![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 28-06-2023 11:50 Brał ktoś z Was udział w Dzienniczek żywienia dziecka na badanie opinii i wie po jakim czasie punkty będą dodane? Ja pisałem ale odpowiedź przyszła że osoba odpowiedzialna za dziennik jest na urlopie RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - nakierunku - 28-06-2023 12:06 W tym przypadku, zalecam skontaktować się bezpośrednio z organizatorem programu, aby uzyskać informacje na temat terminów i zasad przyznawania punktów. Możesz skonsultować się z odpowiednią osobą po jej powrocie z urlopu lub skorzystać z innych dostępnych kanałów komunikacji, takich jak e-mail lub numer telefonu, aby uzyskać odpowiedź na swoje pytanie. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 28-06-2023 13:28 (28-06-2023 11:50)Kryspin napisał(a): Brał ktoś z Was udział w Dzienniczek żywienia dziecka na badanie opinii i wie po jakim czasie punkty będą dodane? Ja pisałem ale odpowiedź przyszła że osoba odpowiedzialna za dziennik jest na urlopie Niestety nie brałam udziału w tym dzienniczku, więc nic na ten temat nie wiem. Chyba będziesz musiał poczekać, aż ta osoba wróci z urlopu. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 02-07-2023 13:37 Witam ![]() Podsumowanie czerwca czas zacząć ![]() Łączna suma wypłaconych pieniędzy to: 879,35 zł -- tutaj można sprawdzić skąd ta suma się wzięła: Moje Nagrody Myślę, że poziom podobny do zeszłego miesiąca, czyli dość wysoki, jeśli spojrzymy na to z perspektywy tego, że to same ankiety, badania i dyskusje. Niestety mam też złe wieści, a mianowicie w czerwcu pisałam, że nie otrzymałam wypłaty z TextBookers. Suma to zaledwie 110 zł, a jednak nadal nie została mi przelana na konto. Mimo moich maili dotyczących zapytania o wypłatę środków, nie dostałam odpowiedzi. Natomiast kiedy napisałam do TextBookers w związku z podsumowaniem realizacji pewnego zlecenia i w związku z ciągłym odrzucaniem tekstów z powodu 100% AI (choć podkreślę, teksty piszę sama) to odpowiedź dostałam bardzo szybko. Po tym wszystkim zaczęłam szukać informacji odnośnie TextBookers w Internecie. Co się okazało? Nie tylko ja czekam na pieniądze i nie tylko ja mam wątpliwości co do rzetelnego sprawdzania tekstów przez moderatorów. Zaczynam wątpić czy ten serwis będzie jeszcze działał i czy jest wypłacalny, niektóre osoby czekają na wypłaty od kwietnia. Zastanawiam się co dalej?? Na FB chciałam w czerwcu dobić do 1000 polubień mojego FP, ale póki co jest to liczba 955. Dla osób, które chciałyby się zapisać do Norstat to tu podaję link z maila, które regularnie dostaję: https://s.ecampaign.pl/k/106008/a8sm/86e70f2ea36cc https://s.ecampaign.pl/k/106008/acrz/564e241a261ca Proszę kto pierwszy ten lepszy ![]() Poza tym, jeśli nadal kogoś interesuje dołączenie do społeczności The Free Spirits Community, to proszę piszcie do mnie na PW - w wiadomości prześlijcie swój adres e-mail, na który prześlę ankietę rekrutacyjną. Życzę udanych wakacji i pozdrawiam ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 24-07-2023 17:19 Dziś mała aktualizacja związana z zarabianiem w sieci. TextBookers wypłaciło mi zaległą wypłatę i przesłało wiadomość z wyjaśnieniem sytuacji. Bardzo się cieszę, że pieniądze nie przepadły. Moim zdaniem mail z wyjaśnieniem mógł być wysłany wcześniej, więcej osób zrozumiałoby dlaczego serwis ma problemy. Kolejna sprawa to taka informacja dla osób robiących ankiety w LifePoints dotycząca nagród. Nagrody Paypal można zamawiać już od 2875 pkt co się równa 25 zł. Jeśli