![]() |
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 06-03-2015 01:06 @[Maersk] w sumie dobry nick na miliony wybrałem ![]() Wracając do moich inwestycji. otwarte pozycje: 2 trafne: 2 zarobione: 105 euro ![]() ![]() Wczoraj za to: ![]() USD/CAD doszło do wsparcia na poziomie 1.24140 przez co wykres odbił się i cena poszła zdecydowanie w górę. Sytuacja jest bardzo czytelna na wykresach M15 oraz M30, a samo odwrócenie trendu było właściwie tylko kwestią czasu. Najlepszym posunięciem było postawienie opcji CALL wygasającej po ok 1-1,5h. Starałem się unikać 14.30 ze względu na wydarzenia makro które mogły narobić sporo zamieszania na wykresie. Wykres: ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Maersk - 06-03-2015 05:28 Dwie transakcje, dwa dni i ponad 400 złotych. Czego więcej potrzeba człowiekowi do szczęścia? ![]() Swoją drogą grasz tak mało bo czekasz na odpowiedni moment nawet pół dnia, czy po prostu miałeś tyle czasu żeby ogarnąć jedna transakcje? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Watoga - 06-03-2015 08:23 Gratulacje. O to chodzi lepiej poczekać i zagrać tak by mieć większe szanse lub być pewnym, że to jak zagramy nam wejdzie. Oby tak dalej mniej ale pewniej. 100€ ładna dniówka. Powodzenia w dalszych inwestycjach. Moje lenistwo nie pozwala mi się cofać wiec zapytam. U jakiego brokera grasz? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 07-03-2015 03:18 (06-03-2015 05:28)Maersk napisał(a): Dwie transakcje, dwa dni i ponad 400 złotych. Czego więcej potrzeba człowiekowi do szczęścia? @[Maersk] Czego potrzebuje? Jakiegoś wyjazdu za granicę ![]() Mam czas, ale w opcjach trzeba nauczyć się być cierpliwym i można czekać cały dzień i nic nie postawić, albo strzelać w ciemno co 30 minut. Co myślisz jest lepsze? ![]() (06-03-2015 08:23)Watoga napisał(a): Gratulacje. @[Watoga] zgadzam się z Tobą. Broker to BDSwiss ![]() otwarte pozycje: 4 trafne: 3 nietrafne: 1 zarobione: 65.50 euro ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Maersk - 07-03-2015 10:08 No masz rację, tym bardziej jak wypłata w euro. - Cieszy poczwórnie ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Krakauer - 08-03-2015 09:39 O kurcze MLN, widzę że zaatakowałeś opcje 60s ![]() Pewne wejście, czy wielki stres? Gratulacje jak zawsze! ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 09-03-2015 10:17 @[Krakauer] nie 60seundowe, tylko 5 minutowe, ale u nich się tak wyświetla, co wprowadzać może w błąd ![]() patrz czas wygaśnięcia ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Maersk - 09-03-2015 13:20 Milion dzisiaj coś planujesz inwestować? Obserwujesz coś, masz jakieś ciekawe dane? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 09-03-2015 13:22 Poniedziałki raczej będę sobie odpuszczał, jeszcze wieczorem po 20 zobaczę jak sytuacja z Eur RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Maersk - 09-03-2015 13:42 A co powiesz o sytuacji złota? Ostatni tydzień tragiczny spadek, a od dzisiaj widać trend wzrostowy. Jak myślisz, złoto osiągnęło swoje dno i teraz będzie odbijać? |