w dany sposób
Uprzedzam pytania...Nie, ja osobiście stosuje się do regulaminów serwisu.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 09-03-2015 17:30
Zgadzam się z Mauorycy.
O wiele lepsza byłaby weryfikacja materiałów przed ich puszczeniem w obieg (chodzi mi o wtftube czy pliki)
Skala smierci, gwaltow na dzieciach itp. jest pewnie znacznie większa niż te jednostkowe przypadki, ktore pojawiaja się na forum.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nicooo - 09-03-2015 17:44
Tydzień pracy i właśnie udało mi się wbić 4 cyfrową kwotę , Wystarczy wiedzieć gdzie dany program promować i sukces to tylko "chwila"
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - forumisko - 09-03-2015 17:51
(09-03-2015 17:44)nicooo napisał(a): Tydzień pracy i właśnie udało mi się wbić 4 cyfrową kwotę , Wystarczy wiedzieć gdzie dany program promować i sukces to tylko "chwila"
No poważnie?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nicooo - 09-03-2015 17:55
(09-03-2015 17:51)forumisko napisał(a): (09-03-2015 17:44)nicooo napisał(a): Tydzień pracy i właśnie udało mi się wbić 4 cyfrową kwotę , Wystarczy wiedzieć gdzie dany program promować i sukces to tylko "chwila"
No poważnie?
Czytając ten temat idzie zauważyć , że większość nie rozumie jak można "coś" osiągnąć a wspominałem , że nie korzystam z fb.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 09-03-2015 17:59
Ludziska mam takie pytanko odnośnie programu "pobieranie" czy jest gdzieś określone, czego ten program ma się tyczyć? (Tzn wiadomo, że pobierania, ale czy jest gdzieś określone szczegółowo, co można, a czego nie można na nim promować?) Ponieważ mam pomysł na reklamę, ale nie wiem czy to będzie zgodne z wytycznymi.
Dla przykładu jak wiadomo doładowania można promować, ale nie można, że są darmowe i tutaj pytanie z pobieraniem, czy czegoś NIE można przez pobieranie promować?
|