Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! (/Temat-Zarabiamy-w-FireCash-z-Diqtion-em-56206) |
RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - mypy - 25-12-2013 14:19 Jak tam czy z pomocą kolegi da się coś tu jeszcze wyciągnąć, biorąc pod uwagę iż jestem kompletnym laikiem. Szczerze mówiąc nie chce mi się czytać wszystkich 67stron, więc tak pobieżnie je tylko przejrzałem i nie zobaczyłem nikogo kto by na początku był kompletnym laikiem i później zarabiał ładną kasę... Oczywiście maila już napisałem, ale chce wiedzieć czy warto poświęcić trochę czasu z życia czy raczej mała szansa na sukces?? Oczywiście nie mam zamiaru negować tutaj chęci, wiedzy, umiejętności czy dobrej woli kolegi Diqtiona. Pytam w celach czysto informacyjnych RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - comanche - 25-12-2013 14:32 Warto, jak sie przylozysz to mozesz calkiem szybko zaczac zarabiac RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - casualsprojects - 01-01-2014 01:51 Dopiero zaczynamy, ale polecam, świetny kontakt, czekam już na pierwsze $$ RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - TastemanPL - 01-01-2014 02:23 Dobra Dawid powracam czekaj na dolara ze mnie na koniec miesiąca RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Lesek - 01-01-2014 15:40 (25-12-2013 14:19)mypy napisał(a): Jak tam czy z pomocą kolegi da się coś tu jeszcze wyciągnąć, biorąc pod uwagę iż jestem kompletnym laikiem. Szczerze mówiąc nie chce mi się czytać wszystkich 67stron, więc tak pobieżnie je tylko przejrzałem i nie zobaczyłem nikogo kto by na początku był kompletnym laikiem i później zarabiał ładną kasę... Oczywiście maila już napisałem, ale chce wiedzieć czy warto poświęcić trochę czasu z życia czy raczej mała szansa na sukces?? Oczywiście nie mam zamiaru negować tutaj chęci, wiedzy, umiejętności czy dobrej woli kolegi Diqtiona. Pytam w celach czysto informacyjnych Nie znam osoby który by Diqtiona nie polecała. Jeśli nie wierzysz w sukces i wydaje ci się że nic na tym nie wyciągniesz to popatrz na moją sygnaturę - zrobiłem tyle w pierwszy miesiąc na PPA a jestem przeciętniakiem i często w siebie po prostu nie wierze. Dałem radę to ty też dasz radę. Zagryźć zęby i zapier... Pozdrawiam RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - mypy - 01-01-2014 16:06 Minął mi pierwszy tydzień nauczania u kolegi Digitiona. Faktycznie bardzo przyjazny człowiek Aktualnie mam 250 wyświetlen boga i dziennie jakos dużo ich nie wypada, z czego prawie połowa z polski:/ po jakim czasie wy zaczeliscie coś wyciągać? RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - comanche - 01-01-2014 16:32 Do PPA przysiadlem tak na powaznie od sierpnia, wtedy zakupilem domene i hosting. Efekty dzieki Dawidowi bylo widac dosc szybko bo zaczely sie pojawiac pojedyncze pobrania coraz regularniej od sierpnia. A w tym momencie jest juz naprawde dobrze i licze na wiecej Jednym slowem dobrze mnie Dawid wprowadzil w swiat PPA za co jestem mu bardzo wdzieczny RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - kajsks - 01-01-2014 23:31 Zacząłem w tym miesiącu (14 grudnia konkretnie). Jestem bardzo zadowolony z jego pomocy, gdyż jestem laikiem, a on mi wszystko dokładnie tłumaczy . Jest bardzo przyjazny i miły. Polecam! Teraz tylko czekać na zarobki! Odp: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - TastemanPL - 02-01-2014 07:46 Ja tu widzę że to tylko ja mam ponad 3 miesięczny staż a wyciągam tyle że ... Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em! - Diqtion - 03-01-2014 18:57 |