Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji (/Temat-Kubigo-pl-zarabianie-za-wykonywanie-akcji-64614)

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Flejva - 26-12-2014 18:35

To nie ma sensu bo Ty zarabiasz a Admin mniej , myslisz ze dlaczego tego nie ma?
Bo Admin tez widzi w tym cos złego.

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - overlord25 - 05-01-2015 09:08

Płaci ta strona jeszcze?

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - rayden - 06-01-2015 14:31

Płaci, jednak teraz przeżywa kryzys.. bardzo mało akcji. Trzeba czekać :/

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - madlenek88 - 08-01-2015 16:07

Jakiś czas temu próbowałam działać coś na Kubigo, ale jakoś mnie do siebie nie przekonało, mało akcji, a jeżeli były, to w większości trzeba było podawać swoje dane, a to mnie odstrasza.

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Flejva - 08-01-2015 16:17

(08-01-2015 16:07)madlenek88 napisał(a):  Jakiś czas temu próbowałam działać coś na Kubigo, ale jakoś mnie do siebie nie przekonało, mało akcji, a jeżeli były, to w większości trzeba było podawać swoje dane, a to mnie odstrasza.
Za podawanie swoich danych w akcjach na Kubigo mozesz dostac bana (chyba) , nie musisz podawac swoich danych wazne zeby nie byly to fake dane.
Aktualnie tak nie ma akcji , ale admin napisałze wkrotce cos sie pojawi bo nad tym pracują.

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - shaGuar - 14-01-2015 22:12

Pojawiła się nowa kategoria: "Akcje z aktywnością"

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - wiktor96 - 18-01-2015 13:00

Słabo coś ostatnio z kubigo.

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Bentley1 - 21-03-2015 10:10

Kubigo po zastoju w styczniu znowu odżyło, jest więcej akcji. A co najważniejsze są wypłacalniSmile

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - yahoo - 21-04-2015 08:10

A ile można z tego wycisnąć?

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Bentley1 - 28-04-2015 19:34

teraz znów jest słabo, na chwilę obecną z serwisów tego typu polecam mypay.pl kwoty różne zależy od zaangażowania