Wymiana pieniędzy zarabiam.com "U nitram'a" - wymiany wstrzymane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wymiana pieniędzy zarabiam.com "U nitram'a" - wymiany wstrzymane (/Temat-Wymiana-pieniedzy-zarabiam-com-U-nitram-a-wymiany-wstrzymane-52600) |
RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - nitram - 31-08-2012 08:29 Przypominam osobom które mają u mnie do uregulowania jakieś długi że ostateczny termin mija właśnie dzisiaj. RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - bzikusek - 31-08-2012 10:03 a jest możliwość, ze np ja kupuje na aukcji allegro a ty wpłacasz określoną kwotę na konto gościa? a i akceptujesz $ na złotówki czy tylko złotówki ? paypal>bank RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - Czaplinek - 31-08-2012 11:45 Wysłałem Ci to co byłem winien. Jak by było coś nie tak wal na PW Dziękuję Pozdrawiam. RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - nitram - 31-08-2012 11:51 @bzikusek jest taka możliwość ale kupuję na aukcji od początku do końca ze swojego konta, akceptuję zł i $, ale nie obsługuję PP. RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - Mol - 01-09-2012 12:59 kupiłem przedmiot na aukcji allegro za 21,85zł. wysyłam Ci kase na payza ( oczywiście z doliczonymi prowizjami) a Ty płacisz za ten przedmiot. dane poszły na PW. Pozdro RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - Czaplinek - 01-09-2012 13:09 Przeczytaj co pisał nitram wyżej (31-08-2012 11:51)nitram napisał(a): ale kupuję na aukcji od początku do końca ze swojego konta RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - Umkwatata - 02-09-2012 10:53 Pierwszy raz dostaje kase na Payza (AlertPay) i nie chce sie bawic z wyplata pieniedzy z tego serwisu. Jedyny e-portfel jakiego uzywalem i zamierzam uzywac to PayPal. Zalezy mi wiec, zeby na nim miec pieniadze. Nie jestem zaufanym uzytkownikiem, bo dopiero sie tu zarejestrowalem - dlatego pisze z wyprzedzeniem, zlecilem wyplate z bitshare na Payze (41,07$) wiec powinna dojsc w tym miesiacu. Bylbys zainteresowany ?? RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - nitram - 02-09-2012 13:20 @up nie obsługuje PP ale na PZ mogę przyjąć pieniądze i wysłać np na bank. RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - dnochar - 03-09-2012 13:40 wymiana moneybooker mbank 65 zł pozdrawiam RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - mareketc - 03-09-2012 13:46 Potrzebuję 290zł Payza w zamian wpłacę ci 300zł na konto mbank czekam na PW. |