RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 04-03-2015 13:02
baj te łej zajrzyj tutaj ktoś jak możecie http://zarabiam.com/Temat-Rozliczanie-Z-Leadmore-109862
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - erykziele12 - 04-03-2015 13:51
Jest jeszcze szansa, że dzisiaj ją dostanę?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DrPrefix - 04-03-2015 13:54
Jak było pisane " Czwartek - Piątek " max dostaniesz bądź dziś jeszcze.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Weglowodan - 04-03-2015 13:57
Panowie i panie niedługo 10, a co za tym idzie konwersja znowu podskoczy.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Matnox - 04-03-2015 14:31
Wie ktoś ile będą walidować leady jak wykryli "sztuczny" ruch?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DaviD1997PL - 04-03-2015 15:35
Wypłatka z 1 Marca już zrealizowana!
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - redo - 04-03-2015 16:29
macie sposób na to, żeby nie wszystkie konta na raz dostawały weryfikacje? od wczoraj mam ten problem, wcześniej zdarzało mi się to rzadko i nie było takie uciążliwe...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Faluczi - 04-03-2015 16:44
![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - twnt22 - 04-03-2015 16:52
Doszło z 1 marca. Dziękuję
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nykkusek - 04-03-2015 17:09
Ej kochani, tylko ja mam taki gwałtowny spadek konwersji od wczoraj godziny 20? Niby -4% to nie dużo, ale jednak uciekają jakieś tam pieniądze i właśnie nie wiem czy to przez sposób promocji czy trafiam na "mądrych" ludzi czy jakieś bliżej nieznane mi problemy?
|