RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - dijaexd - 08-03-2015 23:25
panowie co robie zle ? zeby bylo az tak zle
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wojtek113 - 08-03-2015 23:38
(08-03-2015 23:25)dijaexd napisał(a): panowie co robie zle ? zeby bylo az tak zle
Spróbuj może promować coś innego, może coś z tego będzie
Miałem kiedyś podobnie, a teraz to wygląda tak:
Dzisiaj zarobiłem z leadmore.pl
Wizyty 5151
Rejestracja 74
Skuteczność 1.44 %
Zysk 347.80 zł
Liczyłem dziś na 2 razy więcej, no ale i tak jest ok
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - zyga - 08-03-2015 23:42
dijaexd zależy co i jak promujesz. Trochę mało danych.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - dijaexd - 08-03-2015 23:59
pobieranie i wttfube ;(
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nicooo - 09-03-2015 00:22
Nie korzystam z fb wcale i najlepiej idzie mi z Iphone też macie taki dobry poziom z tym programem?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - zyga - 09-03-2015 08:25
(08-03-2015 23:59)dijaexd napisał(a): pobieranie i wttfube ;(
Dużo zależy od sposobu i kanału pronacji. Jeżeli promujesz się tam gdzie inni a do tego jesteś poniżej ich to szanse na dobrą konwersji spadają. Często też kanały się "zużywają" ich bywalcy już znają nasze programy i mechanizm ich działania i dlatego konwersja spada. Częsta przyczyną jest też rozbieżna tematyka choć na pierwszy rzut oka wydaje się zgodna. Przykład. W czasach świetności "harlem shake" miałem serwis na tą frazę i wiele pobocznych w top3 Google i choć ruchu były niewiarygodne ilości to absolutnie nikt nie konwertował co by im tam nie podsunąć. Po prostu było tego wystarczająco dużo za darmo a innymi nawet pokrewnymi tematami nikt się nie interesował.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 09-03-2015 12:06
(07-03-2015 22:35)aero2 napisał(a): Jedzie bez stopki, róbcie screena.
http://www.wirtualnapolska.net.pl/trynkiewicz/
http://dcf5.pl/r/6z36z3
Konto zablokowane. Środki nie będą wypłacone.
Przypominam też o zakazie uśmiercania, wprowadzania w błąd co do stanu zdrowia itp. Wszystkie takie działania kończą się nieodwracalną blokadą konta i zablokowaniem środków.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Scarface - 09-03-2015 12:36
I prawidłowo tak się powinno postępować z takimi partnerami, pochwalam podejście serwisu.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 09-03-2015 13:42
Czyli jeśli napiszę że ten perfum szkodzi to będę miał zablokowane konto?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - MatiMaister - 09-03-2015 14:48
up
Cytat:,,Promowanie materiałów naruszających dobre imię osób publicznych, wprowadzające w błąd co do ich śmierci lub innej katastrofy jest zakazane i będzie skutkowało blokadą konta oraz niewypłaceniem zebranych środków. ''
W oficjalnym komunikacie, mowa jest tylko o osobach publicznych. Tego się trzeba trzymać. Jeśli coś się zmieniło, to mam nadzieję, że wszyscy będą poinformowani.
|