zbierzemy 6900 pkt to wymienimy na 60 zł, a 11500 pkt = 100 zł. Trzeba tylko konto Paypal zweryfikować, trwa to dosłownie chwilę. Ja już zamówiłam tą najmniejszą kwotę, termin realizacji 5 dni roboczych. Poza tym udało mi się zlecić drugą wypłatę z Magenet, za reklamy kontekstowe na mojej stronie. Na początku sierpnia powinno wpłynąć około 60 $ na Paypal. Pozdrawiam ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 01-08-2023 20:40 Witam Lipiec za nami więc czas na podsumowanie. Ogólnie to też połowa wakacji za nami co mnie jakoś specjalnie nie cieszy. W zeszłym miesiącu otrzymałam 622 zł + karty podarunkowe o wartości 159 zł. Wynagrodzenie za szeroko pojęte badania online to: 512 zł + karty podarunkowe 159 zł. TextBookers - 110 zł - to jest ta zaległa wypłata z maja. Jak widać zarobki w lipcu nie są jakieś ogromne, jednak to nie znaczy, że było nudno. Szczerze mówiąc jak na wakacje to ankiet, dyskusji online, dzienniczków itd. było naprawdę dużo (niektóre nadal trwają) i na wielu stronach zleciłam wypłatę, ale jeszcze środków nie otrzymałam. Myślę, że w podsumowaniu sierpnia będzie to bardziej widoczne. Co udało się zrobić? Na FB przekroczyłam 1000 polubień mojego FP ![]() W Magenet zleciłam wypłatę z reklam kontekstowych (koło 60$), aczkolwiek reklam jest tych coraz mniej. Wczoraj i dziś wpadły po dłuższym czasie zlecenia z Linkhouse, które już zrealizowałam. Otrzymałam wyróżnienie w jednej z dyskusji, dzięki czemu dostanę 50 zł więcej w kartach podarunkowych. Czego nie zrobiłam? Nie napisałam żadnego nowego tekstu na żadną ze stron. Na TextBookers z wiadomych względów również. Na FP również za mało treści publikowałam. Ogólnie co do pisania mam totalną niemoc ![]() Pozdrawiam RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Zaperr44 - 08-08-2023 13:02 Działa ktoś z was może w Panelu Ariadna? W styczniu złożyłem zamówienie na swoją pierwszą nagrodę i dostałem ją w przeciągu tygodnia. A ostatnio 14.07 złożyłem zamówienie na drugą i mijają już 3 tygodnie i dalej jest przetwarzana. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 08-08-2023 13:15 (08-08-2023 13:02)Zaperr44 napisał(a): Działa ktoś z was może w Panelu Ariadna? W styczniu złożyłem zamówienie na swoją pierwszą nagrodę i dostałem ją w przeciągu tygodnia. A ostatnio 14.07 złożyłem zamówienie na drugą i mijają już 3 tygodnie i dalej jest przetwarzana. U mnie ostatnio też długo realizowali nagrodę. Jak zamówiłam 31.03 to dostałam 20.04, więc myślę, że lada moment powinieneś dostać. Jakby się przedłużało to do nich napisz. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Zaperr44 - 08-08-2023 15:56 (08-08-2023 13:15)ggusiaja napisał(a):(08-08-2023 13:02)Zaperr44 napisał(a): Działa ktoś z was może w Panelu Ariadna? W styczniu złożyłem zamówienie na swoją pierwszą nagrodę i dostałem ją w przeciągu tygodnia. A ostatnio 14.07 złożyłem zamówienie na drugą i mijają już 3 tygodnie i dalej jest przetwarzana. Dzięki za odpowiedź ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 08-08-2023 16:23 (08-08-2023 15:56)Zaperr44 napisał(a):(08-08-2023 13:15)ggusiaja napisał(a):(08-08-2023 13:02)Zaperr44 napisał(a): Działa ktoś z was może w Panelu Ariadna? W styczniu złożyłem zamówienie na swoją pierwszą nagrodę i dostałem ją w przeciągu tygodnia. A ostatnio 14.07 złożyłem zamówienie na drugą i mijają już 3 tygodnie i dalej jest przetwarzana. Nie ma za co. Moje pierwsze u nich zamówienie też było dość szybko zrealizowane. Teraz jeszcze czas urlopów więc musisz uzbroić się w cierpliwość. |